Kwestie formalne
- Joker
- Użytkownik
- x 80
- x 19
Kwestie formalne
Według mnie jest to logo okolicznościowe . Czemu gdy kiedyś na TVPolsat.info były nikt się nie oburzał?
Mi się to podobało. A co do BB to był podczas 1 edycji najpopularniejszy temat na Forum i sporo nowych osób się pojawiło tutaj
Mi się to podobało. A co do BB to był podczas 1 edycji najpopularniejszy temat na Forum i sporo nowych osób się pojawiło tutaj
Kwestie formalne
Szczerze mówiąc mam gdzieś Polonię 1 - co było to było
. Za to przed laty najpopularniejszymi wątkami na forum były "Tele 5 i Polonia 1", a potem "TV Puls". Nie dostawałeś wtedy spazmów na ich widok, panie Karstar 
PS Mi się żadne reklamy nie wyświetlają, ani na kompie, ani komórce, i nie chodzi o jakieś adblocki, ale rozszerzenia/przeglądarki chroniące przed totalną inwigilacją (takie zdanie ma duckduckgo o śledzących reklamach google
).

PS Mi się żadne reklamy nie wyświetlają, ani na kompie, ani komórce, i nie chodzi o jakieś adblocki, ale rozszerzenia/przeglądarki chroniące przed totalną inwigilacją (takie zdanie ma duckduckgo o śledzących reklamach google

Bo to strona fanowska Polsatu, a tu mamy ogólne forum medialne prowadzone przez zarejestrowaną, profesjonalną firmę.Joker pisze:Według mnie jest to logo okolicznościowe . Czemu gdy kiedyś na TVPolsat.info były nikt się nie oburzał
HENSHIN!
- Poland
- VIP Expert
- x 24
- x 270
- Kontakt:
Kwestie formalne
Do tego jeszcze "Szansa na Sukces" i oba wątki eurowizyjne.
Poland - Aktywnie najlepszy!
Kwestie formalne
Polecam!
@Poland ocknij się. Eurowizja już miała swoje 5 minut na stronie głównej, kiedy się odbywała. Z kolei @FA98 nawet robił relację na żywo z jej przebiegu.
@Poland ocknij się. Eurowizja już miała swoje 5 minut na stronie głównej, kiedy się odbywała. Z kolei @FA98 nawet robił relację na żywo z jej przebiegu.
Kwestie formalne
Wiadomo, że chodzi o koncert życzeń, ale admina. W przeciwnym wypadku - w piątki, soboty, niedziele - chciało mu się też dodawać odnośniki do innych weekendowych programów rozrywkowych z większych stacji. 

Napisany przez... mówiłem, że prywata

Z pewnością temat z ankietą dotyczącą Big Brothera jest szczególnie popularny. Dwa posty, drugie miejsce w historii forum po zaledwie kilku godzinachKarol pisze:Forum kosztuje, forum zarabia, forum ma prawo eksponować najpopularniejsze wątki. Amen.

Napisany przez... mówiłem, że prywata

HENSHIN!
- kacper3100
- Thinker
- x 369
- x 438
- Kontakt:
Kwestie formalne
Ten gif mnie się spodobał, bo przypomniał mi trochę czasy, w których animacje na stronie były popularne; dla mnie mógłby zostać. A jak komuś on nie pasował, to mógł go sobie zablokować AdBlockiem.
Kwestie formalne
W takim razie @kacper3100 łap na pamiątkę 
Idąc tym tropem musiałbym codziennie podmieniać linki do konkretnych wątków, w związku z emisją danych pozycji w telewizji. Czyli de facto mamy to w tej chwili, gdy znajdują się one w swoich działach
A "Big Brothera" dla zasady możecie nie lubić, a jednak w okresie od 1 stycznia do wczoraj wygenerował ok. 33 procent odsłon (ok. 3,3 mln), nie licząc ankiet. Warto też dodać, że program wystartował w marcu, a skończył się w czerwcu.
Był, jest i mam nadzieję, że dalej będzie to ewenement, bo otwiera to drogę do rozwijania innych wątków, o ile tylko w telewizji pojawi się tak angażujący widzów program.
Co do prywaty. Każda decyzja podyktowana subiektywną oceną sytuacji nią jest

[ Spoiler ]
Idąc tym tropem musiałbym codziennie podmieniać linki do konkretnych wątków, w związku z emisją danych pozycji w telewizji. Czyli de facto mamy to w tej chwili, gdy znajdują się one w swoich działach
A "Big Brothera" dla zasady możecie nie lubić, a jednak w okresie od 1 stycznia do wczoraj wygenerował ok. 33 procent odsłon (ok. 3,3 mln), nie licząc ankiet. Warto też dodać, że program wystartował w marcu, a skończył się w czerwcu.
Był, jest i mam nadzieję, że dalej będzie to ewenement, bo otwiera to drogę do rozwijania innych wątków, o ile tylko w telewizji pojawi się tak angażujący widzów program.
Co do prywaty. Każda decyzja podyktowana subiektywną oceną sytuacji nią jest
Kwestie formalne
Zapomniałeś wspomnieć, że temat o Big Brotherze był popularny za czym trafił na stronę główną. Dla porównania wyciągnięty przez ciebie nowy temat z ankietą ma do tej pory zaledwie 280 wyświetleń, więc dość słabo wychodzi ta promocja 
Mówiąc prościej - nie sztuką jest wypromowanie tego, co jest popularne - pominę, że nazwa Big Brother może zniechęcać gości do reszty forum.
Jeśli jednak już uznamy temat o BB za dobro dodatnie, a długie wątki świetnie sprzedają się, wypróbowałbym innej taktyki. Zamieściłbym pod nim/nad nim tematy, które dotyczą obecnie emitowanych programów rozrywkowych z TVP, Polsatu, TVN-u (po jednym z każdej, żeby nikt nie miał bólu tyłka
) - takich, które żyją, mają ogromną ilość stron. Są one popularniejsze według sondaży oglądalności (większy zasięg), a goście będą mieli trochę więcej do przejrzenia niż cztery posty (dwa napisane przez ciebie) i jedną ankietę - dla mnie totalny bezsens, dawać coś takiego na main
.

Mówiąc prościej - nie sztuką jest wypromowanie tego, co jest popularne - pominę, że nazwa Big Brother może zniechęcać gości do reszty forum.
Jeśli jednak już uznamy temat o BB za dobro dodatnie, a długie wątki świetnie sprzedają się, wypróbowałbym innej taktyki. Zamieściłbym pod nim/nad nim tematy, które dotyczą obecnie emitowanych programów rozrywkowych z TVP, Polsatu, TVN-u (po jednym z każdej, żeby nikt nie miał bólu tyłka

HENSHIN!
Kwestie formalne
Przykro nam bardzo, że twoje działy z japońskimi animacjami nie przynoszą takiej popularności jak Big Brother 

Kwestie formalne
Ale ja nie wpadłem na pomysł, aby wrzucać je na główną stronę, ignorując wiele bardziej poczytniejszych, wielostronicowych wątków, które tam mogły być... łobuziaku 
Jak ten temat z ankietą od Karola = 365 wyświetleń, a skrypt wlicza wielokrotnie kliknięcia...

Jak ten temat z ankietą od Karola = 365 wyświetleń, a skrypt wlicza wielokrotnie kliknięcia...
HENSHIN!
Kwestie formalne
Mam pytanie, dlaczego logo forum zmienia się w oko z programu "BB". To płatna reklama czy wspieranie głupkowatego programu?
Kwestie formalne
Żadna reklama. Próba użycia animacji w logo. Tym razem wrzucił je tech admin na moją prośbę z ubiegłego tygodnia.
Kwestie formalne
Jakby wam za to TVN płacił to rozumiem, ale wy serio za darmo reklamujecie ich program
?