Kwestie formalne
Kwestie formalne
U mnie to nie jest wrażenie, ale zdecydowana pewność
Wystarczy spojrzeć na wątek o ostrzeżeniach i banach.

Szczęśliwego Nowego Roku wam życzę.
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

Kwestie formalne
A dlaczego zawartość jednego wątku miałaby świadczyć źle o całym forum? Nieumiejętność pojęcia cudzych zainteresowań nie świadczy o tym, że są one gorsze 
Kwestie formalne
Wątek BB jest bardzo dynamiczny, gdyż program trwa non stop i dzieją się w nim manipulacje na psychice zarówno uczestników jak i widzów. Nic dziwnego, że najbardziej kontrowersyjne wpisy pojawiają się właśnie tam, gdyż sam program jest kontrowersyjny.
Kwestie formalne
@Pawel poprosił o usunięcie konta z "tego faszystowskiego forum". Prośba spełniona 
Kwestie formalne
Szkoda. Choć nierzadko jego posty były irytujące, to równie często można było się przy nich uśmiechnąć 

,,Ludzie budują za dużo murów, a za mało mostów''
- Isaac Newton.
- Isaac Newton.
Kwestie formalne
Wybacz głupie pytanie, ale czy to oznacza, że wszystkie jego wpisy, także te niepolityczne, wyparowały z forum?
Kwestie formalne
Niby dlaczego? Posty jak najbardziej zostały.
Szczęśliwego Nowego Roku wam życzę.
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

Kwestie formalne
Jak posty mogły zostać ? Jak jest usuwane konto to w większości przypadków razem ze wpisami 

Kwestie formalne
Tak jak jest na "nk.pl" obecnie, czyli komentarze z podpisami "konto usunięte" ? Hmm, dobrze wiedzieć - w razie gdybyś mnie usunął moje 3,5k merytorycznych wpisów na najwyższym poziomie zostanie 

Kwestie formalne
No właśnie też mi się tak zdawało... Dobrze wiedzieć, że nasza twórczość pozostanie nawet po usunięciu konta

Kwestie formalne
Wydaje się logiczne, że zostają.
Gdyby ktoś teraz z nowych forumowiczów wszedł do danego tematu gdzie była ostra dyskusja z Pawłem i nie widział jego postów (po likwidacji konta) ale widział odpowiedzi innych forumowiczów, to brzydko pisząc nie trzymałoby się to kupy.
Gdyby ktoś teraz z nowych forumowiczów wszedł do danego tematu gdzie była ostra dyskusja z Pawłem i nie widział jego postów (po likwidacji konta) ale widział odpowiedzi innych forumowiczów, to brzydko pisząc nie trzymałoby się to kupy.
Kwestie formalne
Skasowanie konta to jedno, a postów to drugie. Te czynności mogą, ale nie muszą się łączyć. W panelu zarządzania użytkownikami, gdzie dostęp ma mod i admin, jest wybór jak chcemy skasować dane konto.
Pozdrawiam, Direct
Kwestie formalne
@Direct dzięki
Moja wiedza z tego zakresu nie jest zbyt wielka, więc oto i widzicie czasem głupie pytania...