Kwestie formalne
- kacper3100
- Thinker
- x 430
- x 526
- Kontakt:
Kwestie formalne
Kolega @CaptainMorgan to od dziś @Captain_M. 

Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
Kwestie formalne
Zastanawiam się, czy @Szeliczek to nie jest nowe konto zbanowanego @FelciakPL, bo ma podobny styl pisania i spojlerowania na mChacie.
Kwestie formalne
W sumie, mam takie same odczucia. A kiedyś się zastanawiałem, czy @FelciakPL wróci z multikontem przed zakończeniem 2020r. Jak widać, się nie pomyliłem
.

Na Forum - tylko prywatne opinie.
Kwestie formalne
Czy @Liam to nie jest przypadkiem nowe konto @Adix2004? Bo podobnie jak on, rozpisuje się (przeważnie) w tematach seriali zagranicznych, telenowel, tureckich seriali i Netflixa.
Kwestie formalne
@Adam d, tak
Niestety do tamtego straciłem dostęp 

- semperadastra
- VIP Expert
- x 159
- x 354
Kwestie formalne
Hmm... może @Karol mógłby pomóc w przywróceniu dostępu do konta ??? 

ODI PROFANUM VULGUS ET ARCEO
CITIUS ALTIUS FORTIUS
CITIUS ALTIUS FORTIUS
Kwestie formalne
Dzięki, ale nie trzeba
Mi tam bez różnicy
Założyłem drugie konto, więc niech już zostanie jak jest 

Kwestie formalne
Biorąc pod uwagę bezprecedensowy protest mediów w Polsce, wynik ankiety* na forum, a także z czystego szacunku do pracowników, dziennikarzy, współpracowników, etc. telewizji, radia, prasy, portali internetowych, kin i co tam sobie jeszcze wymyślicie, dołożyłem pasek na górze strony - pod logo, takie małe okazanie wsparcia. Nie kłuje w oczy, nie odmienia świata, jednak jest wyrazem uznania dla tych, którzy chcą robić to, co kochają, a co może zostać im odebrane.
* - viewtopic.php?f=100&t=13356
Jeśli komuś nie odpowiada, to nie wiem... zapraszam na Satkuriera
* - viewtopic.php?f=100&t=13356
Jeśli komuś nie odpowiada, to nie wiem... zapraszam na Satkuriera
Kwestie formalne
@Karol Może jednak trochę szerszy ten pasek wstaw. Jest prawie niewidoczny, a media jednak dalej protestują.
Kwestie formalne
Na telefonach (ponad połowa ruchu) jest widoczny bardzo dobrze. Nie chcę go powiększać, bo font oraz rozmiar tekstu zależne są od innych elementów na stronach forum - wszystko "domyślnie". Mogę tylko popsuć, a nie chodzi o to, żeby wymachiwać szabelką czy wielkimi transparentami - ja z nikim nie walczę 
Warto również odnotować, że napis nie jest widoczny na wszystkich podstronach. Wyświetla się wraz z reklamami, a te nie pojawiają się podczas pisania postów czy w ustawieniach profili
Warto również odnotować, że napis nie jest widoczny na wszystkich podstronach. Wyświetla się wraz z reklamami, a te nie pojawiają się podczas pisania postów czy w ustawieniach profili