W tym oto momencie właśnie przestałbym być słuchaczem Radia Złote Przeboje!
Dość mam ignorancji i arogancji w wykonaniu dyrektor muzycznej Joanny Sołysiak, która z premedytacją nie odpisuje na zadane pzrez słuchaczy pytania i nie bierze pod uwagę ich sugestii muzycznych. Miała szansę w karnawale zmienić program "Dobra impreza" na taneczny, karnawałowy z utworami niegranymi na codzień - z premedytacją tego nie zrobiła!!
W dodatku ludzie prowadzący tej stacji i ich żenująco niski poziom sprawia, że odechciewa mi się nastawiać częstotliwość 92,1 FM w Bydgoszczy.

Mam tutaj na myśli w szczególności takie nie grzeszące intelektem osobowości jak Kamil Baleja, Tomasz Brhel czy Jerzy Telesiński.
No i jeszcze żeby tego wszystkiego było mało, to konkursy, które mają swoje regulaminy w których zwyczajnie oszukują ludzi! Ostatni konkurs - "Wygraj jednym słowem" ma regulamin w którym JAK BYK jest podane że konkurs ten ma trwać do 1 lutego. A co ja słyszę - że od poniedziałku dalej będziemy poszukiwać brakującego słowa!!
Tego już za wiele, znosiłem to co ta stacja wyprawia już od dawna, to że nie zmienia playlisty nawet na okazje, to że w żałobę narodową również puszczała to samo, ale w końcu mówię DOŚĆ!!
Od tego weekendu w ogóle nie nastawiam tej stacji, nie przeglądam też w internecie rejestru piosenek, kompletnie ta stacja przestała dla mnie istnieć, a Agora może sobie podziękować, że straciła tak WIERNEGO i SUMIENNEGO słuchacza jak ja!
Wszystko co miałem do napisania w tym temacie.