Zamiast megapremier seriale HBO
Widzowie płatnego kanału HBO Polska będą musieli zmienić swoje przyzwyczajenia. Do tej pory, w niedzielne wieczory stacja emitowała premierowe pozycje filmowe, które stanowiły swoistą premierę tygodnia. Teraz w tym czasie widzowie muszą zadowolić się popularnymi serialami.
HBO (HD)
-
- Użytkownik
HBO (HD)
tutaj piszcie na temat kanału filmowego HBO
HBO (HD)
Zapomnieli tylko dodać że te seriale są produkcji HBO więc to normalne że będą lecieć na HBO. Do tego są one zdecydowanie lepsze niż niejeden przeciętny film z Hollywood.
HBO (HD)
WItam
Własnie ten fakt zdecydował o tym że nie przedłużyłem umowy na HBO. Obiecywano 30 premier miesiecznie a dostaje seriale które wogole mnie nie kręcą! Jedyny serial na HBO który nadawał sie do ogladania to "Weeds" który to poszedł do HBO Comedy a u siebie w UPC takowego wynalazka nie mam. Dla mnie jest to żenująca postawa HBO i staczanie się coraz niżej.
Własnie ten fakt zdecydował o tym że nie przedłużyłem umowy na HBO. Obiecywano 30 premier miesiecznie a dostaje seriale które wogole mnie nie kręcą! Jedyny serial na HBO który nadawał sie do ogladania to "Weeds" który to poszedł do HBO Comedy a u siebie w UPC takowego wynalazka nie mam. Dla mnie jest to żenująca postawa HBO i staczanie się coraz niżej.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
HBO (HD)
Informuje że udało mi się załatwić przedstawiciela HBO na forum. Wkrótce się pojawi.
Forum media2.pl Najlepsze.
HBO (HD)
Trochę mało się dzieje w tym wątku, to na rozruch przypomnienie co dobrego HBO pokazywało w 2013 roku i zapowiedź 2014 (czyli nowe serie, nowe seriale, nowe filmy) http://www.youtube.com/watch?v=RHWBZbi9vl8
▲waldus_5
HBO (HD)
Bardzo dobrze, Cinemaxy też są od HBO, więc będzie okazja do zadania pytań, a mam ich kilkakamilkula111 pisze:Informuje że udało mi się załatwić przedstawiciela HBO na forum. Wkrótce się pojawi.

HBO (HD)
Okazuje się, że na Media2.pl jest przedstawiciel HBO, jednakże nie udziela się na forum, a w komentarzach pod artykułami na Media2.pl
.
Oto próbka jego możliwości:

Oto próbka jego możliwości:
Kinoman największy pisze:HBO po raz kolejny pojechało równo po Canal+, Cinemax i całym Polsacie z TVN razem wziętym, i który to już raz z rzędu, i udowadnia że jest najlepszym kanałem premium w światowej ofercie. Jak zawsze HBO udowadnia że jest królem kanałów dla elity powodującym opad z wrażenia szczęki do piwnicy. Jak zwykle HBO serwuje hity światowego kina zaraz po amerykańskiej premierze w obłednej jakości zapierającej dech w piersiach. My kinomani jako elita doszliśmy do perfekcji w wyborze najlepszego światowego kina które jest tylko na HBO, na którym jak zwykle jest super oferta, i zapowiadane są zarówno filmy jak i seriale, po prostu bezkonkurencyjne. Żal mi was poprawdzie że nie oglądacie HBO, i mówcie mi mecenas bo wiem co mówię. Jak zawsze codziennie na wieczór biorę duży zestaw w McDonald’s oraz Cole z nóżką w KFC, i oglądam całą noc światowe kino na HBO w obłędnej jakości 1080p na moim 55” amoledzie, a potem z rana ide na kebab i do pracy. Z kolei na weekend zamawiam w Pizza Hut na wynos picce Pepperoni oraz talerz Rolsów, a potem skrzydełka kurczaka z sosem Margherita i Pepsi, i oglądam cały weekend światowe kino na HBO w obłędnej jakości 1080p na moim 55” amoledzie, a w poniedziałek rano ide na kebab i do pracy.
-
- Thinker
- x 19
- x 29
HBO (HD)
Nic merytorycznego tu nie ma, typowa kryptoreklama HBO w tym komentarzu.
HBO (HD)
To raczej żaden przedstawiciel HBO. IP wskazuje na internet mobilny, więc najprawdopodobniej jakiś niedopieszczony dzieciak z prowincji. Na Media2 są całe strony tego typu postów, z różnych adresów - najczęściej na korzyść HBO, ale także TVP, Polsatu czy nawet... ID.
HBO (HD)
Lisa Kudrow w serialu HBO "Wielki powrót"
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/li ... lki-powrot
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/li ... lki-powrot
HBO (HD)
Tutaj raczej chodzi o amerykańskie HBO, ale kto wie, może i nasze polskie również będzie emitowało ten serial.
HBO (HD)
W Cyfrowym Polsacie HBO i HBO HD "świecą" już od wczoraj dla wszystkich abonentów.
Niedzielny wieczór zapowiada się ciekawie. Na pewno obejrzę pierwszy odcinek "Watahy" i "Pod Mocnym Aniołem"
Niedzielny wieczór zapowiada się ciekawie. Na pewno obejrzę pierwszy odcinek "Watahy" i "Pod Mocnym Aniołem"

HBO (HD)
W Neti również jest odkodowany tylko HBO HD tylko do dzisiaj 

HBO (HD)
Taka mała rzecz, która wyróżniała jakoś HBO, a która już nie ma miejsca - przynajmniej w wersji HD... Odkąd miewałem tylko dostęp do tego kanału, logo ekranowe (co było niepodobne do innych stacji tv) pojawiało się po kilku(nastu?) sekundach od rozpoczęciu filmu i mniej więcej w takim samym czasie przed jego końcem znikało. Teraz widzę, że widnieje na ekranie zarówno podczas filmów, jak i autopromocji. Niby szczegół, ale to pierwsza taka zmiana od co najmniej 10 lat na tej antenie, podejrzewam, że i więcej.