UPC

Tematy dotyczące różnego rodzaju dostępu do płatnej telewizji, w tym ofert na kartę oraz IPTV.
Awatar użytkownika
matik
VIP Mod
Posty: 7431
Rejestracja: 27 sie 2010, 18:41
Lokalizacja: Warszawa
x 31
x 84

UPC

Post autor: matik » 22 wrz 2015, 14:12

Od dziś w dekoderach KAON został wprowadzony układ programowy z dekoderów Horizon.
0 x
adekpabianice
Obserwator
Posty: 663
Rejestracja: 13 wrz 2006, 21:38
Lokalizacja: Pabianice
Kontakt:

UPC

Post autor: adekpabianice » 25 wrz 2015, 13:56

Ponoć od dziś w UPC miał być dodany kanał Romance TV HD. Nie wiem jak jest u innych, ale u mnie jest brak sygnału.
Obrazek
0 x
Awatar użytkownika
matik
VIP Mod
Posty: 7431
Rejestracja: 27 sie 2010, 18:41
Lokalizacja: Warszawa
x 31
x 84

UPC

Post autor: matik » 25 wrz 2015, 14:09

U mnie kanał działa od samego rana. Teraz też.
0 x
adekpabianice
Obserwator
Posty: 663
Rejestracja: 13 wrz 2006, 21:38
Lokalizacja: Pabianice
Kontakt:

UPC

Post autor: adekpabianice » 26 wrz 2015, 11:28

Nadal nie działa, nie wiem czy dzwonić do UPC w tej sprawie czy jeszcze odczekać?
0 x
Jantar
Activist
Posty: 3737
Rejestracja: 13 lip 2011, 18:50
x 8
x 38
Kontakt:

UPC

Post autor: Jantar » 26 wrz 2015, 11:59

U koleżanki w Warszawie też nie działa. Ma dekoder Kaon - spadek po Aster. Odbiera na nim kanały HD. I ma pakiet Max HD, więc powinna mieć dostępny kanał.
0 x
Tradycjonalista
Thinker
Posty: 5371
Rejestracja: 01 mar 2011, 15:04
Lokalizacja: Katowice
x 19
x 26

UPC

Post autor: Tradycjonalista » 27 wrz 2015, 21:24

Od jutra, 28 września do oferty UPC dochodzą 2 kolejne kanały HD: AXN HD i AXN Spin HD.
http://media2.pl/media/128327-AXN-HD-i- ... edium=link
0 x
Awatar użytkownika
matik
VIP Mod
Posty: 7431
Rejestracja: 27 sie 2010, 18:41
Lokalizacja: Warszawa
x 31
x 84

UPC

Post autor: matik » 27 wrz 2015, 22:24

Jantar pisze:U koleżanki w Warszawie też nie działa. Ma dekoder Kaon - spadek po Aster. Odbiera na nim kanały HD. I ma pakiet Max HD, więc powinna mieć dostępny kanał.
Problem leży w tym, że kanał ten uruchomili na zupełnie nowym muxie kablowym i problem z odbiorem jest w wielu lokalizacjach. Pewnie dopiero w poniedziałek poprawią. Jak pisałem, u mnie w Warszwie (ale na sieci UPC i dekoderze Mediabox) kanał działa.
0 x
adekpabianice
Obserwator
Posty: 663
Rejestracja: 13 wrz 2006, 21:38
Lokalizacja: Pabianice
Kontakt:

UPC

Post autor: adekpabianice » 28 wrz 2015, 15:31

Dziś zgodnie z zapowiedzią włączono:

AXN HD
Obrazek

AXN Spin HD
Obrazek

i włączono Romance TV HD
Obrazek
0 x
adekpabianice
Obserwator
Posty: 663
Rejestracja: 13 wrz 2006, 21:38
Lokalizacja: Pabianice
Kontakt:

UPC

Post autor: adekpabianice » 01 paź 2015, 17:25

UPC zrobił bałagan niesamowity. Dodał kanały CBS Europa HD, Extreme Sports Channel HD i Disney Channel HD ale na belce programowej nie ma znaczka HD ani w logach nie ma znaczka HD, ale przekaz jest w HD. Czy naprawdę to takie trudne by dodać napis HD obok napisu lub znaczek na belce tak jak to było w przypadku BBC?
0 x
Tradycjonalista
Thinker
Posty: 5371
Rejestracja: 01 mar 2011, 15:04
Lokalizacja: Katowice
x 19
x 26

UPC

Post autor: Tradycjonalista » 12 paź 2015, 11:29

Czy UPC i Play mogą połączyć siły? Prawdziwym sukcesem Cyfrowego Polsatu i Plusa jest oferta "Drugi produkt za połówkę, trzeci za złotówkę". Czy UPC na to stać? A no zobaczymy.
http://media2.pl/telekomunikacja/128653 ... -sily.html
0 x
Awatar użytkownika
matik
VIP Mod
Posty: 7431
Rejestracja: 27 sie 2010, 18:41
Lokalizacja: Warszawa
x 31
x 84

Re: UPC

Post autor: matik » 21 lis 2015, 16:54

adekpabianice pisze:UPC zrobił bałagan niesamowity. Dodał kanały CBS Europa HD, Extreme Sports Channel HD i Disney Channel HD
Dodam, że po 3 tygodniach UPC wycofało Disney Channel HD i przywróciło wersję SD twierdząc, że w HD nadawali tymczasowo ze względów technicznych ;D
Od wczoraj z kolei do oferty UPC dołączył kanał Polsat Viasat History. Od pakietu MAX Extra HD, ale do 11 stycznia promocyjnie również w pakiecie Select.
0 x
Tradycjonalista
Thinker
Posty: 5371
Rejestracja: 01 mar 2011, 15:04
Lokalizacja: Katowice
x 19
x 26

UPC

Post autor: Tradycjonalista » 26 lis 2015, 5:01

Pakiet Fimbox odkodowany w UPC. Ale tylko do 1 grudnia. Jak dla mnie za krótko.
Źródło: Media2.pl
0 x
michal
VIP Expert
Posty: 2914
Rejestracja: 06 sie 2008, 14:55
x 5
x 14

UPC

Post autor: michal » 01 gru 2015, 18:37

Wygląda na to, krakowski oddział UPC ma jakiś problem techniczny z TVP Regionalną, ponieważ już od ładnych kilku godzin na 320 kanale widoczna jest tylko i wyłącznie zastygnięta postać Janusza Tracza z "Plebanii", którą emitowano ładnych kilka godzin temu. No cóż, w takim razie dziś TVP Kraków będę mógł obejrzeć tylko na TVP Stream. Szkoda, że w takiej sytuacji osoby odpowiedzialne za tego typu rzeczy nie przełączyły się na program warszawski, co już kiedyś miało miejsce.
0 x
Tradycjonalista
Thinker
Posty: 5371
Rejestracja: 01 mar 2011, 15:04
Lokalizacja: Katowice
x 19
x 26

UPC

Post autor: Tradycjonalista » 10 gru 2015, 13:39

Kolejne nowości w UPC. Są to od dzisiaj: TV 4 HD, Polsat Play HD, Polsat Cafe HD i Polsat 2 HD.
Źródło: Media2.pl
0 x
adekpabianice
Obserwator
Posty: 663
Rejestracja: 13 wrz 2006, 21:38
Lokalizacja: Pabianice
Kontakt:

UPC

Post autor: adekpabianice » 10 gru 2015, 17:57

Obrazek
***
Obrazek
***
Obrazek
***
Obrazek
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pay TV”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości