Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

Bardzo nieaktualne tematy z naszego forum.
Awatar użytkownika
mirko1801
Obserwator
Posty: 257
Rejestracja: 13 gru 2007, 14:12
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

Post autor: mirko1801 » 12 mar 2010, 9:03

@cervandes.

Zapewniam Cię , że za komuny takich rzeczy się nie wyrabiało . W komunie wystarczył jeden telefon do komitetu
i już na drugi dzień wszystko było załatwione . Nie było takiego rozgardiaszu jak w chwili obecnej .
0 x
logitech
Użytkownik
Posty: 40
Rejestracja: 22 lis 2009, 12:44

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

Post autor: logitech » 27 mar 2010, 21:55

czy u was też jest skopana lista kanałów?jak wchodzę na liste kanałów i chce przewijać całymi stronami to po I włącza mi się strona z kanałami od 501 i później znowu od początku
0 x
HD5000-Pakiet Familijny HD
PuDZ
Użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 01 paź 2009, 21:26

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

Post autor: PuDZ » 28 mar 2010, 14:55

tez tak mam, jest to wina chyba nowego oprogramowania. Bez sensu to zrobili bo przewijanie calymi stronami bylo bardzo potrzebne i przydatne, a teraz tego nie ma i jest jedna wielka lipa.
0 x
logitech
Użytkownik
Posty: 40
Rejestracja: 22 lis 2009, 12:44

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

Post autor: logitech » 04 kwie 2010, 21:25

kurcze to co zrobili strasznie wkurza, żeby agzete tv wyłączyc to tzreba cały dekoder gasić........
0 x
HD5000-Pakiet Familijny HD
Awatar użytkownika
Kpc21
Junior
Posty: 1366
Rejestracja: 17 paź 2008, 20:11
Kontakt:

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

Post autor: Kpc21 » 05 kwie 2010, 15:43

A w jakim dekoderze tak masz? Bo u mnie w Echostarze DSB-717 (nie A) telegazeta nigdy nie działała i nie działa, tzn. korzystać można z telegazety w telewizorze.
0 x
Obrazek... i znów: Obrazek, i... Obrazek ponownie. Co wymyślą następne?
Zizou2910
Użytkownik
Posty: 4
Rejestracja: 27 kwie 2008, 16:16

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

Post autor: Zizou2910 » 29 kwie 2010, 18:08

Mam problem. Nie mam ostatnio wprowadzonych kanałów: fox life hd i orange sport info. Posiadam
Dekoder HD Samsung DSB-H370G i innymi razy kiedy wprowadzane były nowe kanały wystarczyły tylko wyłączyć dekoder, a teraz to nie działała. Proszę o pomoc.
0 x
Awatar użytkownika
mirko1801
Obserwator
Posty: 257
Rejestracja: 13 gru 2007, 14:12
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

Post autor: mirko1801 » 29 kwie 2010, 19:23

@Zizou
Pisz i pytaj w jednym temacie , a Ty skaczesz po różnych wątkach .
0 x
malaa89
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 29 kwie 2010, 21:36

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

Post autor: malaa89 » 29 kwie 2010, 21:42

mam pytanie właśnie stałam się abonamentką cyfrowego Polsatu w punkcie obsługi dostałam nr konta na które mam wpłacać opłatę za tv korzystam także z internetu cyfrowego Polsatu i tego dotyczy moje pytanie czy rachunek za internet przyjdzie poczta bo nie dostałam żadnego nr konta ani harmonogramu zapłaty?i czy do kwoty podstawowej za internet będzie doliczana większa suma jak przekroczę limit czy po prostu transfer zostanie zablokowany?korzystam z pakietu "w sam raz" 3GB w dzien i 9GB w nocy?z góry dziękuje za odp
0 x
Awatar użytkownika
mirko1801
Obserwator
Posty: 257
Rejestracja: 13 gru 2007, 14:12
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

Post autor: mirko1801 » 30 kwie 2010, 11:24

Jeżeli ta strona nie pomoże to zadzwoń do CP i oni wszystko Ci wyjaśnią . Tu masz link do strony
http://www.cyfrowypolsat.pl/internet/index.cp
0 x
Zizou2910
Użytkownik
Posty: 4
Rejestracja: 27 kwie 2008, 16:16

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

Post autor: Zizou2910 » 30 kwie 2010, 19:02

Brak polskiego komentarza tylko na kanale eurosport 2. Jak to zmienić??
0 x
Crump
Użytkownik
Posty: 139
Rejestracja: 20 kwie 2010, 21:37

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

Post autor: Crump » 30 kwie 2010, 20:38

wcisnąć na pilocie guzik z nutką (w zależności od posiadanego dekodera) i wybrać język polski
0 x
jesnojesno
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 01 cze 2010, 17:51

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

Post autor: jesnojesno » 01 cze 2010, 18:00

mam problem z kilkoma programami np. tvn24 , tvp1 mam strasznie rozszerzony ekran po bokach. nieiwem czy to wina telewizora ale wątpie bo inne kanały są normalne . czy u was tez tak jest ?
0 x
Awatar użytkownika
mirko1801
Obserwator
Posty: 257
Rejestracja: 13 gru 2007, 14:12
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

Post autor: mirko1801 » 02 cze 2010, 15:46

U mnie jest obraz normalny , jaki masz TV i jaki tuner ? .
Tvn 24 nadaje w systemie 16/9 i TVP także wybrane pozycje ma w 16/9 , sprawdź ustawienia systemowe w tunerze i TV .
0 x
rexnow
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 02 cze 2010, 20:42

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

Post autor: rexnow » 02 cze 2010, 20:46

Mam taki mały problem... Mój stary dekoder mi się zepsuł i kupiłem nowy... Mój problem wynika z tego że jak zaczyna padać mały deszczyk to mi znikają kanał a do tego jak kliknę raz przycisk to przerzuca się o dwa a nawet czasami o trzy i co ja teraz mam zrobić? Proszę o szybką odpowiedź bo mnie to już dobija ;/
0 x
Awatar użytkownika
divertin
Użytkownik
Posty: 15
Rejestracja: 04 cze 2010, 1:43

Cyfrowy Polsat - pytania i problemy

Post autor: divertin » 04 cze 2010, 2:00

rexnow pisze:Mam taki mały problem... Mój stary dekoder mi się zepsuł i kupiłem nowy... Mój problem wynika z tego że jak zaczyna padać mały deszczyk to mi znikają kanał a do tego jak kliknę raz przycisk to przerzuca się o dwa a nawet czasami o trzy i co ja teraz mam zrobić? Proszę o szybką odpowiedź bo mnie to już dobija ;/
Pojawia sie jakis komunikat czy obraz jest klatkowany?
Wstepnie moge Ci powiedziec, ze jesli kanaly zanikaja to jest to kwestia anteny.
0 x
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość