Desperate Housewives
Desperate Housewives
Paranoja normalnie.....
Nie będzie co oglądać w TV w tym roku.....
Nie będzie co oglądać w TV w tym roku.....
Desperate Housewives
Jak dla mnie "Desperatki" przewyższają inny serial kobiecy czyli Sex in the city.
Gdy mam wolny czas czasami zapuszczam jakiś odcinek Gotowych Na Wszystko.
Gdy mam wolny czas czasami zapuszczam jakiś odcinek Gotowych Na Wszystko.
Desperate Housewives
Jedyne, co mi się w "Desperatkach" podoba, to... głos lektora, który czyta ten serial na Polsacie. Pan Andrzej Matul jak zwykle pokazał swój talent.
Pozdrawiam, Direct
Desperate Housewives
Ja jednak preferuję wersję oryginalną. Chociaż teraz to i tak nie będę miała szansy nawet tej oglądać, bo właśnie na Fox Life skończyła się 5 seria. Czy słyszeliście już o kolejnej?
Desperate Housewives
Szósty sezon startuje w USA we wrześniu. Pewnie tydzień po premierze każdego odcinka będą one w nScreen, a FoxLife, jak zwykle gdzieś wiosną zacznie emisję nowego sezonu.
Desperate Housewives
Desperate Housewives to najlepszy serial na świecie. Mogę oglądać w kółko. Ale nie znoszę w wersji z polskim lektorem, bo zakłóca jakoś cały wątek. Moją ulubioną postacią w tym serialu jest Brie, ale właściwie każda z nich ma naprawdę w sobie coś oryginalnego. Sex w wielkim mieście za to kompletnie mi się nie podoba.
Desperate Housewives
Uwielbiam Desperatki:) Właśnie ponownie kończę 6 sezon. Najbardziej podobają mi się te wszystkie intrygi- zawsze jak już jedna jest wyjaśniona to od razy wychodzi na jaw druga. Jak na serial kobiecy, że tak powiem to naprawdę im się udało
- [email protected]
- Użytkownik
- Kontakt:
Desperate Housewives
Wlasznie zaczalem ogladac siodmy sezon,niestety w polsacie jeszcze szostego nawet nie bylo...
Desperate Housewives
To jest najlepszy serial jaki oglądam. Zacząłem VII sezon na nserialch. Ani troche nie jestem zawiedziony.
Desperate Housewives
One są niezłe, doskonale wykreowane postacie. Jeden z najlepszych seriali.
Desperate Housewives
Co sądzicie o Vanessie Williams? Fajna babka może przetrwa do kolejnej serii.