Prison Break

Dział poświęcony zagranicznym serialom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Pawel
Thinker
Posty: 5722
Rejestracja: 27 maja 2006, 14:50
Lokalizacja: Nysa
x 82
x 197

Prison Break

Post autor: Pawel » 20 lut 2007, 10:06

ARTUR B. pisze:Ogladalność Prison Break w Polsacie spada. Serial TVP "Ranczo" odnotował większe wyniki niż serial Polsatu. Mam nadzieję, że to chwilowe. Bardziej mnie ciekawi rywalizacja z Tańcem z gwiazdami
Zapewne gdy wejdzie Taniec to i Ranczo i PB zanotują spadek oglądalności i się te programy po prostu podzielą oglądalnością.
0 x
Będę pisał to co chcę.
PRECZ Z CENZURA!!!
ARTUR B.
x 232

Prison Break

Post autor: ARTUR B. » 20 lut 2007, 14:56

Ale sam "Taniec..." też pewnie zanotuje spadek, bo widz bedzie musiał coś wybrać i niektórym się znudziło show TVN-u
0 x
Awatar użytkownika
Pawel
Thinker
Posty: 5722
Rejestracja: 27 maja 2006, 14:50
Lokalizacja: Nysa
x 82
x 197

Prison Break

Post autor: Pawel » 20 lut 2007, 18:38

ARTUR B. pisze:Ale sam "Taniec..." też pewnie zanotuje spadek, bo widz bedzie musiał coś wybrać i niektórym się znudziło show TVN-u
O to mi chodzi że te 3 programy podzielą się oglądalnościa :D.
0 x
Będę pisał to co chcę.
PRECZ Z CENZURA!!!
Awatar użytkownika
Witu
VIP Expert
Posty: 1798
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:37
Lokalizacja: Tuchów (Małopolska)
x 1
Kontakt:

Prison Break

Post autor: Witu » 20 lut 2007, 20:40

A wracając do Prison Break ;) Nie mogę doczekać się 18 odcinka drugiej serii ;) Super się zakończył 17 odcinek ;) Ale nie będę mówił jak, bo nie chcę nie psuć niektórym oglądania :P
0 x
Platforma N:
N-box HDTV Recorder pakiety: hity filmowe, dzieci, sport i motoryzacja, kultura nauka świat, HBO
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Golbi
Obserwator
Posty: 310
Rejestracja: 24 maja 2006, 19:22

Prison Break

Post autor: Golbi » 20 lut 2007, 20:46

Ile serii i odcinków ma Prison Break?
0 x
Był, bedzie, jest Czeladzki CKS

www.cks1924.boo.pl i www.cks1924.pl
Awatar użytkownika
Pawel
Thinker
Posty: 5722
Rejestracja: 27 maja 2006, 14:50
Lokalizacja: Nysa
x 82
x 197

Prison Break

Post autor: Pawel » 21 lut 2007, 10:57

Golbi pisze:Ile serii i odcinków ma Prison Break?
Na razie pewne są dwa sezony i aktualnie jest w Stanach emitowana końcówka 2 sezonu.
0 x
Będę pisał to co chcę.
PRECZ Z CENZURA!!!
Awatar użytkownika
Witu
VIP Expert
Posty: 1798
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:37
Lokalizacja: Tuchów (Małopolska)
x 1
Kontakt:

Prison Break

Post autor: Witu » 21 lut 2007, 17:21

Tylko, że ta końcówka będzie jeszcze emitowana conajmniej 2 miesiące :/
0 x
Platforma N:
N-box HDTV Recorder pakiety: hity filmowe, dzieci, sport i motoryzacja, kultura nauka świat, HBO
Obrazek
Obrazek
loturo
Użytkownik
Posty: 6
Rejestracja: 26 lut 2007, 17:41

Prison Break

Post autor: loturo » 26 lut 2007, 18:21

Nie no ciagnie sie to niemiloscierni juz.Polecieli na kase. 17 odcinek byl mega nudny. 1 seria rzadzi, potem to juz slabizna.
0 x
Awatar użytkownika
Witu
VIP Expert
Posty: 1798
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:37
Lokalizacja: Tuchów (Małopolska)
x 1
Kontakt:

Prison Break

Post autor: Witu » 26 lut 2007, 19:18

Czemu od razu słabizna? Jak dla mnie dcinki są dalej tak fajne, jak w pierwszym sezonie.
0 x
Platforma N:
N-box HDTV Recorder pakiety: hity filmowe, dzieci, sport i motoryzacja, kultura nauka świat, HBO
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Mario98
Junior
Posty: 896
Rejestracja: 24 maja 2006, 16:34
x 1
Kontakt:

Prison Break

Post autor: Mario98 » 26 lut 2007, 20:02

Nie wiem po co wy sciągacie z neta ten serial.... ja tam wolę cały tydzien się niecierpliwić i ze smaczkiem oglądać sobie w niedzielkę weiczorkiem :) do tego miłe towarzystwo i jest klimat.... a nie z neta słabej jakości i ogólnie ble...
0 x
www.forum-soccer.home.pl


Kazik o Tusku: "Wku... mnie, że dozorca mojego kraju jest kretynem"
gosc
VIP Expert
Posty: 2139
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:54

Prison Break

Post autor: gosc » 26 lut 2007, 20:12

Tyle że w sieci jest już 16 odcinek drugiej serii a w Polsacie chyba jest seria pierwsza. I to w HDTV :) Dodam dla jasności, że nie widziałem ani jednego odcinka i nie zamierzam oglądać :)
0 x
Awatar użytkownika
Witu
VIP Expert
Posty: 1798
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:37
Lokalizacja: Tuchów (Małopolska)
x 1
Kontakt:

Prison Break

Post autor: Witu » 26 lut 2007, 20:55

Mario98:
Odcinki z sieci też można obejrzeć w miłej atmosferze :) Np cały pierwszy sezon oglądałem ze znajomymi u Mnie na DVD. Dwa dni oglądaliśmy :) A co do marnej jakości z neta, to czy aby na pewno jest taka marna? :) Jak napisał Gosc jest to w końcu HDTV. Na pewno lepsze od jakości polsatu. Sam zauważyłem, że jak ściągam odcinki z neta to obraz jest szerszy niż na polsacie. A z resztą na polsacie nie wiem czy skończysz oglądać ten serial za trzy lata :D
0 x
Platforma N:
N-box HDTV Recorder pakiety: hity filmowe, dzieci, sport i motoryzacja, kultura nauka świat, HBO
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
RaPi
VIP Expert
Posty: 1874
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:38
Lokalizacja: Poland
x 1
Kontakt:

Prison Break

Post autor: RaPi » 26 lut 2007, 22:25

Fajnie jest to że gdy się ogląda odcinek po odcinku a serial jest naprawdę fajny to trudno się od niego oderwać. Wiem to po sobie bo pierwszy sezon 22 odcinki obejrzałem w ciągu około 36 godzin z przerwą na sen :)
0 x
gosc
VIP Expert
Posty: 2139
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:54

Prison Break

Post autor: gosc » 26 lut 2007, 22:34

Ja tak miałem z innym serialem: Strzeliłem sobie parę serii Przyjaciół w szybkim tempie. A ten serial mnie jakoś nie interesuje...Oczywiście tempo grało rolę bo trudno kupić coś co kosztuje tyle co Przyjaciele - popatrzcie na allegro....
0 x
Awatar użytkownika
Mario98
Junior
Posty: 896
Rejestracja: 24 maja 2006, 16:34
x 1
Kontakt:

Prison Break

Post autor: Mario98 » 27 lut 2007, 16:41

gosc pisze:Tyle że w sieci jest już 16 odcinek drugiej serii a w Polsacie chyba jest seria pierwsza. I to w HDTV :) Dodam dla jasności, że nie widziałem ani jednego odcinka i nie zamierzam oglądać :)
Witu pisze:Jak napisał Gosc jest to w końcu HDTV. Na pewno lepsze od jakości polsatu. Sam zauważyłem, że jak ściągam odcinki z neta to obraz jest szerszy niż na polsacie.
w HDTV........hmmm....... ściągnąłem (plik miał być HDTV)... przy sciąganiu już coś dziwnego wydało mi się że plik ma tylko 300mega z haczykiem. Włączam plik - a tu zwykłe SD, tylko że w 16:9...

Tak wiec dajcie mi link to tej wersji z HD, tylko nie do tych trzystumegowych divixów SD.... z checią zobaczył bym jak wygląda HD na kompie :)

Nie znacie się panowie i nie macie zielonego pojęcia :P
0 x
www.forum-soccer.home.pl


Kazik o Tusku: "Wku... mnie, że dozorca mojego kraju jest kretynem"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Seriale zagraniczne”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości