Dr. House
-
- Użytkownik
Dr. House
Dr. House jest porostu najlepszy i jak bym miał sie leczyć to chyba u niego
Dr. House
hmm i to wszystko?? musiałeś zakładać nowy post by nam o tym powiedzieć :>
co do serialu to mnie również wciągnął
właśnie jestem w połowie 3 sezonu i muszę powiedzieć że serial jest dynamiczny i potrafi przykuc uwagę ....
mój ulubiony zwrot dr house: idę; ludzie umierają.
co do serialu to mnie również wciągnął

mój ulubiony zwrot dr house: idę; ludzie umierają.
Dr. House
Serial naprawdę jest świetny. Właśnie skończyłem oglądać 4 serię, która według mnie jest najlepsza. Jedyne co mi się w niej nie podoba, to nowa ekipa House`a.
Dr. House
Oglądam od 3 tygodni i wciągnełam się bardzo:) Niby kolejny serial o lekarzach, ale zupełnie inna konwencja. Wymiatacz:)
Dr. House
w porzadku serial - fajne charaktery, swoja droga serial nawet doczekal sie swojego fan klubu http://dr-house.kipme.pl/ 

Dr. House
Według mnie jeden z najlepszych seriali, jaki widziałem.
Gra aktora jest super.
No i jego ciągła teza - wszyscy kłamią
Gra aktora jest super.
No i jego ciągła teza - wszyscy kłamią

Dr. House
Chyba najlepszy serial jaki kolwiek oglądałem. Świetna rola Hugh. Dobrze że TVP zaczęło dawać dwa odcinki pod rząd bo na AXN nie można liczyć.
Dr. House
Ja po tej roli zakochałam się w Hugh ... ot takie moje małe zboczenie 

Dr. House
Hehe , ja tez tak uwazam , i zwykle jak ogladam jeden odcinek to potem z nScreena sciagam kolejny bo juz sie nie moge doczekac co sie bedzie działo.Carpenter79 pisze:Dr. House jest porostu najlepszy i jak bym miał sie leczyć to chyba u niego
- lostintime
- Użytkownik
Dr. House
House wymiata. Jeden z najbardziej genialnych seriali ostatnich lat poza Lost.
Dr. House
Chyba jestem jedynym który Nienawidzi Dr Housa,niezbyt interesuje mnie serial o psychopatycznym Doktorze (przynajmniej ja tak odbieram fabułę) który leczy dziwnymi sposobami ludzi...
Dr. House
Locked,
ja też nie widzę w tym serialu niczego szczególnego. Nie powiem, że jest zły czy słaby, bo taki oczywiście nie jest. Widziałem parę odcinków i moim zdaniem nie jest ani bardzo nudny, ani bardzo wciągający. Taki średniak.
ja też nie widzę w tym serialu niczego szczególnego. Nie powiem, że jest zły czy słaby, bo taki oczywiście nie jest. Widziałem parę odcinków i moim zdaniem nie jest ani bardzo nudny, ani bardzo wciągający. Taki średniak.
Pozdrawiam, Direct
Dr. House
Co do Dr.House to trzeba pochwalić TVP 2 za pokazanie już we Wrześniu 5 sezonu serialu.
AXN mimo że jest płatną stacją pokaże dopiero 5 serie w Grudniu.
AXN mimo że jest płatną stacją pokaże dopiero 5 serie w Grudniu.