Dr. House
Dr. House
AXN zawsze Dr House pokazuje po TVP 2. Zapewne nie jest to przypadek.
Warto dodać że obecnie 5 sezon jest w Nce w nScreen jednak TVP będzie emitować 5 sezon także na TVP HD. Warto chyba poczekać trochę i obejrzeć serial w jakości HD.
Warto dodać że obecnie 5 sezon jest w Nce w nScreen jednak TVP będzie emitować 5 sezon także na TVP HD. Warto chyba poczekać trochę i obejrzeć serial w jakości HD.
-
- Użytkownik
Dr. House
no tak. Trochę szkoda, że na AXN serial idzie o godz. 17:00. Wtedy dopiero wychodzę z pracy. Zauważyliście, że on na rozwiązania zagadek chorobowych wpada zupełnie przypadkiem?
Dr. House
No. Ale na tym polega ten film 

Dr. House
House jest super. Ja ogladam najnowsze odcinki na Nce:)
Dr. House
tylko że na Nce nie ma najnowszych odcinków...
Dr. House
Jeżeli ktoś nie oglądał 3. serii "House'a" to może te zaległości nadrobić w ciągu dwóch dni - AXN w Niedzielę Wielkanocną i Lany Poniedziałek nada... 12 odcinków pod rząd.
Dr. House
Powiem Ci, że to wcale nie takie trudne:) Odkąd nka wypuściła 6 sezon na początek pochłonęłam 3 odcinki, a jak zobaczyłam Mentalistę, to pierwsze 7 odcinków zleciało mi nie wiem nawet kiedy. Przyznam że ciekawa alternatywa, zwłaszcza jeśli ktoś nie przepada za świętami
- CamilloIpla
- Użytkownik
Dr. House
Zastanawia mnie ten fenomen Dr Housa. Owszem serial jest na dobrym poziomie, ale ten główny bohater jest bardzo dziwny. To właśnie dlatego ten serial jest lepszy. Przyznam się, że Polacy polubili tę produkcję 

- lostintime
- Użytkownik
Dr. House
Polubili, ale ostatni sezon nie przypadł mi do gustu, nie licząc początkowych odcinków które były bardzo dobre.
Dr. House
mygolfclubsforsale
The Callaway FT-iz hybrids
The Callaway FT-iz hybrids boast a larger clubhead design compared to previous generations of Callaway hybrids golf clubs for sale. The stainless steel body and sole are joined with strategically placed weights to maximize perimeter weighting, MOI and forgiveness ishiner. The center of gravity is positioned to help effect a higher trajectory.
The Callaway FT-iz hybrids
The Callaway FT-iz hybrids boast a larger clubhead design compared to previous generations of Callaway hybrids golf clubs for sale. The stainless steel body and sole are joined with strategically placed weights to maximize perimeter weighting, MOI and forgiveness ishiner. The center of gravity is positioned to help effect a higher trajectory.
Dr. House
Po prostu jest megagiga sexi i tyle
pozdrawiam, miłego gorącego dnia życzę!

Dr. House
Kto House?annaka pisze:Po prostu jest megagiga sexi i tyle![]()
Dr. House
no kochani niedługo na nserialch 7 sezon Dr. House.
Dr. House
No nie ma się co dziwić, wiele moich koleżanek uważa że House jest sexy. Ano zabieram się właśnie za siódmy sezon. Fajnie, że na nce dali dwa tygodnie po premierze przynajmniej nie muszę tak długo czekać. Jestem ciekawy ile się sprawdzi z tych wszystkich moich domysłów. W tvp to jak dobrze pójdzie to za rok poleci co?