Dexter
Dexter
Oglądał ktoś ten serial? 2 sezony zostały wyemitowane w telewizji TVN po 23.
Fabuła serialu : Dexter, tytułowy główny bohater serialu, w ciągu dnia pracujący w policji gdzie jest odpowiedzialny za analizę krwi. Jednak po godzinach ukazuje swoje drugie oblicze – tropi tych, którym udało się uniknąć kary i własnoręcznie wymierza im sprawiedliwość.
Jak dla mnie jeden z lepszych powstałych seriali w ostatnich latach.
Fabuła serialu : Dexter, tytułowy główny bohater serialu, w ciągu dnia pracujący w policji gdzie jest odpowiedzialny za analizę krwi. Jednak po godzinach ukazuje swoje drugie oblicze – tropi tych, którym udało się uniknąć kary i własnoręcznie wymierza im sprawiedliwość.
Jak dla mnie jeden z lepszych powstałych seriali w ostatnich latach.
-
- Użytkownik
Dexter
Stary topic, ale przypomniałaś/eś mi Sigi jak go oglądałam;) Obejrzałam trzy sezony, strasznie mi się podobały. Zwłaszcza pierwszy i drugi. Psychologicznie nic się nie zgadza w tym filmie, ale mimo to wciąga. Strasznie lubię tytułowego bohatera;)
- CamilloIpla
- Użytkownik
Dexter
Najlepszy sezon jak dla mnie to pierwszy oraz czwarty. Dexter rządzi, a widok gorącego Miami dodaje uroku 

Dexter
No wlasnie teraz 4 sezon daja na Nce. Myslalem ze juz sie wypalili z pomyslu, ale fabula ciagle wciaga jak w pierwszych sezonach:) super serial
Dexter
Mnie się ten czwarty sezon bardzo podoba i na tym sezonie bym serial zakończył. Ale jak widać apetyt rośnie i twórcy serialu już obiecali kolejny 5 sezon. Ciekaw jestem czy kolejne sezony Dexa będą emitowane też w tv.
- CamilloIpla
- Użytkownik
Dexter
Twórcy już potwierdzili: Będzie piąta seria! Fakt jest taki, że shipus masz rację. Ostatni wątek czwartego sezonu idealnie pasuje na zakończenie całego serialu. Ciekawe co tym razem wymyślą.
Dexter
No wiesz seriale robione sa po to zeby je emitowac w tv:P Ciekawe tylko czy w polskiej fdzies bedzie lecialo. Ja stawiam na Nke:)shipus pisze:Mnie się ten czwarty sezon bardzo podoba i na tym sezonie bym serial zakończył. Ale jak widać apetyt rośnie i twórcy serialu już obiecali kolejny 5 sezon. Ciekaw jestem czy kolejne sezony Dexa będą emitowane też w tv.
Dexter
No właśnie bardzo dobrze, że jest nka, bo nie wiem gdzie indziej mogłabym oglądać 4 sezon, na razie po kilku odcinkach jestem w szoku, patrząc na Dextera
Ale póki co, sezon zapowiada się świetnie i sądzę, że dalsze odcinki będą równie dobre

- CamilloIpla
- Użytkownik
Dexter
Julita widzę, że jesteś w trakcie oglądania. Mogę Ci gwarantować, że będą jeszcze lepsze odcinki. Do samego końca będzie trzymał fason z pierwszego sezonu.
Dexter
Dexa emitował tvn, wydaje mi się że niedługo powinni puścić kolejny sezon. Swoją drogą w tv ile sezonów zostało wyemitowanych? Bo sam się pogubiłem. Julita - część osób, które nie mają nki a należą do zwolenników Dexa, po prostu szukają odcinków w sieci. Ale wiadomo w jakiej to jest jakości i w jakich relacjach z prawem.
Nie ma to jak zasiądziesz wygodnie w fotelu przed swoją 32 i obejrzysz sobie kilka odcinków serialu.

- CamilloIpla
- Użytkownik
Dexter
Obecnie jest 4 sezonów + piąta w trakcie tworzenia. Już nawet jest wyznaczona data premiery w amerykańskiej stacji telewizyjnej. TVN puszcza bardzo późno te seriale, ale doskonale ich rozumiem. Mam nadzieję, że już nie długo zobaczymy kolejne sezony w polskiej TV.
Dexter
Do tej pory TVN i później powtórkowo TVN7, wyemitowały 2 sezony. Tylko, że z "Dexterem" w TVN to problem jest taki, że tłumaczenie pozbawione jest wszystkich, że tak powiem, brzydkich słów. Tłumacz chyba zapomniał, że serial i tak musi być po 23:00 i niepotrzebnie stworzył takie ugrzecznione tłumaczenie, w którym nie uświadczymy dosłownie ani jednego przekleństwa czy czegoś podobnego.
Pozdrawiam, Direct
Dexter
Na początku faktycznie oglądałąm w tv, ale właśnie brak było tego języka, dobrze że i 3 i 4 sezon leciał na nce, bo bym nie wytrzymała. Ale z tego co widziałam w zapowiedziach- Dexter będzie niedługo emitowany też przez Universal Channel, tylko nie wiem, który sezon i jak będzie z lektorem, jednak zawsze jakaś alternatywa.
- CamilloIpla
- Użytkownik
Dexter
Tak, na Universal Channel też jest ten serial. Ja nie mogę się doczekać piątego sezonu. Ta seria już we wrześniu! Czekacie? xD
- lostintime
- Użytkownik
Dexter
Wrzesień? uu midonie, pewnie ze czekam. final ostatniego sezonu byl niesamowity.