Galę finałowa zakłóciła wpadka ustępującej Miss Karoliny Zakrzewskiej. Była Miss wchodząc na scenę potknęła się w tak pechowy sposób, że korona spadła z jej głowy i odkształciła się - podał serwis zarchiwummiss.net46.net

źródło: MissLand.pl
Galę finałowa zakłóciła wpadka ustępującej Miss Karoliny Zakrzewskiej. Była Miss wchodząc na scenę potknęła się w tak pechowy sposób, że korona spadła z jej głowy i odkształciła się - podał serwis zarchiwummiss.net46.net
źródło: WirtualneMedia.plTransmisję z finału konkursu Miss Polski 2008 obejrzało w Polsacie 1,53 mln osób. Stacja dzięki emisji gali zarobiła na reklamach 883 tys. złotych (dane cennikowe, bez rabatów).
Polsatu podczas relacji miał średni udział w rynku na poziomie 19,7 proc. (w grupie komercyjnej 16-49; 20,7 proc.), wynika z danych AGB Nielsen Media Research dla Wirtualnemedia.pl. Lepszy wynik zanotowała tylko TVP1 emitująca film fabularny "Amerykańska rapsodia" (23,18 proc udziału).
Transmisję śledziły głównie kobiety (61,87 proc. ogółu widzów), mieszkańcy wsi i małych miast ( 62,96 proc. widzów).
Gala finałowa Miss Polski 2008 odbyła się w amfiteatrze nad Wisłą w Płocku. W konkursie startowało 28 dziewczyn w wieku od 18 do 24 lat. Tytuł Miss Polski 2008 zdobyła Klaudia Ungerman. Fotoreporterzy przyznali tytuł Miss Foto Annie Bogusiewicz , głosami internautów Miss Internetu wybrano Katarzynę Kuzdralińską.
Gospodarzami konkursu byli Krzysztof Ibisz, Maciej Rock i Maciej Dowbor. Organizatorem wyborów Miss Polski 2008 jest Missland, oficjalny partner Miss World.
Dziwi Cię to, że poprowadził taką galę? Mnie nie. On zawsze prowadzi największe imprezy - jakby obsadzili Popielewicz w roli konferansjerki Miss Polski 2008 wyszła by z tego kompletna klapa - ona jeszcze nie nadaje się do prowadzenia takich imprez - pamięta ktoś Galę 15-lecia Polsatu? Jeżeli tak, to wie co mam na myśli - gdyby nie Ibisz gala byłaby położona całkowicie dzięki Agnieszce. On po prostu się do tego nadaje, swoją drogą jest go mniej na wizji niż kiedyś. Mógł się przejeść - to fakt - ale dla Polsatu jest zaufanym, sprawdzonym i co najważniejsze doświadczonym prezenterem - to trzeba brać pod uwagę. Zresztą imprezę współprowadzili z nim Maciek Rock i Maciej Dowbor, więc nie bylo tak źle.cmabb93 pisze:Gala była by bardziej przyjemna bez Krzysia Ibisza on jakoś mi się już przejadł.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 2 gości