[TVP1] Eurowizja
[TVP1] Eurowizja
Margaret w MF fantastycznie, olbrzymią robotę wykonały też genialne wizualizacje. Trzymam mocno kciuki za bezpośredni awans do finału.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2389
[TVP1] Eurowizja
Nie jest to nic wielkiego, ale Margaret wyróżnia się na tle cieniastej konkurencji 

[TVP1] Eurowizja
Przechodzi jakaś cienizna, Margaret odpada
Zajęła 5. miejsce w półfinale.

[TVP1] Eurowizja
Nie wierzę w to, rok temu miałem o wiele większe obawy. Jestem w szoku.
[TVP1] Eurowizja
Mam w takim razie nadzieję, że już jutro podadzą w \V, że Margaret została reprezentantką Polski hahaha 
[TVP1] Eurowizja
Dodam, że w Szwecji wszedł w tym roku nowy sytem głosowania w którym głosy z aplikacji mobilnej mają siedmiokrotnie większe przełożenie od "tradycyjnych" głosów przez telefony. To mogło być podłożem przyczyny porażki Margaret: https://escxtra.com/2019/01/18/svt-anno ... en-voting/
Pozdrawiam, Trzeciak
[TVP1] Eurowizja
Występ Margaret z Malmo:
- musicmaster
- Obserwator
- x 12
- x 28
[TVP1] Eurowizja
Dawać Margaret na reprezentantkę Polski. 
Ciekawe czy ktokolwiek w TVP na to wpadnie i chociaż pomyśli o propozycji jej udziału.

Ciekawe czy ktokolwiek w TVP na to wpadnie i chociaż pomyśli o propozycji jej udziału.
- Poland
- VIP Expert
- x 24
- x 266
- Kontakt:
[TVP1] Eurowizja
Zabrania ale tylko co do piosenki - z czym innnym Margaret może z Polski jechać. Zresztą fani Eurowizji sugerują że największym beneficjentem porażki Margaret w szwedzkich preselekcjach może okazać się.. TVP. Sam nadawca o sytuacji już wie i na pewno będzie to na uwadze jego komisji.
Poland - Aktywnie najlepszy!
[TVP1] Eurowizja
Z pewnością będzie mieć na uwadze...
Dzisiaj miał miejsce finał Festiwalu Piosenki Włoskiej w San Remo. Nieoczekiwanym zwycięzcą został Mahmood, który w ostatecznym głosowaniu (czyli w top3) dostał... zaledwie 14,1% głosów. Nie dziwi więc, że Włosi w mediach społecznościowych są nieźle wkurzeni, a liczne gwizdy i buczenia było też słychać w Teatro Ariston już po ogłoszeniu wyników.
Faworytem ludu był Ultimo, który w ostatecznym rozrachunku przegrał minimalnie (35,6% do 38,9%). Co ciekawe, trzecie miejsce zajęło doskonale nam znane z konkursu w Austrii trio Il Volo.
Dzisiaj miał miejsce finał Festiwalu Piosenki Włoskiej w San Remo. Nieoczekiwanym zwycięzcą został Mahmood, który w ostatecznym głosowaniu (czyli w top3) dostał... zaledwie 14,1% głosów. Nie dziwi więc, że Włosi w mediach społecznościowych są nieźle wkurzeni, a liczne gwizdy i buczenia było też słychać w Teatro Ariston już po ogłoszeniu wyników.
Faworytem ludu był Ultimo, który w ostatecznym rozrachunku przegrał minimalnie (35,6% do 38,9%). Co ciekawe, trzecie miejsce zajęło doskonale nam znane z konkursu w Austrii trio Il Volo.
- Poland
- VIP Expert
- x 24
- x 266
- Kontakt:
[TVP1] Eurowizja
Siostrom Godlewskim w kwestii reprezentowania Polski na Eurowizji mówimy zdecydowane NIE!
Poland - Aktywnie najlepszy!
[TVP1] Eurowizja
Chcę tego! 

[TVP1] Eurowizja
Myślę, że zarówno Esmeralda jak i Małgorzata są gotowe na podbój Europy. Znacznie bardziej wolałbym podziwiać te piękne i utalentowane siostry w Tel Awiwie niż Brzozowskiego, Stasiaka czy zespół Happy Prince.
[TVP1] Eurowizja
W takiej sytuacji aż proszę z bólem o preselekcje na holu. Przynajmniej będzie co komentować 

POZDRAWIAM | MANIEQ