Według cennika już od 1 grudnia.Piotrek12345 pisze:Wiadomo kiedy premiera tych spotów?
Sylwester 2018/2019 w TVP2
Mini audycja (Sylwester) 2-4 minuty mi pokazuje od 1 grudnia 

-
- Użytkownik
Ciekawi mnie jakie polskie gwiazdy wystąpią.Mam nadzieję, że pojawi się Margaret i nie wybierze poraz pierwszy TVN.Ostatnio często pojawiała się w TVN i jeszcze nigdy nie była na sylwestrze tej stacji. Na sylwestrze dwójki pojawia się co roku od 2014. Wydaje mi się że znowu w Zakopanem pojawi się Maryla Rodowicz, Michał Szpak i jakiś juror z Voice Kids np. Cleo.
Aktualizacje cennika. Akurat tak wcześnie to promocji imprezy nie zaczną. W sobotę jest przecież finał "TVoP 9", nie długo rusza "Bake Off - Ale Ciacho! 5".Majk87 pisze:Mini audycja (Sylwester) 2-4 minuty mi pokazuje od 1 grudnia

Pozdrawiam, Trzeciak
No aktualizacja cennika mają do 5 razy dziennie, pewnie jeszcze się pozmienia. Tak jak pisałem wcześniej według aktualnego cennika koncert Sylwestrowy potrwa o godzinę krócej niż zwykle.Trzeciak pisze:Aktualizacje cennika. Akurat tak wcześnie to promocji imorezy nie zaczną. W sobotę jest przecież finał "TVoP 9", nie długo rusza "Bake Off - Ale Ciacho! 5".Majk87 pisze:Mini audycja (Sylwester) 2-4 minuty mi pokazuje od 1 grudnia
Myślę, że tradycyjnie będzie do 2:00 w nocy. Line up w końcu się rozrasta. 
A emisję powtórki "Roztańczonego PGE Narodowego" po Sylwestrze uważam za jak najbardziej zrozumiałą.

A emisję powtórki "Roztańczonego PGE Narodowego" po Sylwestrze uważam za jak najbardziej zrozumiałą.

Pozdrawiam, Trzeciak
Zawsze puszczają jakieś koncerty z ostatniego roku jakby komuś było mało
Polsat również puści koncerty ale nie wiadomo jeszcze jakie, w ramówce widnieją jeszcze jako "Koncerty".

Dwójka akurat od wielu lat puszczała powtórki kabaretów po Sylwestrze. 

Pozdrawiam, Trzeciak
Zgadza się, w tamtym roku z racji tego że Roztańczony... był na Polsacie to właśnie Polsat to puszczał w tym roku jest wymiana.
- Poland
- VIP Expert
- x 24
- x 270
- Kontakt:
Tymczasem jak się okazuje w tym roku Sylwester Dwójki ma mieć szczególną oprawę związaną z Junior Eurowizją 2019. To właśnie wtedy już po rozmowach z Europejską Unią Nadawców ma być ogłoszona edycja w sprawie organizacji konkursu i ogłoszona tuż przed powitaniem Nowego Roku. Nie bez powodu zatem Roksana Węgiel wystąpi na tym Sylwestrze. Informacje przedstawił wysłannik TVP do Mińska - Mateusz Szymkowiak w swoich social mediach.
Poland - Aktywnie najlepszy!
W "Gościu Wiadomości" przyznała Węgiel, że jej marzeniem był występ na Sylwestrze i w Opolu, i dlatego w związku z tym sukcesem - Konrad Smuga postanowił spełnić obie obietnice. 
A oprawa całej imprezy (nie tylko graficzna) ma być podobna, jak w poprzednich latach.

A oprawa całej imprezy (nie tylko graficzna) ma być podobna, jak w poprzednich latach.

Pozdrawiam, Trzeciak
Zespół Boys będzie grał w TVP2, również Golce, Sławomir i Norbi 

- Poland
- VIP Expert
- x 24
- x 270
- Kontakt:
Sławomir to w zasadzie jest pewniak - raz z powodu swojej piosenki (Miłość w Zakopanem) a dwa programu na Jedynce 

Poland - Aktywnie najlepszy!