Gdyby był w niedzielę @Trzeciak na tym forum w trakcie trwania tego koncertu to by w tym wątku nie było tak cicho

Czas na "małe" moje podsumowanko

Koncert był taki 3,5/5, gdyż było słabe nagłośnienie, prowadzący przynudzali długim gadaniem (najbardziej Agnieszka Kołodziejska z Radia ZET), scena mogła być lepsza oraz było za dużo reklam na antenie. Przed pierwszą reklamą raptem wystąpiło 3 artystów. Koncert otworzył i zamknął Måns Zelmerlöw. Szkoda, że letni przebój lata 2017 nie wybierali widzowie, tylko wręczono po występie którejś z gwiazd, która zgarnęła statuetkę. A był to Grzegorz Hyży z utworem "O Pani!". Występy niektórych gwiazd były fajne, m.in. Gromee z Mahan Moin z utworem "Spirit" czy Karoliny Artymowicz z utworem "Dalej". Mam nadzieję, że Karolina będzie często pojawiała się na koncertach, transmitowanych na żywo w TV

Nie mogło zabraknąć paska z pozdrowieniami oraz zdjęć internautów. Jak były zapowiadane gwiazdy przez prowadzących to były pokazywane ich zdjęcia bodajże z wakacji. Najbardziej mi się podobały wkręty Kamila Nosela

Gość jest niesamowity w tym co robi. Tak więc koncert zbytnio mnie nie zaskoczył. Nie dziwię się, że przegrał z "Disco Hit Festival Kobylnica 2017", bo był słabszy. Jakby ta letnia trasa tego radia była nadal w TVP2 to zdecydowanie, by lepiej wypadł ten koncert w Kołobrzegu niż na Polsacie. Liczę, że kolejny koncert Radia ZET i Polsatu (jeżeli oczywiście jeszcze taki będzie, bo może się coś zawsze zmienić

) będzie lepszy.