A co mnie interesuje jej życie prywatne. Jest wielką artystką i to jest fakt.anna.czarna1980 pisze:Oczywiscie ze dno-od kilku lat tylko lata po beznadziejnych programach,talent talentem ale dokonań artystycznych brak..... Ostatnia dobra płyta w 1997 roku..... Teraz tylko płacze w programikach albo swieci cyckami na okładakch gazet i wylewa jad na byłego meża....ale skoro dla Ciebie to jest sztuką -to gratuluje!!!!!kruq pisze:Jeżeli ktoś uważa Edytę Górniak za artystyczne dno to nie ma zielonego pojęcia czym jest sztuka muzyczna moi drodzy internauci.
Sylwester 2010/2011 w Polsacie
-
- Użytkownik
Chyba celebrtyka chciałeś napisac!! Jednyne z czego słynnie to własnie życie prywatnekruq pisze:A co mnie interesuje jej życie prywatne. Jest wielką artystką i to jest fakt.anna.czarna1980 pisze:Oczywiscie ze dno-od kilku lat tylko lata po beznadziejnych programach,talent talentem ale dokonań artystycznych brak..... Ostatnia dobra płyta w 1997 roku..... Teraz tylko płacze w programikach albo swieci cyckami na okładakch gazet i wylewa jad na byłego meża....ale skoro dla Ciebie to jest sztuką -to gratuluje!!!!!kruq pisze:Jeżeli ktoś uważa Edytę Górniak za artystyczne dno to nie ma zielonego pojęcia czym jest sztuka muzyczna moi drodzy internauci.

Zreszta to jest watek o Sylwestrze Polsatu-a nie o upadłłej gwieździe...
proponuje zapoznać się z definicją artysty i zakończyć ten temat...anna.czarna1980 pisze:Chyba celebrtyka chciałeś napisac!! Jednyne z czego słynnie to własnie życie prywatnekruq pisze:A co mnie interesuje jej życie prywatne. Jest wielką artystką i to jest fakt.anna.czarna1980 pisze: Oczywiscie ze dno-od kilku lat tylko lata po beznadziejnych programach,talent talentem ale dokonań artystycznych brak..... Ostatnia dobra płyta w 1997 roku..... Teraz tylko płacze w programikach albo swieci cyckami na okładakch gazet i wylewa jad na byłego meża....ale skoro dla Ciebie to jest sztuką -to gratuluje!!!!!Artstycznie DNO od lat
Sztuka sztuką pozostanie, a że nie umiesz dostrzec walorów estetycznych w twórczości E. Górniak to proponuję zapoznać się z podstawowymi wytycznymi sztuki muzycznej
Jestem muzykiem i chyba trochę lepiej się orientuję kogo nazywamy artystą i co nazywamy sztuką. Wyrażasz opinię n.t. artyzmu, a piszesz zupełnie o czymś innym, że ktoś tam coś tam męża - i to jest żenada.

Celebryci to takie osoby które są znane głównie z tego, że są. Piszesz kompletne bzdury. Owszem Edyta występuje teraz w programach tv, ale nie można ot tak sobie zapomnieć o jej dokonaniach artystycznych. Tak apropos muzyki to zapowiada na Sylwestra premierę swojej nowej piosenki.
-
- Użytkownik
Pisze o tym co robi celebrytka Górniak... a znana jest dziesiejszej publisznosci nie z piosenek płyt itp tylko ze skandalików-i taka jest prawda!!!! Nie kwestionuje tego co osiagnełe w latach 90-tych,ale to było tak dawno. Dzis kojarzona jest z dziwnym zachwaniem rozwodem płaczem wiecznym uzalaniem sie nad soba menadzerką plasami w durnych programach! Kólowa okładek pisemek typu zycie na goraco itp.... Tylko dokonań artystycznych od kilku lat brak.....destin6 pisze:proponuje zapoznać się z definicją artysty i zakończyć ten temat...anna.czarna1980 pisze:Chyba celebrtyka chciałeś napisac!! Jednyne z czego słynnie to własnie życie prywatnekruq pisze:A co mnie interesuje jej życie prywatne. Jest wielką artystką i to jest fakt.Artstycznie DNO od lat
A temat jest o sylwestrze nie o upadłej karierze Górniak.

Nie całe, ale przynajmniej jeden fan.Pojawił się tutaj zanim powstała o niej dyskusja. Mój nick zobowiązuje. 
Jeśli chodzi o dokonania muzyczne to były płyty w 2002 roku, w 2007 oraz kolędy w 2008.Tak więc wydaje i nawet zdobywa platyny za sprzedaż, a to że radia tego nie grają to już zupełnie inna sprawa.

Jeśli chodzi o dokonania muzyczne to były płyty w 2002 roku, w 2007 oraz kolędy w 2008.Tak więc wydaje i nawet zdobywa platyny za sprzedaż, a to że radia tego nie grają to już zupełnie inna sprawa.
Smolik czy Jopek są ambitni i pracowici-czego o Pani Górniak absolutnie nie można powiedzieć!!!!!!! Ostatnia płyta którą nabyłam-mnie bardzo rozczarowała ,albo nieudane covery albo marne komopozycje zakupione z banku piosenek .......
Co do Sylwestra to przyznam szczerze Roxette mnie kusi
W końcu cos innego
Mogliby dać BRODKE ( w końcu zaczynała w Polsacie)-ta dziewczyna mnie powala ostatnio-a po jej koncercie normalnie ją Kocham-jest genialna. Myśle że właśnie taka Brodka jest alternatywą dla ludzi takich jak ja-którzy maja dość przereklamowanych Górniak czy Rabczewskich!!!!! Polecam !!!!!
Co do Sylwestra to przyznam szczerze Roxette mnie kusi

Mogliby dać BRODKE ( w końcu zaczynała w Polsacie)-ta dziewczyna mnie powala ostatnio-a po jej koncercie normalnie ją Kocham-jest genialna. Myśle że właśnie taka Brodka jest alternatywą dla ludzi takich jak ja-którzy maja dość przereklamowanych Górniak czy Rabczewskich!!!!! Polecam !!!!!
Najważniejsze żeby potańczyć w sylwestra ( nie ważene do jakiej muzyki) Ale mogli by naprawde dac BOYS-ów oni by rozkrecili sylwestra w polsacie
))) Ale Roxette tez bedzie nieźle!

Pozdrawiam Jacko09
-
- Użytkownik
Wiem, że 8.grudnia, zaczęła się budowa.. Trzeba poszukać w necie jaka to firma..destin6 pisze:Są już jakieś wstępne projekty sceny? wiadomo jaka firma będzie oświetlać koncert?

A Jak chcesz wybierz się na Pl.Konstytucji.. Podobno jest szkielet składany.

Wczoraj pewnie jak wiecie, odbyła się konferencja Prasowa..
Szczerze powiem, że to będzie moc..(jak to mówi doda) ..
Wypowiadał się wczoraj facet, który zajmuje się sprowadzeniem do Polski GWIAZD Zagranicznych i powiedział, że dzwonił do niego agent SHAKIRY SNOOOP DOGG i powiedzieli czemu ich nie zaprosili na naszego Sylwestra... haha
może za rok będzie SHAKIRA co wy na to ??:P
(chociaż i może to była ściema..

tylko że do Placu Konstytucji mam 500km...
haha zabawny chłopinadanieloos1993 pisze:..destin6 pisze:Są już jakieś wstępne projekty sceny? wiadomo jaka firma będzie oświetlać koncert?
Wypowiadał się wczoraj facet, który zajmuje się sprowadzeniem do Polski GWIAZD Zagranicznych i powiedział, że dzwonił do niego agent SHAKIRY SNOOOP DOGG i powiedzieli czemu ich nie zaprosili na naszego Sylwestra... haha
może za rok będzie SHAKIRA co wy na to ??:P
(chociaż i może to była ściema..)

Nie zaproosili Shakiry bo gdzie jej tam do takich 'mega gwiazd" jak Wydra Kombii czy Urbańska .....
Polsat zaczął na swojej antenie reklamować "Sylwestrową moc przebojów - Warszawa 2010". Prezentowane są w tej zapowiedzi gwiazdy, które wystąpią podczas tego koncertu - na koniec są zapowiedziani organizatorzy oraz patroni medialni. Co ciekawe pod blokiem "ogłoszeń płatnych" informowano o sponsorach tego koncertu.
Pozdrawiam, Trzeciak
Ma ktos moze fotki sceny z Wrocławia lub Warszawy??
Pozdrawiam Jacko09