Sylwester 2010/2011 w Polsacie
Moim zdanie rok temu było lepsze.Ale jak mam decydować to na pewno wygrywa polsat ( i oczywiście ROXETTE, kogo to obchodzi ze troche fałszowała i tak wszyscy dobrze sie bawili ,i te wspomnienia...)
Pozdrawiam Jacko09
Jakby Roxette przylecieli dzień prędzej i oswoili się ze sceną i nagłośnieniem, to może by ich występ wypadł lepiej wokalnie, ale tak jest zawsze z tymi wielkimi gwiazdami. Cieszmy się, że wracają na scenę i Szwecja znowu będzie się kojarzyć wielkimi gwiazdami, a nie jak to było do tej pory jakieś Carole, Danny i Bóg wie co jeszcze tam było przez ostatnie lata?
Mi akurat to show się nie podobało, tylko i wyłącznie przez tych panów przebranych za kobiety.Mocny FULL pisze:Dody występ na początku programu pozamiatał wszystko, ona potrafi robić show!
No z tymi transwestytami przesadziła! Jednak pokazała kawał dobrego głosu. Szkoda tylko, że jej piosenki wciąż są durne
- Mocny FULL
- Activist
- x 7
Danny znów przyjechał do Polski w tym roku do Katowic, emisja w TVP Info.
Srały muchy, będzie wiosna. Będzie trawka lepiej rosła - wł.
INNA
INNA
Mi sie podobała tylko Kowalska w sumie i IRA. Chociaż czekałam na Roxette bardzo-sam wystep bardzo sredni-ale miło było usłyszeć piosenki z młodych lat
natomiast Urbańska masakra na całego. To nie był show tylko żenada!

natomiast Urbańska masakra na całego. To nie był show tylko żenada!
Dla mnie gwiazdami wieczoru byli na pewno Roxette, Kowalska i Maleńczuk, a wśród prowadzących Paulina Sykut. O Alicji Węgorzewskiej się nie wypowiadam, bo to talent operowy i nie moja dziedzina, ale motyw z "Odą do..." o północy był dobry.
Witam,
Jak się nazywa utwór który śpiewała Węgrowska, to był utwór już po północy śpiewany?
Jak się nazywa utwór który śpiewała Węgrowska, to był utwór już po północy śpiewany?
Chodzi Ci o hymn Unii Europejskiej? Oda do radościdzagi12 pisze:Witam,
Nie nie, później taki angielski utworek śpiewała. Iwona Węgrowska się zwie.
Około 0.30 był śpiewany

Jak można pomylić Alicję Węgorzewską z Iwona Węgrowską???matik pisze:Chodzi Ci o hymn Unii Europejskiej? Oda do radościdzagi12 pisze:Witam,

"Goodbye my love" Demisa Roussosdzagi12 pisze:Nie nie, później taki angielski utworek śpiewała. Iwona Węgrowska się zwie.Około 0.30 był śpiewany
-
- Użytkownik
Oglądalność:
SYLWESTROWA MOC PRZEBOJOW Polsat 20:03 01:25 3 648 372
SYLWESTER Z DWOJKA 2010: IMPERIUM GWIAZD 20:05 01:38 2 753 980
SYLWESTROWA MOC PRZEBOJOW Polsat 20:03 01:25 3 648 372
SYLWESTER Z DWOJKA 2010: IMPERIUM GWIAZD 20:05 01:38 2 753 980
Moim zdaniem sylwester na Polsacie gwiazdorsko był fantastyczny. Nie podobały mi się jednak reakcje publiczności. Miejscami to w ogóle nie było braw, nikt się nie bawił. Przełączając na Dwójkę widać było, że tam się bawią!
Ale to tylko moje takie spostrzeżenie. Może trafiłem na taki moment
Ale to tylko moje takie spostrzeżenie. Może trafiłem na taki moment