[TVN] Wszyscy na jednego, czyli roast ... (2016-2017)
[TVN] Wszyscy na jednego, czyli roast Kuby Wojewódzkiego
Według mnie bardziej powinny teksty uderzać w Kubę a nie gości ...
Teraz też ostro jest.

xyz
Na innych polskich Roastach było podobnie w tej kwestii
Nom właśnie wiem, może tak musi być
Jak widać dwa ostatnie występy najlepsze + Dawid : D
A te łzy Anny to tylko żeby zaprosić ludzi na odcinek

A te łzy Anny to tylko żeby zaprosić ludzi na odcinek

xyz
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2392
Ale generalnie fajny program i nie było tak ostro jak myślałem.
Trochę miałem wrażenie jakby to był roast Dereszowskiej i Kędziora, ale generalnie jak na taką formułę nie było źle, poza rzecz jasna 2 tekstami poniżej pasa odnośnie Kaczyńskiego i Figurskiego.
POZDRAWIAM, Medyk24
Według mnie wyszło genialnie! Spodziewałem się dużo bardziej "lekkiego" roastu, a chwilami było nawet bardzo ostro.
Jestem tylko ciekaw wyników oglądalności, bo same opinie będą pewnie różne...

- janekpogwad
- Tech Administrator
- x 102
- x 227
- Kontakt:
Obejrzałem tego roasta. Pośmiałem się najbardziej przy Dawidzie Podsiadło, bo w sposób chyba najbardziej kulturalny potrafił ciekawie "gnoić".
Całość w ogóle zaczął bardzo, ale to bardzo grubiański żart ze śmierci Bogusława Kaczyńskiego, po drodze trochę żartów z Prezydenta Dudy, Premier Szydło i Beaty Kempy, skończywszy na naigrywaniu się z wylewu Michała Figurskiego i prezentując jak będzie się mówił, a raczej próbował mówić po dojściu do siebie. To było bardzo chamskie i słabe.
Całość odebrałem jako rozpaczliwą próbę Wojewódzkiego ku zdobyciu większego rozgłosu. Ale wyszło prostacko. Pozwy raczej się nie posypią, bo to przecież "roast", więc im wolno. Ciekawe co na to Krajowa Rada, bo w sumie całość to obrzucanie się gnojem we własnym podwórku, więc tylko zainteresowani mogą mieć jakieś pretensje.
Na szczęście nie zeszli na poziom wtykania biało-czerwonej w psie gówna, choć było bardzo blisko.
Całość w ogóle zaczął bardzo, ale to bardzo grubiański żart ze śmierci Bogusława Kaczyńskiego, po drodze trochę żartów z Prezydenta Dudy, Premier Szydło i Beaty Kempy, skończywszy na naigrywaniu się z wylewu Michała Figurskiego i prezentując jak będzie się mówił, a raczej próbował mówić po dojściu do siebie. To było bardzo chamskie i słabe.
Całość odebrałem jako rozpaczliwą próbę Wojewódzkiego ku zdobyciu większego rozgłosu. Ale wyszło prostacko. Pozwy raczej się nie posypią, bo to przecież "roast", więc im wolno. Ciekawe co na to Krajowa Rada, bo w sumie całość to obrzucanie się gnojem we własnym podwórku, więc tylko zainteresowani mogą mieć jakieś pretensje.
Na szczęście nie zeszli na poziom wtykania biało-czerwonej w psie gówna, choć było bardzo blisko.
Nie był zły. Jednak liczyłem na więcej. 6/10
Pozdrawiam Jacko09
- Lupus28
- VIP Expert
- x 999
- x 420
Mnie się bardzo podobało i jestem pozytywnie zaskoczony, w szczególności Dereszowską, bo myślałem, że sobie nie poradzi, a tu proszę...
Jedyny minus to Kędzior - dobrze pojechał tylko po prowadzącym, reszta występu słabo. No i Podsiadło mnie nie zachwycił aż tak, ale to po prostu nie mój typ poczucia humoru - chociaż zaśmiałem się parę razy.
Jedyny minus to Kędzior - dobrze pojechał tylko po prowadzącym, reszta występu słabo. No i Podsiadło mnie nie zachwycił aż tak, ale to po prostu nie mój typ poczucia humoru - chociaż zaśmiałem się parę razy.
Nie oglądałam, bo po zajawkach widziałam, że to po prostu nie moja estetyka i nawet nie byłam ciekawa rozwinięcia tych zajawek. I to nie chodzi o to, co podnoszą entuzjaści, że przecież to był "roast", że Polacy w ogóle nie rozumieją o co cho, że w Ameryce, Wlk. Brytanii itd, że niech obejrzą na youtubie to zrozumieją. Mimo wszystko są jakieś granice. Jak ktoś wcześniej zauważył, dobrze, że Bogusław Kaczyński tego nie dożył, zresztą z Niego w jakiś niewybredny sposób sobie żartowano, nie wiem kto, ale na pewno p. Kaczyńskiemu mógłby buty czyścić.
Drugi raz nie zrobisz pierwszego wrażenia.
Faktycznie teksty o Kaczyńskim i Figurskim to była przesada, ale pomijając te dwie "wpadki", to był naprawdę udany program. Kędzior próbował błyszczeć (pewno żeby TVN mu dał program), ale mu to marnie szło ogólnie. Reszta w miarę, a Dawid mnie kompletnie rozbroił XD Powinien częściej się udzielać w talk-show 

@Nina Trochę błąd logiczny Ci się wkradł w ostatnim zdaniu. 

Jak powiedział sam Podsiadło, pozamiatał. Przewyższał o trzy klasy zawodowych stand-uperów, co pokazuje, że nasza scena stand-up niestety nie należy do najlepszych.
Akurat teksty Podsiadle pisał Wojtek Fiedorczuk (stand-uper zresztą). Muszę przyznać, że świetnie się dopasował stylem tekstów do stylu bycia Dawida - czyli mocno introwertycznego.