[POLSAT] Ninja Warrior Polska
@Trzeciak nie siedzę na forum 24 godziny i nie jestem w stanie przeczytać wszystkiego. Tor jest jakoś zmodyfikowany w stosunku do I edycji?
Moje ulubione stacje tv: Eurosport,Polsat Sport,Polsat News,Polsat,kanały TVP.
Moje ulubione stacje radiowe: PR1 i RMF FM
Wydaje mi się, że nawet z kontekstu wypowiedzi w tym wątku kolegi @Alek1224 można to wywnioskować.
Tor jest zmodyfikowany i w drugiej, i w trzeciej edycji, o czym wspomniano.
Tor jest zmodyfikowany i w drugiej, i w trzeciej edycji, o czym wspomniano.
Pozdrawiam, Trzeciak
Przeczytanie kilku postów wyżej czy nawet strony wstecz, to nie całe forum. Nie trzeba na to poświęcać pełnej doby. 
Ostatnio zmieniony 05 sie 2020, 16:46 przez Abbott, łącznie zmieniany 1 raz.
Czytałem i nie spotkałem tam informacji ,że byłem na nagraniach. Możliwe,że napisał to na mchacie albo zwyczajnie gdzieś nie doczytałem. Więcej serdeczności, naprawdę to,że gdzieś pojawiła się jakaś informacja nie musi oznaczać,że każdy do niej dotarł.Pytanie było skierowane do Alka, , on nie miał z tym problemu by normalnie odpowiedzieć bez zbędnych uwag.
Decyzja Polsatu o kręceniu od razu dwóch edycji zaskakująca. Ciekawe czy tor III edycji różnił się od tego w II edycji i czy Ci co startowali w II edycji mogli ewentualnie startować w III edycji ? Skoro nakręcili dwie edycje to mam nadzieję,że bez względu na wyniki II edycji zobaczymy III. Jako fan sportu i wyzwań lubię ten format.
Decyzja Polsatu o kręceniu od razu dwóch edycji zaskakująca. Ciekawe czy tor III edycji różnił się od tego w II edycji i czy Ci co startowali w II edycji mogli ewentualnie startować w III edycji ? Skoro nakręcili dwie edycje to mam nadzieję,że bez względu na wyniki II edycji zobaczymy III. Jako fan sportu i wyzwań lubię ten format.
Moje ulubione stacje tv: Eurosport,Polsat Sport,Polsat News,Polsat,kanały TVP.
Tak, będą w 3 edycji uczestnicy z 2 edycji. Będą też tacy którzy uczestniczyli w 1,2 i 3 edycji.
- sebastiannn
- Activist
- x 419
- x 305
- Poland
- VIP Expert
- x 24
- x 272
- Kontakt:
Czyli program ma w planach się zwinąć skoro będą takie powtórki jeżeli chodzi o uczestników

Poland - Aktywnie najlepszy!
Przecież akurat w tym programie, nie tylko w polskiej edycji powtórki zdarzają się bardzo często ponieważ ludzie przychodzą żeby poprawić swój wynik.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2394
W nowej edycji jesienią:
Spot:W „Ninja Warrior Polska” pojawią się także goście specjalni, którzy spróbują swoich sił na torze. Zobaczymy m.in. aktora Marka Kaliszuka, tancerkę i Miss Polonia 2017 Agatę Biernat, byłego piłkarza a obecnie zawodnika MMA - Piotra Świerczewskiego, a także gwiazdę polskiej siatkówki - Łukasza Kadziewicza.
Pojawił się nowy zwiastun z uczestnikami 2. edycji pokonujących tor. 

POZDRAWIAM — HOT HEART
Powtórki programu tym razem w niedzielę o 13:40. 

POZDRAWIAM — HOT HEART
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2394
Pojawiła się zapowiedź 1 odcinka w którym wystąpi między innymi
[ Spoiler ]
Dziś o 18:50 w Polsat Sport kulisy II edycji.
Na stronie Polsatu pojawiło się zdjęcie promujące program:
POZDRAWIAM — HOT HEART