[TVP1/TVP INFO] Teleexpress/Teleexpress Extra/Teleexpress na deser
[TVP1] Teleexpress
Zmieniono napis na ekranach, teraz jest o wiele bardziej widoczny 

[TVP1] Teleexpress
do usunięcia
[TVP1] Teleexpress
Nie, chodzi o Katarzynę Trzaskalską 

[TVP1] Teleexpress
Ładnie, ale chyba lepiej by to wyglądało jakby szkoło było trochę zmatowione. Ogólnie dwa szkiełka a jakoś dynamiczniej.
▲waldus_5
[TVP1] Teleexpress
Moim zdaniem to jest udoskonalanie udoskonalonego, czyli nie podoba mi się. Nie wiem na co komu te plastikowe paski.
Pozdrawiam, Direct
[TVP1] Teleexpress
Widziałem to wczoraj i się przeraziłem. Myślałem jednak, że dzisiaj to ściągną. Poprzednio było niemal idealnie. Po co dodali te ''błyszczące'' ścianki i na dodatek podświetlili logotyp na czerwono? Przecież to wygląda po prostu jak ''wiejski tuning''.
[TVP1] Teleexpress
He,he dobrze powiedzianeTiM pisze:Przecież to wygląda po prostu jak ''wiejski tuning''.
[TVP1] Teleexpress
Teleexpress zdecydowanie mój ulubiony serwis informacyjny.
Krótki, treściwy, czasem trochę smieszny
Krótki, treściwy, czasem trochę smieszny
[TVP1] Teleexpress
Taaaa. Jakby nie wystarczyło, że ta oprawa jest okropna, to jeszcze zapychają studio jakimiś odpadami poprodukcyjnymi z fabryki okien czy coś... nie wiem, jak inaczej nazwać ten "wiejski tunning" 

- Mocny FULL
- Activist
- x 8
[TVP1] Teleexpress
Oglądalność też im drastycznie spada, ale różnie to bywa.
Srały muchy, będzie wiosna. Będzie trawka lepiej rosła - wł.
INNA
INNA
[TVP1] Teleexpress
W porównaniu z analogicznym okresem w ubiegłym roku oglądalność jest wyższa. To co ostatnio podają portale medialne to porównanie marca z lutym 2011 i wg tego oglądalność jest niższa, ale jeśli wyższa niż w marcu 2010 to jest dobrze.
[TVP1] Teleexpress
Spadek oglądalności może wynikać z pory roku, teraz o 17 jest popołudnie, a nie wieczór czy wręcz noc. A co do tych wstawek to one naprawdę pasują, ich tandetność odzwierciedla, tandetność czołówki. A to napisze jeszcze słówko o tym co się dzieje na tych ekranach za prowadzącym: jest już lepiej bo nie lecą w kółko te same grafiki, ale to co tam jest i tak średnio pasuje, tzn pasują tam fragmenty czołówki, ale zamiast tych materiałów filmowych, może by umieścić tam TVP Info na żywo, BBC News na żywo, CNN, może na pierwszym planie pierwsza klatka z materiału filmowego która najpierw rusza w studiu potem na ekranie, może więcej slajdów z oprawy, to takie głupie po części pomysły, ale może przydało by się coś tam w tle zmienić.
▲waldus_5