[TVP1/TVP INFO] Teleexpress/Teleexpress Extra/Teleexpress na deser
[TVP1/TVP INFO] Teleexpress/Teleexpress Extra
Nie przesadzałbym z aż tak wielką ułomnością BCO, faktycznie w porankach się skompromitowała, ale w lifestylowej KCH dawała radę.
No tak, zapomniałem było już gorzej - Iwona Radziszewska 

POZDRAWIAM, Medyk24
Re: [TVP1/TVP INFO] Teleexpress/Teleexpress Extra
Mało kto żegnał się z widzami niemal ze łzami w oczach. Przykro było na to pożegnanie patrzeć, naprawdę. Największa strata TVP od dekad.
Jeśli Wirtualna Polska pozyska taką twarz, twarz przez duże T, z pewnością będzie mogła liczyć na przychylność rzeszy widzów. Mnie już mają.
Jeśli Wirtualna Polska pozyska taką twarz, twarz przez duże T, z pewnością będzie mogła liczyć na przychylność rzeszy widzów. Mnie już mają.
Pozdrawiam, Direct
-
- Junior
- x 5
- x 14
No teraz ciekawie, same babki TEX-a będą prowadzić. Ale sam wątpie żeby jaśnie pani Popek została zatrudniona do tej ekipy Teleexpressowej.
http://niezalezna.pl/85391-maciej-orlos ... -sie-z-tvp
Polecam poczytać "moderowane" komentarze. Poziom polskiej skrajnej prawicy.
Polecam poczytać "moderowane" komentarze. Poziom polskiej skrajnej prawicy.
-
- Thinker
- x 433
- x 526
- Kontakt:
Prawidłowo, że odszedł z TVP, tej pisowskiej propagandy. Ale powinien przenieść się do TVN, tam by się nadawał.
***** ***, ***** i jeszcze raz *****.
Wszystko jedno do jakiej by poszedł. Nie ma przesłanek by twierdzić, że nadaje się akurat (tylko?) do TVN, a do WP nie. Wszędzie da z siebie wszystko.
A może do Polsatu ? A nie, zapomniałem przecież, że ta stacja jest głupiakacper3100 pisze:Prawidłowo, że odszedł z TVP, tej pisowskiej propagandy. Ale powinien przenieść się do TVN, tam by się nadawał.

POZDRAWIAM, Medyk24
-
- Thinker
- x 433
- x 526
- Kontakt:
Oczywiście, że jest.Medyk24 pisze:kacper3100 pisze:A może do Polsatu ? A nie, zapomniałem przecież, że ta stacja jest głupia
Ostatnio zmieniony 31 sie 2016, 18:57 przez Karol, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Zanim znów zacytujesz ostatni post w temacie, zapoznaj się z regulaminem forum. Jeśli nie, otrzymasz ostrzeżenie.
Powód: Zanim znów zacytujesz ostatni post w temacie, zapoznaj się z regulaminem forum. Jeśli nie, otrzymasz ostrzeżenie.
@kacper3100, może coś od siebie, bo póki co nie wnosisz nic ciekawego do tematu. Przede wszystkim brakuje argumentacji twoich stwierdzeń - dlaczego akurat Orłoś w TVN, dlaczego "Polsat jest głupi". Przy okazji - pod postem udzieliłem Ci cennej uwagi na przyszłość, jeśli znów nie chcesz dostać bana.
-
- Thinker
- x 433
- x 526
- Kontakt:
Skoro Orłoś prowadził jakiś program informacyjny w TVP, to czemu nie mógłby poprowadzić jakiegoś informacyjnego w najlepszej telewizji na świecie, jaką jest TVN?
Jezu, jak dobrze, że wakacje się kończą.
Pewnie za wysokie progi jak na najlepszą stację pod słońcemkacper3100 pisze:Skoro Orłoś prowadził jakiś program informacyjny w TVP, to czemu nie mógłby poprowadzić jakiegoś informacyjnego w najlepszej telewizji na świecie, jaką jest TVN?

I na tym chyba najlepiej zakończyć ten drobny OT.
POZDRAWIAM, Medyk24
-
- Junior
- x 5
- x 14
Zawsze może wrócić do aktorstwa, gdzie jeszcze jako tako robił gdy prowadził Teleexpress. Jego ostatnie role, zarazem epizodyczne, były w serialach Bulionerzy i Zaginiona.kacper3100 pisze:Prawidłowo, że odszedł z TVP, tej pisowskiej propagandy. Ale powinien przenieść się do TVN, tam by się nadawał.
Pewnie Polsat jest głupi pod względem tego, że nie przyjmie wyrzuconych z TVP, a po drugie Polsat jest też głupi [zresztą nie wiem czy to słowo pasuje], pod względem skromności jesiennej ramówki na rzecz masowości paradokumentach.
Krzysztof Ibisz też jest aktorem, ale przez lata tak wsiąknął w telewizję, że w filmie czy w serialu ogląda się go dziwnie, przynajmniej mnie.
Pozdrawiam, Direct