[TVP1/TVP INFO] Teleexpress/Teleexpress Extra/Teleexpress na deser
[TVP1/TVP INFO] Teleexpress/Teleexpress Extra
A zanim zaczął z telewizją, został posłem i to w roku, w którym Orłoś rozpoczął przygodę z "Teleexpressem". 

Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
-
- Junior
- x 5
- x 14
Jego ostatnia rola to już wogóle. Chodzi mi o jego rolę bodajże prawiczka w Pierwszej miłości, nie pamiętam kogo dokładnie tam grał.Direct pisze:Krzysztof Ibisz też jest aktorem, ale przez lata tak wsiąknął w telewizję, że w filmie czy w serialu ogląda się go dziwnie, przynajmniej mnie.
To był raczej pokaz dystansu do siebie, niż prawdziwa rola na serio, podobnie jego występy w ŚWK.
Pozdrawiam, Direct
Tyle że gdy Orłoś stał się popularny jako prezenter tv, jako aktor wcielał się głównie w role dziennikarzy - często samego siebie. Jego ostatni film, w którym zagrał "normalną" rolę to "Brat naszego Boga" z 1997.tvferdex97 pisze: Zawsze może wrócić do aktorstwa, gdzie jeszcze jako tako robił gdy prowadził Teleexpress. Jego ostatnie role, zarazem epizodyczne, były w serialach Bulionerzy i Zaginiona.
- janekpogwad
- Tech Administrator
- x 106
- x 227
- Kontakt:
Portal wPolityce donosi, że decyzja Orłosia faktycznie była podjęta przed przyjściem Pobudzina, a to co go czeka, miał nazywać mianem "życiowej szansy". Ciekawe, WP1 życiową szansą? 

Nasze źródła w TVP to potwierdzają: panowie byli w dobrych relacjach, nie było żadnych zgrzytów ani konfliktów, a decyzję o odejściu redaktor Orłoś podjął dużo wcześniej.
http://wpolityce.pl/media/306747-szef-t ... o-odejsciu
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2463
Trochę się ''obawiam '' o Wolnego:
Dla mnie to też spory szok. Trudno mi będzie wyobrazić sobie ten program bez osoby, która nie tylko była jego ikoną, ale też była uwielbiana przez wielu widzów.
Z tego widzę, to na sam koniec - co się też złożyło - Sierocki zagrał numer Kombii pt. "Słodkiego, miłego życia", co można traktować jako prawdziwe życzenia dla Orłosia na nowej drodze. 

Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
Dlaczego piszecie, że Orłoś płakał jak żegnał się z widzami? Ja tam żadnych łez i załamania głosu nie słyszę i nie widzę.
Było słychać znacznie większe i głębsze przerwy w głosie niż zwykle.
A nowym prowadzącym Michał Cholewiński. Debiut w ten poniedziałek: http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/mi ... ciej-orlos
A nowym prowadzącym Michał Cholewiński. Debiut w ten poniedziałek: http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/mi ... ciej-orlos
Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
Czyli to już nie będzie ten sam teleexpress... 

[ Spoiler ]
Cholewiński wybitnie nie pasuje mi do "Teleexpressu" ale już lepszy on niż jakiś tam Maślankiewicz czy inny Trzmiel...
Re: [TVP1/TVP INFO] Teleexpress/Teleexpress Extra
Gdyby nie sytuacja w TVP, chciałbym powrotu Pawła Bukrewicza do TeX-u. Też był świetny.
Pozdrawiam, Direct
Cholewiński i te jego nerwowe prowadzenie...z obecnych dziennikarzy już lepiej do formuły programu pasowałby Sławek Siezieniewski.
POZDRAWIAM, Medyk24
Sam Orłoś też to potwierdza:janekpogwad pisze:Portal wPolityce donosi, że decyzja Orłosia faktycznie była podjęta przed przyjściem Pobudzina, a to co go czeka, miał nazywać mianem "życiowej szansy".
"Jako jeden z powodów decyzji Orłosia dziennikarze wymieniają w Internecie to, że nie wytrzymał współpracy z nowym szefem "Teleexpressu" Klaudiuszem Pobudzinem. Sam Orłoś temu jednak zaprzecza. - Klaudiusz Pobudzin okazał się spokojnym i profesjonalnym partnerem do rozmów – mówi. – Rozstaliśmy się w cywilizowany sposób. Nikt nie chciał się mnie pozbyć – podkreśla Maciej Orłoś." za Press.