[TVP2] Panorama

Sztandarowe programy informacyjne stacji telewizyjnych.
Awatar użytkownika
murao22
Użytkownik
Posty: 229
Rejestracja: 31 gru 2013, 23:22

[TVP2] Panorama

Post autor: murao22 » 23 maja 2014, 18:21

W Panoramie nieco zmodyfikowano belki. Proszę o zapy, z góry dziękuję.
Obrazek
Awatar użytkownika
Lord_info
VIP Expert
Posty: 3896
Rejestracja: 27 sie 2010, 16:56

[TVP2] Panorama

Post autor: Lord_info » 23 maja 2014, 18:23

Do belki z zapowiadanym tematem dodano odnośnik do panorama.tvp.pl, na wzór belki w \\`
Obrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazek
michael112
Obserwator
Posty: 561
Rejestracja: 26 gru 2008, 14:04

[TVP2] Panorama

Post autor: michael112 » 01 cze 2014, 18:01

Dzisiaj przez całą czołówkę "Panoramy" wyświetlano napis "AUDYCJA ZAWIERA LOKOWANIE PRODUKTU". Chyba tego jeszcze nie było!
misiek16
Użytkownik
Posty: 216
Rejestracja: 19 lut 2013, 16:04
Lokalizacja: Ruda Śląska

[TVP2] Panorama

Post autor: misiek16 » 01 cze 2014, 18:59

Była to wpadka. W czasie, gdy znikała belka o lokowaniu, zniknęło także logo, a potem pojawiło się ono z ozdobnikiem "25 lat wolności"
Awatar użytkownika
Medyk24
VIP Expert
Posty: 10366
Rejestracja: 31 lip 2011, 11:37

[TVP2] Panorama

Post autor: Medyk24 » 01 cze 2014, 19:24

No to grubo :D Jakoś te studio ostatnio ma pecha, najpierw Hania z papierosami potem "kropka nad i", a teraz lokowanie:
Obrazek
POZDRAWIAM, Medyk24
Tradycjonalista
Thinker
Posty: 5379
Rejestracja: 01 mar 2011, 15:04
Lokalizacja: Katowice

[TVP2] Panorama

Post autor: Tradycjonalista » 01 cze 2014, 19:28

Faktycznie, ostatnimi czasy "Panorama" TVP 2 ma pecha. :)
bastus18
Junior
Posty: 993
Rejestracja: 23 sty 2014, 7:17
Lokalizacja: Kraków

[TVP2] Panorama

Post autor: bastus18 » 01 cze 2014, 19:33

Ale chcąc nie chcąc studio PANORAMY w jakości HD prezentuje się dużo, dużo lepiej niż w TVP INFO w programie PO PRZECINKU.
Awatar użytkownika
Dijon
VIP Expert
Posty: 6375
Rejestracja: 28 gru 2009, 21:48

[TVP2] Panorama

Post autor: Dijon » 01 cze 2014, 19:35

A gdzie Ty masz tutaj jakość HD?
Awatar użytkownika
brk
VIP Expert
Posty: 1826
Rejestracja: 02 wrz 2010, 15:01
Lokalizacja: Katowice

[TVP2] Panorama

Post autor: brk » 01 cze 2014, 20:11

misiek16 pisze:Była to wpadka. W czasie, gdy znikała belka o lokowaniu, zniknęło także logo, a potem pojawiło się ono z ozdobnikiem "25 lat wolności"
Ma może ktoś fotkę tego ozdobnika, bo niestety nie mam możliwości zobaczyć na stronach TVP.
9 lat minęło jak jeden dzień... ^-^
bastus18
Junior
Posty: 993
Rejestracja: 23 sty 2014, 7:17
Lokalizacja: Kraków

[TVP2] Panorama

Post autor: bastus18 » 01 cze 2014, 20:23

Dijon pisze:A gdzie Ty masz tutaj jakość HD?
Piszę ogólnie, TVP2 jest w jakości HD a TVP INFO nie, więc studio w PANORAMIE w TVP2 HD wygląda bardzo dobrze, bo jest w jakości HD, a na antenie TVP INFO, która nie jest w jakości HD w programie PO PRZECINKU studio PANORAMY już tak efektownie nie wygląda.
Awatar użytkownika
Direct
VIP Mod
Posty: 8970
Rejestracja: 10 maja 2009, 18:09
Lokalizacja: Śląsk

[TVP2] Panorama

Post autor: Direct » 01 cze 2014, 20:36

Przecież "Panorama" jest w SD i to marnym. Studio rzeczywiście wygląda ładnie, ale tylko na zdjęciach. Na antenie ten rozmydlony obraz wszystko psuje.
Pozdrawiam, Direct
Awatar użytkownika
brk
VIP Expert
Posty: 1826
Rejestracja: 02 wrz 2010, 15:01
Lokalizacja: Katowice

[TVP2] Panorama

Post autor: brk » 01 cze 2014, 20:36

Tylko, że nie ma żadnej różnicy, bo obraz ze studia mimo wszystko na wyjściu ze studia jest w takiej samej jakości - SD.
9 lat minęło jak jeden dzień... ^-^
bastus18
Junior
Posty: 993
Rejestracja: 23 sty 2014, 7:17
Lokalizacja: Kraków

[TVP2] Panorama

Post autor: bastus18 » 01 cze 2014, 20:39

A no to może, nie wiedziałem.
Awatar użytkownika
Kacper
Obserwator
Posty: 554
Rejestracja: 08 lut 2010, 16:05
Lokalizacja: Wołów
Kontakt:

[TVP2] Panorama

Post autor: Kacper » 01 cze 2014, 21:57

Jeśli chodzi o tablet Orange, to już powinni umieszczać napis o lokowaniu od kilku miesięcy, bo odtąd jest ten tablet.
Polsat | Puls | TVRegionalna.pl | [s]RMF[/s] TYLKO RADIO ZET | ZPR
RIP MUX8 | RIP Google+
Szukasz alternatywy dla G+? To zapraszam.
Awatar użytkownika
TiM
VIP Expert
Posty: 3864
Rejestracja: 31 maja 2008, 23:06

[TVP2] Panorama

Post autor: TiM » 01 cze 2014, 22:47

Jaki tablet Orange? 0_o
ODPOWIEDZ

Wróć do „Serwisy informacyjne”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości