[TVP2] Panorama
[TVP2] Panorama
Mam wielki szacunek do Pani Zuzanny, ale szczerze nie nadaje się do czytania informacji z promptera. Mam nadzieję, że się jeszcze wyrobi.
[TVP2] Panorama
Fatalna dykcja i okropna artykulacja, do tego nowa prowadząca ma nieznośną manierę cedzenia słów. Poza wszystkim to bardzo surowa w odbiorze osoba, przywodzi mi na myśl srogą matematyczkę z podstawówki
Ale może się wyrobi, Kraśko w 2008 roku gdy zaczynał prowadzić "Wiadomości" był beznadziejny.

[TVP2] Panorama
Ewidentnie widać - a raczej słychać - że jest mimo wszystko stworzona do pracy jako reporterka, a nie jako prowadząca. Na tę chwilę do genialnych Kielczyk i Wolnego nawet się nie umywa.
POZDRAWIAM | MANIEQ
[TVP2] Panorama
Debiut faktycznie bardzo średni, może będzie lepiej. Ja się bardziej zastanawiam, kto w związku z angażem Falzmann utraci stołek prezenterski w Panoramie. Bo pięciu prowadzących to jak na program niegrający pierwszych skrzypiec chyba odrobinkę za dużo 

Pozdrawiam
www.wszystkiestronyswiata.pl
www.wszystkiestronyswiata.pl
[TVP2] Panorama
Zuzanna Falzmann zapowiedziała się na TT na kolejną niedziele, czyżby prowadziła jedno wydanie w tygodniu?
[TVP2] Panorama
W sobotę nie będzie Panoramy.
[TVP2] Panorama
Będzie na TVP Info. Tak jest zawsze, kiedy TVP2 emituje mecz Ekstraklasy.
Pozdrawiam, Trzeciak
- janekpogwad
- Tech Administrator
- Kontakt:
[TVP2] Panorama
O, widzę, że również weekendowa "Panorama" (bez następnika w postaci "Panoramy Opinii") kończy się prostym "Przygotował Zespół Panoramy".
Jedynie pod "Teleexpressem" chcą się jeszcze ludzie podpisywać, choć i tak ostatnio, również tam, lista się mocno przerzedziła.
Coraz mniej również standupów pod koniec materiałów. To jakiś nowy trend w programach newsowych? Czy po prostu komentarz i opinia dziennikarza tak bardzo się wplotła w sam materiał, że w zasadzie nie ma już czego podsumowywać? Może znowu przychodzi czas... lektora czytającego z offa?
Jedynie pod "Teleexpressem" chcą się jeszcze ludzie podpisywać, choć i tak ostatnio, również tam, lista się mocno przerzedziła.
Coraz mniej również standupów pod koniec materiałów. To jakiś nowy trend w programach newsowych? Czy po prostu komentarz i opinia dziennikarza tak bardzo się wplotła w sam materiał, że w zasadzie nie ma już czego podsumowywać? Może znowu przychodzi czas... lektora czytającego z offa?

[TVP2] Panorama
Tak, ale nie w postaci końcowego dżingla, a ozdobnika a'la AR wyświetlanego na przedniej ścianie stołu.janekpogwad pisze: ↑05 lis 2019, 12:34O, widzę, że również weekendowa "Panorama" (bez następnika w postaci "Panoramy Opinii") kończy się prostym "Przygotował Zespół Panoramy".

Pozdrawiam, Trzeciak
[TVP2] Panorama
Czy obecnie nie ma już wiadomości sportowych po Panoramie? A może są częścią serwisu?
Zniknęły z ramówki na stronie dla prasy.
Zniknęły z ramówki na stronie dla prasy.
[TVP2] Panorama
Tak, ostatnie wydanie "Sportu Telegramu" po 28 latach ukazało się 10 września 2019 roku.
Pozdrawiam, Trzeciak
[TVP2] Panorama
Dziś program prowadzi Marta Kielczyk, wychodzi więc na to, że pani Falzmann będzie pojawiać się w niedziele i święta. Pytanie więc, po co jej to? 

[TVP2] Panorama
Jak Rudnik w 2015 roku dołączyła do Wiadomości to też prowadziła tylko niedzielne wydania i nie było przy tym pytań po co jej to. Wręcz przeciwnie, wszyscy na forum łącznie z Tobą się cieszyli a to też były tylko 4 wydania miesięcznie. Tak samo jak teraz w Faktach - Rudnik i Marciniak mają tylko 4 wydania na miesiąc.
W Falzmann jest potencjał na więcej, jeśli odpowiednio to wykorzysta to z pewnością prędzej czy później zostanie doceniona.
W Falzmann jest potencjał na więcej, jeśli odpowiednio to wykorzysta to z pewnością prędzej czy później zostanie doceniona.
[TVP2] Panorama
Tylko Rudnik pracowała przede wszystkim w TVP Info i pracuje też w TVN24. A Falzmann nic więcej nie prowadzi 

[TVP2] Panorama
Nie ma potencjału na więcej, jeśli masz na myśli prezentowanie programów informacyjnych. Ma nieprzyjemny głos i oglądając ją, mam wrażenie, że zaraz mi spuści wpier..., zupełnie jak na tym memie:
[ Spoiler ]