[POLSAT/POLSAT NEWS] Wydarzenia
[POLSAT] Wydarzenia
Przed chwilą flesz dzisiejszych Wydarzeń poleciał bez głosu Magdy Sakowskiej 

Polsat-Włącz Emocje!
[POLSAT] Wydarzenia
Miała miejsce teraz jakaś wpadka we "Fleszu" Wydarzeń - nie było głosu, coś tam się stało...
Szczęśliwego Nowego Roku wam życzę.
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

[POLSAT] Wydarzenia
Przed chwila wpadka w Flesz Wydarzeń, było słychać sam podkład muzyczny wydarzeń, dźwięk prezenterki i materiałów został wyciszony.
[ Spoiler ]
[POLSAT] Wydarzenia
Dzisiaj jak było łączenie ze studiem "Państwa w Państwie" to po tym właśnie łączeniu był urywek melodii z czołówki i dalsze tematy. Tylko,że ja to tylko słyszałem bo byłem zajęty i mnie w pokoju nie było. Może ktoś z was dzisiaj oglądał "Wydarzenia"? A może to jest już stosowane od jakiegoś czasu,a ja po prostu nie zauważyłem. 

[POLSAT] Wydarzenia
Jestem zawiedziony wczorajszymi Wydarzeniami. Wyemitowano tylko jeden materiał na temat 10 rocznicy śmierci papieża Jana Pawła II, a to był bardzo ważny dla nas czas. Może faktycznie zaczynamy zapominać o jego naukach? 

[POLSAT] Wydarzenia
może są ważniejsze rzeczy w tym kraju...? z resztą nie zapomnieli o tym wydarzeniu ale bez przesady żeby cały program temu poświęcać
---
[POLSAT] Wydarzenia
Ja nie napisałem, że maja poświęcić całe wydanie! Jednak materiał Wydarzeń był ubogi w przeciwieństwie do Faktów czy Wiadomości.
[POLSAT] Wydarzenia
Na koniec dźwiękowiec się chyba troszkę pomieszał. I nie było słychać przez chwilę pani Sakowskiej, a na sam koniec zamiast podkładu słychać było panią Gawryluk!
Taka ciekawostka. 

[ Spoiler ]
[POLSAT] Wydarzenia
Dziś ze względu na Trzech na jednego Wydarzenia rozpoczęły się bez najazdu na rozsuwające się ściany! 

[ Spoiler ]
[POLSAT] Wydarzenia
Zap przed czołówką i po forszpanie z dzisiejszych głównych Wydarzeń:
[ Spoiler ]
[POLSAT] Wydarzenia
Ale z tym live-m sprzed budynku Polsatu wygrali.
Ciekawe czy w Wiadomościach też pokażą jak kandydaci podjeżdżają na Woronicza! 

[ Spoiler ]
[POLSAT] Wydarzenia
Nagra ktoś fragment z Wydarzeń o 18:50 (jeśli takowy będzie) łączenia np. jakiegoś reportera z siedzibą TVP na Woronicza?
1000 postów minęło jak z pejcza strzelił 
----------------------------------------------------

----------------------------------------------------

[POLSAT] Wydarzenia
Bardzo fajnie wygląda łączenie studia "Wydarzeń" ze studiem "Polsat News". Naprawdę dobre to było! 

Już 10 rok tutaj.. jak ten czas leci 

- mateusz_71
- VIP Expert
- x 232
- x 101
- Kontakt: