[TVP1] Wiadomości
[TVP1] Wiadomości
Zegara nie ma w grafice ekranowej, ale jest on aktualny na "pekinie", który jest na wallu 

[TVP1] Wiadomości
Lepsze niz to cos w lewym dolnym rogu podczas trwania calego programu 
Wiecej info zagranicznych - dlugi dlugi material o argentynskiej wolowinie. Leszek Krawczyk (?)

Wiecej info zagranicznych - dlugi dlugi material o argentynskiej wolowinie. Leszek Krawczyk (?)
https://www.facebook.com/forummedia2
14 lat forum.media2.pl

8 lat na forum!
[TVP1] Wiadomości
Tak, to on pojechał do Argentyny.
[TVP1] Wiadomości
Mam ciary na plecach! Imponująca melodia i czołówka (nie wierzę, że to wewnętrzna produkcja, WOW!). Jeszcze nigdy tak mile się nie zaskoczyłem. Szkoda, że jak zawsze nie mogło być idealnie i zaraz po intrze pokazano ani trochę niezmienione studio kompletnie nie pasujące do nowego wizerunku...

- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2464
[TVP1] Wiadomości
A teraz kadrowanie przez O z oddali na Beatę.
[TVP1] Wiadomości
Szkoda tylko ze grafika na bimie jest tak niskiej jakosci 

14 lat forum.media2.pl

8 lat na forum!
[TVP1] Wiadomości
Tutaj ogólnie HD by się przydało...
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2464
[TVP1] Wiadomości
Tyłówka mogłaby być lepsza. Wg mnie motyw dzwiękowy nie wykorzystany odpowiednio.
-
- Obserwator
- Kontakt:
[TVP1] Wiadomości
A na napisach końcowych te samo logo...tak samo na ścianach w studio...
[TVP1] Wiadomości
Sam bim nie jest przeciez pierwszej mlodosci, mogliby go wymienic, nie trwaloby to tyle ile zamiana calego studia 

14 lat forum.media2.pl

8 lat na forum!
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2464
[TVP1] Wiadomości
Sport pomysł ok , ale przekolorowany i za krótki , logo fajnie wpisane.
[TVP1] Wiadomości
Czołówka Sportu jak dla mnie lepsza od czołówki Wiadomości 

[TVP1] Wiadomości
No właśnie studio bez zmian. Trochę dziwnie to wygląda, nowa czołówka, napis \\', a nad bimem nadal wisi ta "tekturka" z globem \\' z poprzedniej oprawy. A w tyłówce nic nie zmienili (chodzi o napisy) dalej jest logo \\' z poprzedniej oprawy...
1000 postów minęło jak z pejcza strzelił 
----------------------------------------------------

----------------------------------------------------

[TVP1] Wiadomości
Czołówka OK, nawet lepiej, świetna historia jest w niej opowiedziana muzycznie jeszcze lepiej.
Studio LIPA, jeżeli ich nie było stać na puszkę pomarańczowej farby, kilku błękitnych wstawek trzeba było wstrzymać zmianę i uzbierać trochę pieniążków.
Belki LIPA, "coś zmienimy, ale żeby zepsuć jak najmniej zmienimy istniejące" - tyle, że udało je się zepsuć
Ogólnie LIPA, OSZUKIWANIE widzów, to jak nagranie remake'u filmu, przy czym twórcą zabrakło pieniędzy na aktorów, scenografię... to zmienili czołówkę i napisy końcowe, EH.
I ostatnie słowo, nie mam nic przeciwko czołówce, muzyce, nawet grafice ekranowej, ALE to jest świetny motyw dla PANORAMY a wiadomością ją okradły i z tego powodu mi jest przykro, bo panoramę znów pewnie będzie czekać zmiana tych strzępów (m.in. Lorenca) na wypociny graficzne i muzyczne najgorszego sortu.
Studio LIPA, jeżeli ich nie było stać na puszkę pomarańczowej farby, kilku błękitnych wstawek trzeba było wstrzymać zmianę i uzbierać trochę pieniążków.
Belki LIPA, "coś zmienimy, ale żeby zepsuć jak najmniej zmienimy istniejące" - tyle, że udało je się zepsuć
Ogólnie LIPA, OSZUKIWANIE widzów, to jak nagranie remake'u filmu, przy czym twórcą zabrakło pieniędzy na aktorów, scenografię... to zmienili czołówkę i napisy końcowe, EH.
I ostatnie słowo, nie mam nic przeciwko czołówce, muzyce, nawet grafice ekranowej, ALE to jest świetny motyw dla PANORAMY a wiadomością ją okradły i z tego powodu mi jest przykro, bo panoramę znów pewnie będzie czekać zmiana tych strzępów (m.in. Lorenca) na wypociny graficzne i muzyczne najgorszego sortu.
▲waldus_5