Castingi do teleturniejów
Nie. Musisz napisać tylko, że wyrażasz chęć udziału w programie i czekasz na odpowiedź. Po pewnym czasie (jeśli kogoś aktualnie szukają) otrzymasz z redakcji formularz castingowy do wypełnienia i tam będziesz miał takie informacje do uzupełnienia.
-
- Użytkownik
[TVP2] Koło Fortuny
Jakie informacje zawarłeś w zgłoszeniu?men89 pisze:Byłem bardzo ciekawy co napiszecie po emisji dzisiejszego odcinka. Fajnie, że nie zjechaliście mnie z góry do dołu, bo sam wystarczająco dałem sobie popalić
. Co mną kierowało że odpowiedziałem "Cielskie" zamiast "Pańskie": stres, przejęzyczenie (skojarzenie koń --> cielak --> BANG "cielskie") i brak wiary w siebie po przegranych rundach "kto pierwszy ten lepszy". Druga sprawa to w telewizji zupełnie inaczej widać tablicę niż w studio. Jak się tam stoi widać ją bardziej pod kątem.
Niemniej jednak w mojej opinie udział w programie jest dużym wyzwaniem ale warto stawić temu czoła.
Rafał i Iza są świetnymi ludźmi, z którymi miło się rozmawia, nie można oczywiście zapomnieć o osobach które współtworzą ten program: Brawa dla nich.
Podsumowując, wielka szkoda że nie udało mi się zdobyć samochodu ale tak naprawdę poszedłem tam z niczym a wyszedłem z kasą i niespodzianką.
Chciałbym także wam serdecznie podziękować bo przeczytałem wiele ciekawych rzeczy czytając to forum. Również jeśli ktokolwiek byłby zainteresowany aby dowiedzieć się jak przygotowywałem się do programu to z chęcią pomogę lub odpowiem na pytania.
[TVP2] Koło Fortuny
men89, ile czasu minęło od nagrania odcinka do jego emisji? czy przygotowywałeś się jakoś szczególnie?
(chciałam napisać do Ciebie priv., ale nie mogę znaleźć takiej funkcji :/ jeśli masz ochotę odpisz na maila [email protected])

(chciałam napisać do Ciebie priv., ale nie mogę znaleźć takiej funkcji :/ jeśli masz ochotę odpisz na maila [email protected])
-
- Użytkownik
[TVP2] Koło Fortuny
No ale wpisałeś zawód, zainteresowania, wiek itp.?men89 pisze:Słyszałem o takiej sytuacji że koleżanka koleżanki wygrała samochód w radiu i w umowie był zapis że może go sprzedać dopiero po 5 latach?!?!
Nagranie miałem jakieś 1,5 miesiąca od emisji.
Tak przygotowywała się do programu:
- na pewno oglądanie odcinków i odgadywanie
- grałem w grę na telefonie fortuna na okrągło
- sprawdziłem jakie litery występują najczęściej w polskich wyrazach
- czytałem różne rzeczy ale to jest loteria
[TVP2] Koło Fortuny
Wiek, zawód, wykształcenie, adres zamieszkania, stan cywilny, pasje, zainteresowania, czy brales udzial w innych tele, dlaczego ty.
-
- Użytkownik
[TVP2] Koło Fortuny
Dziękuję za odpowiedź.men89 pisze:Wiek, zawód, wykształcenie, adres zamieszkania, stan cywilny, pasje, zainteresowania, czy brales udzial w innych tele, dlaczego ty.
[TVP2] Koło Fortuny
Ciekawa sprawa. Z Panem Tadeuszem byłem na castingu
.

[TVP2] Koło Fortuny
men89 , Kiedy Pan był na castingu?
Dziś dostałem zaproszenie na casting. Jeszcze nie potwierdziłem ponieważ muszę najpierw załatwić sobie wolny dzień w pracy no i muszę się odważyć tam jechać 

Czy ktoś był już na nagraniu z castingu z 9 grudnia?
-
- Użytkownik
[TVP2] Koło Fortuny
hejka
wiecie moze jak wyglada proces castingu do programu czy ktos z Wa się dostał??
dostałem zaproszenie na casting do WAwy czy to kolejny etap czy jak?
jak to wyglada tam na miejscu??
dzieki
wiecie moze jak wyglada proces castingu do programu czy ktos z Wa się dostał??
dostałem zaproszenie na casting do WAwy czy to kolejny etap czy jak?
jak to wyglada tam na miejscu??
dzieki
-
- Użytkownik
[TVP2] Koło Fortuny
hej czy jest szansa ze opowiesz nam, jak wyglada casting ? byłeś też w studio ATM<? mam zaproszenie i zastanawiam się czy jechac -= po castingu wiesz ze bedziesz występował czy i ile osób jest na takim castingu jaka jest szansa sie dostać na nagranie?men89 pisze:Przetestowana, Wolałbym nie zdradzać firmy, nie mniej jednak ceny tej deskorolki oscylują w przedziale 700zł-900zł.
Wysłałem zgłoszenie, 2 tygodnie czekałem na zaproszenie na casting, później miesiąc na telefon z informacją o nagraniu.
czornyangel na kiedy ma Pan zaproszenie na casting?
-
- Użytkownik
Hej, ja wyslalam zgloszenie chyba w pazdzierniku, dzis dostalam telefon od nich ale nie moglam odebrac i wyslali sms z prosba o kontakt 
Powiedzcie, czy castingi sa tylko w Wawce? Czy inne miasta tez obsluguja, np Krakow?
Jaka jest szansa na udzial w programie po castingu?

Powiedzcie, czy castingi sa tylko w Wawce? Czy inne miasta tez obsluguja, np Krakow?
Jaka jest szansa na udzial w programie po castingu?
-
- Użytkownik
Witam. Czy mozna wiedziec jakie konkretne informacje wyslalas do tego zgloszenia ?
Ostatnio zmieniony 23 sty 2018, 21:27 przez Direct, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Usunąłem zbędne cytowanie.
Powód: Usunąłem zbędne cytowanie.