[TVN] Milionerzy
[TVN] Milionerzy
Nietypowe, że tego typu odcinek dają w poniedziałek, zawsze to były jednak środowe i czwartkowe lepiej oglądane odcinki. Ciekawe, czy pomoże to Dorocie.
[TVN] Milionerzy
Z tym podawaniem ręki w dzisiejszych czasach to różnie bywa. Nie trzeba szukać daleko - przykładowo w większości programów reality-show: „Top model”, „Projekt Lady”, „Nasz nowy dom”, mimo tego, że obecnie emitowane sezony były kręcone już podczas pandemii, to dalej wszyscy się przytulają i nie zachowują dystansu społecznego. Wydaje mi się, że w porównaniu do tego, uścisk dłoni to jak nic.kacper3100 pisze: ↑01 paź 2020, 22:06 Myliłem się co do tego uczestnika, jest świetny. Tak poza tym ciekaw jestem, jak wyglądałby odcinek z wygranym milionem w tych czasach, kiedy nie można podać ręki... Trochę słabo by to wyglądało.

[TVN] Milionerzy
Zapowiedź jutrzejszego odcinka Milionerów jest... zwyczajna, pokazany jest jedynie fragment poprzedniego odcinka, w momencie w którym uczestnik poprawnie odpowiedział na pytanie, a lektor nic innego nie mówi poza datą oraz godziną emisji.
Zresztą wydaje mi się, że emisja odcinka z ewentualnie wygranym milionem w poniedziałek by się trochę mijała z celem.
Zresztą wydaje mi się, że emisja odcinka z ewentualnie wygranym milionem w poniedziałek by się trochę mijała z celem.
Szczęśliwego Nowego Roku wam życzę.
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

[TVN] Milionerzy
Pierwszy raz od wielu lat źle zaznaczono na pytaniu za milion złotych, uczestnik z poprzednich dwóch odcinków wygrał 40 tysięcy.
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

[TVN] Milionerzy
Pierwszy raz od 2 czerwca 2002 i wydania specjalnego z udziałem dzieci (Filip Łapiński do dzisiaj jako jedyny miał tą nieprzyjemność) i jednocześnie pierwszy raz w normalnym odcinku w Polsce!
- Iluzjonista
- Junior
- x 84
- x 109
- Kontakt:
[TVN] Milionerzy
Odcinki z dziećmi przecież były ustawiane, oni mieli tam przegrać lol
Szukam Milionerów z lat 99-03! Pisać PW jeśli coś masz 
- kacper3100
- Thinker
- x 369
- x 438
- Kontakt:
[TVN] Milionerzy
A ty współpracowałeś przy produkcji tego odcinka, że wszystko wiesz, jak było, mądralo. 

[TVN] Milionerzy
Będąc w studiu, siedząc w pierwszym rzędzie... emocje nie do opisania. Szkoda, lecz gra przejdzie do historii.
[TVN] Milionerzy
Można było usłyszeć niezwykle rzadką muzykę przy złym zaznaczeniu na ostatnim pytaniu. Na YT nie znalazłem niestety próbki.
W dzisiejszym odcinku z kolei wygrana trzy razy większa niż wczoraj - 125 tysięcy. Kolejny uczestnik ma 20 tysięcy i kontynuuje grę jutro
W dzisiejszym odcinku z kolei wygrana trzy razy większa niż wczoraj - 125 tysięcy. Kolejny uczestnik ma 20 tysięcy i kontynuuje grę jutro

#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

- kacper3100
- Thinker
- x 369
- x 438
- Kontakt:
[TVN] Milionerzy
To jest muzyka, która zawsze pojawia się po zaznaczeniu złej odpowiedzi na milion. Była w polskiej wersji programu tyle razy, ile źle odpowiedziano na takie pytanie.
Można odsłuchać tutaj od 15 sekundy https://www.youtube.com/watch?v=0CKnqQa40tE
[TVN] Milionerzy
Dzień Dobry, przyznam, że milionerów nie śledziłem regularnie - niedawno oglądam od pierwszego odcinka na player i czytuję sobie to forum. W sumie chciałbym wiedzieć co sądzicie o ostatnim pytaniu za milion, które według użytkowników demotów jest kontrowersyjne. Nie chodzi tu o tematykę, a możliwe odpowiedzi. Sprawdzałem to na własną rękę i internet (niektóre strony) potwierdzają, że poprawna odpowiedź powinna być 9, zresztą jak się wpisze "chanuka świecznik" wychodzi świecznik z miejscem na 9 świec. Jedna jest umieszczona nieco wyżej i od niej odpala się pozostałe, ale jest na świeczniku i płonie także ostatniego dnia - pytanie brzmiało: ile świątecznych świec płonie ósmego dnia na specjalnym świeczniku? Ewentualnie dyskusyjna może być "świąteczność" tej jednej świeczki, która jest raczej funkcyjna - odpala się od niej pozostałe. Ale skoro samego świecznika używa się jeno w święto, są specjalne zasady jego ustawiania to tą świeczkę też bym uznał za "świąteczną". No biorąc pod uwagę, że w starej edycji jak czytałem reklamowano pytanie o nacięcia kajzerki przez wzgląd na różnice w źródłach wydało mi się to dość ciekawe.
- Iluzjonista
- Junior
- x 84
- x 109
- Kontakt:
[TVN] Milionerzy
Czyżby bad question przy pytaniu za milion? 

- kacper3100
- Thinker
- x 369
- x 438
- Kontakt:
[TVN] Milionerzy
Tak, w poniedziałek już było.
-
- Activist
- x 461
- x 66
[TVN] Milionerzy
Takie rzeczy w niemieckich Milionerach
To kiedy Lewandowski w polskich Milionerach?
https://twitter.com/FCBayern/status/131 ... 02/photo/1

https://twitter.com/FCBayern/status/131 ... 02/photo/1
- Iluzjonista
- Junior
- x 84
- x 109
- Kontakt:
[TVN] Milionerzy
Oby nigdy, bo Milionerzy to nie szopka do zapraszania celebrytów.