[TVP2] Familiada
[TVP2] Familiada
Dzisiaj za to Kuzynki w czwartej rundzie miały tylko dwie szanse podczas pytania o czechosłowackie bajki... Pierwsza wygrała przy beczce i wzięły pytanie... Z czapy pojawił się pierwszy X...
[TVP2] Familiada
Jakby to powiedziała Lucy: "łżą jak piesy".
https://www.plotek.pl/plotek/7,111485,2 ... =BoxOpLink
Karol zauważył wpadkę, bo aż przystanął i wpatrywał się w tablicę.
https://www.plotek.pl/plotek/7,111485,2 ... =BoxOpLink
Karol zauważył wpadkę, bo aż przystanął i wpatrywał się w tablicę.
[TVP2] Familiada
W dzisiejszej powtórce Familiady o 16:35 z 2015 roku padło to samo pytanie o torbę, wokół którego były kontrowersje w weekend. Odpowiedzi i liczba punktów przy nich (zachowano prawidłową kolejność) były takie same.
Pierwszy raz się zorientowałem, że pytania co kilka lat się powtarzają
Pierwszy raz się zorientowałem, że pytania co kilka lat się powtarzają
[TVP2] Familiada
Jutro na szczytny cel w odcinku specjalnym zagrają artyści operowi i ekipa serialu "M jak Miłość" obchodzącego swoje 20-lecie. Czyli trauma Strasburgera z nowego sobotniego show Dwójki nadal trwa. 

Pozdrawiam, Trzeciak
-
- Użytkownik
- x 4
- x 8
[TVP2] Familiada

[TVP2] Familiada
Dzisiaj po raz drugi z rzędu Rowerzyści wygrali finał - dzisiaj 26 017 zł, łącznie już 52 232 zł.
- MaciejOlek
- VIP Expert
- x 697
- x 17
[TVP2] Familiada
W tym roku pierwszy raz od 2017 roku premierowy odcinek w Sylwestra o 14:00.
Nie zabraknie też odcinków specjalnych w Wigilię i oba dni świąteczne.
Nie zabraknie też odcinków specjalnych w Wigilię i oba dni świąteczne.
[TVP2] Familiada
Z tym sylwestrem to jeszcze nie jest takie pewne, w 2018 roku też w cenniku był premierowy odcinek, a ostatecznie poszła powtórka.
[TVP2] Familiada
Dzisiaj Okularnicy wygrali finał - łącznie wygrali 54 026 zł.
[TVP2] Familiada
W pierwszej połowie listopada odbyły się nagrania świątecznych odcinków. W Wigilię zagrają drużyny "Klanu" i "Leśniczówki", natomiast w Nowy Rok zmierzą się żużlowcy.
[TVP2] Familiada
Dzisiaj drużyna Projekt ABC wygrała finał - 26 251 zł.
-
- Użytkownik
- x 4
- x 8
[TVP2] Familiada
Jak dla mnie to Strasburger powinien już zwolnić etat dla kogoś mlodszego bo sam się stał marudą. Już nie pasuje do tego teleturnieju. Za dużo czasu poświęca na marudzenie.
[TVP2] Familiada
Dzisiaj nagrywano noworoczny specjalny odcinek "Familiady" z udziałem Stalu Gorzów i Fabulaz Zielona Góra. Emisja oczywiście w Nowy Rok o 14:00.
[TVP2] Familiada
Teleturniej będzie kontynuowany, firma Astro podpisała umowę z TVP na produkcję kolejnych 90 odcinków, jak podała w swoim komunikacie giełdowym. W sumie wyprodukowano już ponad 2600 odcinków.
Szczęśliwego Nowego Roku wam życzę.
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G