[TVN7] Big Brother (2019)
-
- VIP Expert
- x 224
- x 775
[TVN7] Big Brother
@excentryczny chyba jednak sami sie takie oceny wystawiają relacjonując praktycznie kazdą chwilę z własnego życia 

- semperadastra
- VIP Expert
- x 145
- x 334
[TVN7] Big Brother
Bo własnie takie osoby idą do BB. Ktoś bardziej ceniacy swoją prywatność po prostu nie zgodziłby się na udział...annawoj1104 pisze: ↑18 mar 2020, 14:04 @excentryczny chyba jednak sami sie takie oceny wystawiają relacjonując praktycznie kazdą chwilę z własnego życia![]()

ODI PROFANUM VULGUS ET ARCEO
CITIUS ALTIUS FORTIUS
CITIUS ALTIUS FORTIUS
-
- Użytkownik
- x 3
- x 37
- Spiderman0409
- Poster
- x 932
- x 470
[TVN7] Big Brother
Tak z nudów, co by temat się nie zakurzył, piosenka z aktualnego niemieckiego BB. Nawet wpada w ucho
.
I dla przypomnienia/porównania nasza Natalka
Chyba trochę podobne brzmienia...

.
I dla przypomnienia/porównania nasza Natalka

Chyba trochę podobne brzmienia...
[TVN7] Big Brother
Ciekawe czy będzie nowa edycja jesienią w Siódemce ?
- Christianus
- Junior
- x 349
- x 441
[TVN7] Big Brother
Już mam serdecznie dosyć tych postów... ciekawe czy będzie to, a ciekawe czy to doczeka się kontynuacji, a czy to zdążą nakręcić na jesień. W tym momencie NIC nie jest pewne, sytuacja jest dynamiczna i należy być przygotowanym na każdą ewentualność. Kolejna edycja "Big Brothera" czy jakiegokolwiek programu/serialu to teraz zdecydowanie najmniejszy problem. Doskonale rozumiem, że jest to forum medialne, ale opamiętajcie się z tymi wpisami.
-
- Użytkownik
- x 12
[TVN7] Big Brother
W związku z przeniesieniem Hotelu Paradise 2 na jesień, co za tym idzie prawdopodobnie wstrzymaniem BB szukałem na fb również jakiś info i znalazłem to wydarzenie:
Pojawiło się wydarzenie o 3 edycji:
https://facebook.com/events/s/chcemy-ko ... 273/?ti=ia
Pojawiło się wydarzenie o 3 edycji:
https://facebook.com/events/s/chcemy-ko ... 273/?ti=ia
[TVN7] Big Brother
Raczej szanse są minimalne na BB w tym roku. Stacja ma już nagrany, gotowy produkt i nie będzie z nim czekała raczej aż do wiosny, zwłaszcza, że Hotel ma lepsze wyniki niż BB.
[TVN7] Big Brother
Właśnie miałem pisać to samo.
BB owszem miało fantastyczny start, ale po 2-3 tygodniach wyniki spadły do okolic 500.000, jesienią druga edycja miała jeszcze gorsze wyniki, a HP już rekord na poziomie 752.000.
Także lista obserwujących na insta mocno rośnie, a na początku krytykowano, że mało jest. Już ponad 70 tysięcy obserwujących. LI przy finale miało 100.000. HP spokojnie może dogonić program Polsatu mimo braku aplikacji, decyzyjności widzów i nagrań praktycznie z dnia na dzień, dzięki czemu media społecznościowe można dużo lepiej wykorzystywać.
Przyznam, że nie oglądam już szoł, ale nawet moje przewidywania co do widowni były sporo niższe. A tu nie ma utrzymania wyników BB2. Jest lepiej o 150.000-200.000
Dlatego no trochę niektórzy przesadzają z optymizmem. Moim zdaniem nie ma szans na BB w tym roku. Wiosna 2021 to pierwszy możliwy termin
BB owszem miało fantastyczny start, ale po 2-3 tygodniach wyniki spadły do okolic 500.000, jesienią druga edycja miała jeszcze gorsze wyniki, a HP już rekord na poziomie 752.000.
Także lista obserwujących na insta mocno rośnie, a na początku krytykowano, że mało jest. Już ponad 70 tysięcy obserwujących. LI przy finale miało 100.000. HP spokojnie może dogonić program Polsatu mimo braku aplikacji, decyzyjności widzów i nagrań praktycznie z dnia na dzień, dzięki czemu media społecznościowe można dużo lepiej wykorzystywać.
Przyznam, że nie oglądam już szoł, ale nawet moje przewidywania co do widowni były sporo niższe. A tu nie ma utrzymania wyników BB2. Jest lepiej o 150.000-200.000

Dlatego no trochę niektórzy przesadzają z optymizmem. Moim zdaniem nie ma szans na BB w tym roku. Wiosna 2021 to pierwszy możliwy termin

[TVN7] Big Brother
A nie mogą do tych wszystkich programów czyli : Big Brother , Top Model , Masterchef , Mam Talent , Voice Poland , Voice Kids , Voice Senior , The Four , Milionerzy , Jaka to melodia i inne brać osób co zgłaszały się w poprzednich edycjach i pisać do tych , które im przypadły do gustu a jak ktoś nie będzie chciał brać udziału to trudno bo na pewno dużo jest osób które się zgłaszały . W ten sposób nie byłoby takich zgromadzeń tylko po prostu byliby ludzie na planie .
[TVN7] Big Brother
To się nawet nie opłaca w tej chwili.
[TVN7] Big Brother
Jak to niektórym niewiele trzeba - 12 dni w BigBrotherze (z czego połowa to szykowanie się do wyjścia) i już "osoba publiczna"

[TVN7] Big Brother
Hotel ma lepsze wyniki od "BB7" głównie dlatego, że tam się po prostu dzieje. Big Brother potrzebuje czasu na rozkręcenie. Nie zapominajcie, że pod koniec siódma edycja "BB" miała już lepsze wyniki, a finał milion. Od dawna uważam, że w naszym Wielkim Bracie potrzeba więcej knucia, sojuszy i gry, jak to ma miejsce w USA. Bardzo żałuję ósmej edycji. 

11 lat na forum! 

[TVN7] Big Brother
Wydaje mi się, że wpływ może mieć też to, że siedzimy wszyscy w domach. Teraz mam czas, żeby śledzić na bieżąco, co się dzieje. W poprzednich miesiącach, nawet w BigBrotherze, którego uwielbiałam, tego czasu zwyczajnie czasem brakowało i zdarzało się, że raz w tygodniu nadrabiałam po prostu odcinki.
[TVN7] Big Brother
Po prostu w BB potrzeba dużo więcej zajęć dla uczestników i pomysłów na zwroty akcji. Jak uczestnicy leżą pół dnia w sypialni, a drugie pół opalają się na leżakach, to jest to program dla wyjątkowo wytrwałych widzów, których wyjątkowo kręci ten typ programu - na przykład mnie. Niestety program nadawany na żywo wymaga więcej inwencji ze strony produkcji, a ostatnio to zdecydowanie zawiodło. Okazało się, że samo eksponowanie konfliktu Kamil - reszta świata w ostatecznym rozrachunku zawiodło. HP nie jest nadawany na żywo i to otwiera nowe możliwości dla realizatorów - zawsze można przez montaż podkręcić akcję.