Tak powstają fake newsy, inczej brzmi obie jesteśmy frajerakami czy obie mówimy, że nas nie rozumieją, o Kasi

Tak powstają fake newsy, inczej brzmi obie jesteśmy frajerakami czy obie mówimy, że nas nie rozumieją, o Kasi
No właśnie specjalnie się cofnąłem i nazwała siebie i Madzie frajerkami, bo są za dobre i dają się wykorzystywać przez innych.
Byłoby ciekawie...Pepunia pisze:Mam jakieś takie nieodparte wrażenie, że jutro może odpasc Justyna...
Hotelu pięciogwiazdkowego by chcieli.nieistotne1 pisze:Haha co Was zaskoczyło w DWB?
a uczestnicy:
- basen jest ciągle zamknięty
- dom za 5 milionów, a wypadają niego klamki
- tylko 2 łazienki na 16 osób
sytuację uratowała Iza z Bartkiem, którzy opowiedzeli o czymś pozytywnym
A ja mam dość tej weganki w domu. Liczę, że odpadnie dzisiaj.bobaas pisze: ↑05 maja 2019, 0:58Od dzisiaj jest wielki hejt w internecie na Justynę i Pawła. Justyna jest niestety ofiarą TVNu. Jak odpadnie jutro to będzie to mocno nie fair, bo dostanie za coś co nie jest jej winą.
No właśnie specjalnie się cofnąłem i nazwała siebie i Madzie frajerkami, bo są za dobre i dają się wykorzystywać przez innych.
Użytkownicy przeglądający to forum: annawoj1104, artlomen, BB view, Blanca, erzuli, Karol198989, nieistotne1, ooooo1970, pulkownik, rafal_rambo, semperadastra, Spiderman0409, tamianka i 66 gości