[TVN/TVN7] Big Brother
[TVN/TVN7] Big Brother
Jeśli jest napisane, że będzie gościem a nie Live Chat gdzie niby pytania mogli zadawać Internauci, to oznacza koniec. Dawida już nie ma w programie.
Sam pewnie podjął taką decyzję w ciągu ostatniej godziny.
Sam pewnie podjął taką decyzję w ciągu ostatniej godziny.
Ostatnio zmieniony 24 paź 2019, 22:04 przez Abbott, łącznie zmieniany 1 raz.
- wiatriwoda
- VIP Expert
[TVN/TVN7] Big Brother
Dawid nie musi nawet iść do PM skoro jest sam w SR, wystarczy się z nim połączyć LIVE.
[TVN/TVN7] Big Brother
A może Chajzer przeczytał mój post i głupio mu się zrobiło, że nie dotrzymał obietnicy ?
[TVN/TVN7] Big Brother
Czat?, wątpię, a niby dlaczego, może dotarło do niego, jakie ma poparcie widzów, on - taki doskonały, z wartościami, normalnie serce na dłoni. Przecież owej nocy, Vasyl tak sam z siebie jechał na Kamila?, a potem, jak mówił nie mógł tego oglądać - takie to było niefajne. Znalazł gdzieś resztkę honoru i może wolał sam opuścić DWB, niż odpaść z nominacji?. 

[TVN/TVN7] Big Brother
Obstawiam clickbait, nie takie rzeczy w tym programie przechodziły. Jakby miał wyjść to nie powiedzieliby tego tak wprost 

[TVN/TVN7] Big Brother
Nie no, to nie piaskownica, jeśli napisali to musi coś być na rzeczy. Inaczej wyszłoby, że traktują widzów jak idiotów, a jak wiemy do tej pory traktowali ale nie wychodziło to na jaw 

[TVN/TVN7] Big Brother
Może coś się wydarzyło w jego rodzinie i w związku z tym odchodzi, nie chce mi się wierzyć, żeby poddał się walkowerem. No chyba, że to faktycznie bait - to wtedy BB spada do poziomu Pikio.pl 

[TVN/TVN7] Big Brother
@pulkownik
Czyli na samo dno dna, bo niżej upaść się nie da. Że też ludzie czytają Pikio i napędzają im hajs, przecież to powinno upaść już dawno.
Czyli na samo dno dna, bo niżej upaść się nie da. Że też ludzie czytają Pikio i napędzają im hajs, przecież to powinno upaść już dawno.
[TVN/TVN7] Big Brother
Jednak bait. Gościem ma być jakim kolega Dawida. Wiec pewnie będzie chat, potem oficjalny Live powrot. Calosc okraszona jakims haslem typu “zaczynamy od nowa”.
[TVN/TVN7] Big Brother
Po Sarze i bliźniaczkach swoje wideo udostępnił Przemo. Byli uczestnicy chyba są zażenowani w jakim kierunku poszedł BB, a jego uczestnicy stali się tarczą dla hejtu.
- Spiderman0409
- Poster
-
- Użytkownik
[TVN/TVN7] Big Brother
Dawid mega denerwuje swoim zachowaniem . Widzi żdzbło trawy w czyimś oku ( Kamil) a nie widzi belki w swoim . Toksyczny facet i zadufany w sobie. Jak go nie wyrzucą w niedzielę będzie z nim problem .
Jego odpowiednikiem wśród kobiet jest Anka . Z każdym dniem jej zachowanie co raz bardziej też drażni .
Nowe - Ewa i Natalią to chyba przez pomyłkę tu są . Zero życia w tych uczestniczkach. Moda na sukces itp - tam powinny trafić
Kamil swoim opanowaniem , inteligencja bije na głowę resztę. Uczestnicy są niskich lotów pod wieloma względami .
Jego odpowiednikiem wśród kobiet jest Anka . Z każdym dniem jej zachowanie co raz bardziej też drażni .
Nowe - Ewa i Natalią to chyba przez pomyłkę tu są . Zero życia w tych uczestniczkach. Moda na sukces itp - tam powinny trafić

Kamil swoim opanowaniem , inteligencja bije na głowę resztę. Uczestnicy są niskich lotów pod wieloma względami .
Ostatnio zmieniony 24 paź 2019, 22:30 przez filektor75, łącznie zmieniany 1 raz.
[TVN/TVN7] Big Brother
Jeśli wróci, sytuacja i tak się nie zmieni, szybko wróci "do normy". Tacy ludzie się nie zmieniają, ile tych prób już było?, to wszystko za daleko zaszło i stało się nienawiścią z jego strony. Dziwię się jedynie reszcie, że daje sobą tak manipulować. Ma siłę przywódczą, ale akurat tę, w negatywnym ujęciu, przytakuje, ale myśli tak samo. On, jako pierwszy z tego zestawu, powinien odpaść, dla dobra siebie i całej reszty. 

- wiatriwoda
- VIP Expert
[TVN/TVN7] Big Brother
Natan i Ewa złamały regulamin, celowo rozmawiały bez baterii w microportach, WB powiedział, ze zostaną ukarane, ale wiadomo, że je ochronią.
[TVN/TVN7] Big Brother
Rozmowa Ewy i Natalii.. ryje beret. Ta Ewa jest tak dziwna, że nie umie innego określenia nieobrażającego jej wymyślić..
A Dawida, mimo, że nie pałałam sympatią to..szkoda mi go i fali jaka go uderzyła.. irytuje go Kamil, i jestem pewna, że mimo ciekawej osobowości - potrafi wkurwiać.. Dawid chciał odsłaniać jego "białe rękawiczki" ale niestety w telewizji źle to wygląda, i to jego mimika i nerwy biorą gore.. za to Kamilowi nie można odmówić, że ma niezwykłe wyczucie kamer ( jego ćwiczenia z kołem nad ranem, porwanie Ewy o poranku i tańce, wzrok na horyzont na molo i texty typu "no to gramy dalej" i długo by jeszcze wymieniać tych zabiegów) i spryt
nie tak dawno pisałam, że ten typ tak ma.. że wkurwiać potrafi ale tak to obraca, że wychodzi na pokrzywdzonego
długo czekać nie trzeba było