[TVN7] Big Brother (2019)
[TVN/TVN7] Big Brother
Wg mnie może być tak, że jeżeli Bartek przyzna immunitet Pawłowi to będzie tylko jedna osoba z immunitetem, natomiast jeśli da go komuś innemu to wtedy WB może sam powiedzieć przed nominacjami, że Paweł też ma immunitet.
-
- Użytkownik
- x 611
- x 224
[TVN/TVN7] Big Brother
SuzannaM pisze: ↑04 maja 2019, 15:13Widziałam ten filmik i wydaje mi się, że stacja powinna pokazać nagranie z kamery w kuchni, bo ciężko powiedzieć co tam się właściwie stało.damianus pisze: ↑04 maja 2019, 14:58 Paweł już jest opisany na WP. I prawidłowo.
https://teleshow.wp.pl/big-brother-pawe ... 212538497a
Bardzo wątpię,żeby doszło do aktu przemocy, raczej albo ich żarty wyolbrzymione przez fanów ''patusów' albo wypadek . Przecież dzisiaj Justyna z nim normalnie rozmawia
[TVN/TVN7] Big Brother
Poszedł do programu, bo miał namieszać a wyjdzie jako damski bokser. Tak jak Iza powiedziała po wyjściu Kuby. Wystarczy jedna błędna decyzja, a przyczepiona łatka długo może pozostać po wyjściu z domu WB.damianus pisze: ↑04 maja 2019, 14:58 Paweł już jest opisany na WP. I prawidłowo.
Paweł myślał, że wiedzą zdobytą z tv i live streamu stłamsi mieszkańców, a na obecną chwilę sam się ośmiesza. Udowadnia, że dla pieniędzy zrobi wszystko. Pewnie jest inteligentny, ale bym wolał w takim programie siedzieć z gangiem pato i się pośmiać niż każdego analizować.
[TVN/TVN7] Big Brother
Jeśli wydarzyło się coś grubego to pewnie pokażą to dziś na odcinku.
.
No widzicie, zarzuciliście coś komuś czego się tylko domyślacie, podchwycił to za wami duży portal, ale ostrzeżenie poparte 10 serduszkami dostałem jadamianus pisze: ↑04 maja 2019, 14:58 Paweł już jest opisany na WP. I prawidłowo.

-
- Użytkownik
- x 611
- x 224
[TVN/TVN7] Big Brother
Akurat w przypadku Kuby to nie była ''jedna błędna decyzja'', ale postawa i poglądy , którym dawał wyraz każdego dnia.Ja nie lubię ludzi tak prymitywnych jak ''patogang'', ale Paweł jest znowu za spokojny, poważny. Gang słodziaków, Iza i Bartek to chyba byłoby najlepsze towarzystwo w BB.Ciekawe , gdyby Marchewka , Tomek czy np. Natalia byli na tym etapie w programie z jaką ekipą by się utożsamiali ?Abbott pisze: ↑04 maja 2019, 15:21Poszedł do programu, bo miał namieszać a wyjdzie jako damski bokser. Tak jak Iza powiedziała po wyjściu Kuby. Wystarczy jedna błędna decyzja, a przyczepiona łatka długo może pozostać po wyjściu z domu WB.damianus pisze: ↑04 maja 2019, 14:58 Paweł już jest opisany na WP. I prawidłowo.
Paweł myślał, że wiedzą zdobytą z tv i live streamu stłamsi mieszkańców, a na obecną chwilę sam się ośmiesza. Udowadnia, że dla pieniędzy zrobi wszystko. Pewnie jest inteligentny, ale bym wolał w takim programie siedzieć z gangiem pato i się pośmiać niż każdego analizować.
- Spiderman0409
- Poster
- x 933
- x 470
[TVN/TVN7] Big Brother
te pierdoły o rzekomym "damskim bokserze" to akurat narodziły sie na wykopie, facebooku i insta...bustram pisze: ↑04 maja 2019, 15:21 Jeśli wydarzyło się coś grubego to pewnie pokażą to dziś na odcinku.
No widzicie, zarzuciliście coś komuś czego się tylko domyślacie, podchwycił to za wami duży portal, ale ostrzeżenie poparte 10 serduszkami dostałem jadamianus pisze: ↑04 maja 2019, 14:58 Paweł już jest opisany na WP. I prawidłowo.
https://teleshow.wp.pl/big-brother-pawe ... 212538497a.
[TVN/TVN7] Big Brother
Nie wiadomo jacy by byli teraz - oni wszyscy trochę się zmieniają wraz z trwaniem programu. No może nie Madzia
[TVN/TVN7] Big Brother
Madzia jest jedyna w swoim rodzaju. "Owoce powietrza" wchodzą na stałe do mojego słownika
[TVN/TVN7] Big Brother
Obejrzałem sobie wczoraj materiał o konturówce - bardziej słodszego materiału nie wiedziałem w tej edycji. Szkoda tylko, że Decybel musiała jak zwykle wciąć swoje 3 grosze.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2469
[TVN/TVN7] Big Brother
Przed chwilą była zdaje się utajona kolejna reprymenda na temat wulgaryzmów i innych rzeczy.
[TVN/TVN7] Big Brother
LIVE
WB poinformował, że do odwołania nie mogą wychodzić na dwór i rolety pozasłaniali.
WB poinformował, że do odwołania nie mogą wychodzić na dwór i rolety pozasłaniali.
[TVN/TVN7] Big Brother
Może produkcja szuka zaginionej kury 

-
- Użytkownik
- x 131
- x 37
[TVN/TVN7] Big Brother
A może tamta dednięta i podrzucą im taką samą ale nową i że o kura się znalazła 
[TVN/TVN7] Big Brother
Jejku jak ten Oleg mnie irytuje, daj spokój tej dziewczynie.
[TVN/TVN7] Big Brother
Teraz to winię Madzię, bo siedzi i nic nie mówi, a ten ją mizia po nodze w sposób bardzo seksualny. Ja już nie wiem czy ona tego nie widzi, ogarnia, czy jej to nie przeszkadza i tego chce. Zaczynam się gubić.