Ja tego nie wiedziałem. Dla mnie to jest gorzej niż katastrofa - zrobili z legendarnego głosu głos lektora paradokumentu i użyli go i w Big Brotherze i w serialu paradokumentalnym. Cały czar "BB" zanika.

Ja tego nie wiedziałem. Dla mnie to jest gorzej niż katastrofa - zrobili z legendarnego głosu głos lektora paradokumentu i użyli go i w Big Brotherze i w serialu paradokumentalnym. Cały czar "BB" zanika.
Nie zrobili z "legendarnego" głosu lektora paradokumentów, bo lektorką w tym serialu ona jest od prawie trzech lat. Dla mnie nie ma w tym nic złego.
Chodzi o zarabianie na reklamach wyświetlanych na YouTube.
Nie chodzi mi o żadną Bajraszową, a ogólnie o to, co produkcja zrobiła z głosem Wielkiego Brata. Kiedyś był on unikalny i słyszalny tylko w "BB", dziś to nie ma dla produkcji żadnego znaczenia. Ot i tyle.kacper3100 pisze: ↑21 lip 2019, 11:54Nie zrobili z "legendarnego" głosu lektora paradokumentów, bo lektorką w tym serialu ona jest od prawie trzech lat. Dla mnie nie ma w tym nic złego.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości