Zaraz Natan wystawi swoje nogi i mu się odechce pedicuru

Nie rozumiem dlaczego uczestnikom nie przeszkadza to co ona mowiBB view pisze: ↑20 paź 2019, 15:57U Natana denerwuje ta pewność siebie a dokładniej to że narzuca swoje rozumienie świata innym, chociaż niezwsze musi mieć rację np. z zadaniem z Sara i rybami. Dużym plusem może być jej empatyczność (chociaż z pizza z mleczem poszła się podzielić bo widziała że bliźniaczka zeszła na dół i będzie młyn)
To ja innego streama oglądam, oczywiście Kamil kontrowersyjny czasem coś powie takiego prowokacyjnego, ale intrygi? On jest sam. To grupa na czele z Dawidem i Sarą knuła i nastawiała innych przeciwko niemu. Nie przypominam sobie sytuacji w której Kamil próbowałby przedstawić osobę w złym świetle kłamiąc. Przykładowo Sara do Martyny mówiła, że Kamil ją obgaduje, a było to wyssane z palca. Dawid to nieraz jawna agresje stosował.tamianka pisze: ↑20 paź 2019, 16:49ja bym bardzo chciała, żeby Kamil dziś wyleciał - atmosfera w domu od razu by się poprawiła bez głównego intryganta. ale wiem, że to niemożliwe, widać było po procentach w całym tygodniu, że dziś rozegra się eliminacja między Anią i Sarą. z tej dwójki wybieram Sarę, bo jakoś mnie nigdy do siebie nie przekonała a Anię lubię.
tylko słowa, może daj przykład kiedy Kamil knuje, obgaduje, mówi z nienawiścia czy wstretem o innych, nastawia osobe X na osobe Y. Wskaż gdzie, kiedy i o kim. Odpowiedzi na zaczepki sie nie licza, bo każdy ma prawo do obrony. Gdyby za każdym razem nadstawiał drugi policzek, to byłby dupa a nie chłop.tamianka pisze: ↑20 paź 2019, 16:49ja bym bardzo chciała, żeby Kamil dziś wyleciał - atmosfera w domu od razu by się poprawiła bez głównego intryganta. ale wiem, że to niemożliwe, widać było po procentach w całym tygodniu, że dziś rozegra się eliminacja między Anią i Sarą. z tej dwójki wybieram Sarę, bo jakoś mnie nigdy do siebie nie przekonała a Anię lubię.
Najwyraźniej nie wiesz co to jest intryga. Intryga to nie obgadywanie za plecami a odnoszę wrażenie, że na forum tylko to jest piętnowane. Ludzie gadają o innych i będą gadać, taka jest ludzka natura, niech pierwszy rzuci kamień ten, który nigdy nikogo nie obgadywał. A co to jest intryga? Kamil jest chodzącą definicją intrygi. To takie postępowanie, które ma wywołać konflikt, tarcia w grupie i Kamil to robi o czym sam mówi i czego nie ukrywa. Przedstawiał innych w złym świetle wielokrotnie, np. nazywając bliźniaczki wielorybami, naśmiewając się z "myślących kobiet" to tak na szybko to co pamiętam. Jest sam, to prawda. Bo sam solidnie sobie na to zapracował i nikt mi nie wmówi, że jest inaczej.Wajcha29 pisze: ↑20 paź 2019, 17:21To ja innego streama oglądam, oczywiście Kamil kontrowersyjny czasem coś powie takiego prowokacyjnego, ale intrygi? On jest sam. To grupa na czele z Dawidem i Sarą knuła i nastawiała innych przeciwko niemu. Nie przypominam sobie sytuacji w której Kamil próbowałby przedstawić osobę w złym świetle kłamiąc. Przykładowo Sara do Martyny mówiła, że Kamil ją obgaduje, a było to wyssane z palca. Dawid to nieraz jawna agresje stosował.
Słownik jezyka polskiegoJagna pisze: ↑20 paź 2019, 18:13Najwyraźniej nie wiesz co to jest intryga. Intryga to nie obgadywanie za plecami a odnoszę wrażenie, że na forum tylko to jest piętnowane. Ludzie gadają o innych i będą gadać, taka jest ludzka natura, niech pierwszy rzuci kamień ten, który nigdy nikogo nie obgadywał. A co to jest intryga? Kamil jest chodzącą definicją intrygi. To takie postępowanie, które ma wywołać konflikt, tarcia w grupie i Kamil to robi o czym sam mówi i czego nie ukrywa. Przedstawiał innych w złym świetle wielokrotnie, np. nazywając bliźniaczki wielorybami, naśmiewając się z "myślących kobiet" to tak na szybko to co pamiętam. Jest sam, to prawda. Bo sam solidnie sobie na to zapracował i nikt mi nie wmówi, że jest inaczej.Wajcha29 pisze: ↑20 paź 2019, 17:21To ja innego streama oglądam, oczywiście Kamil kontrowersyjny czasem coś powie takiego prowokacyjnego, ale intrygi? On jest sam. To grupa na czele z Dawidem i Sarą knuła i nastawiała innych przeciwko niemu. Nie przypominam sobie sytuacji w której Kamil próbowałby przedstawić osobę w złym świetle kłamiąc. Przykładowo Sara do Martyny mówiła, że Kamil ją obgaduje, a było to wyssane z palca. Dawid to nieraz jawna agresje stosował.
Nie lubią Kamila bo jest konkurencją? Nie sądzę. Nie lubią go bo jest mitomanem, jest irytujący, specjalnie ich denerwuje (np. poranne pobudki... za to jego "kukuryku!" wyrwałabym mu tętnicę gdybym tam była, bo nienawidzę jak ktoś mnie gwałtownie budzi). Na MOIM streamie to on bawi się nimi, wykorzystuje do swoich celów, świadomie wywołuje silne emocje (i też sam się do tego przyznaje), ma w d...pie ich samopoczucie i komfort. Unikam takich ludzi jak ognia.
@berbla Nastawia ludzi przeciwko sobie i knuje. Ostatnio np. sugerował Ewie kogo powinna nominować na jawnych nominacjach. A to jest tylko przykład z ostatnich dni.
chciałam odpisać, ale @Jagna powyżej już to zrobiła.berbla pisze: ↑20 paź 2019, 17:38tylko słowa, może daj przykład kiedy Kamil knuje, obgaduje, mówi z nienawiścia czy wstretem o innych, nastawia osobe X na osobe Y. Wskaż gdzie, kiedy i o kim. Odpowiedzi na zaczepki sie nie licza, bo każdy ma prawo do obrony. Gdyby za każdym razem nadstawiał drugi policzek, to byłby d**a a nie chłop.tamianka pisze: ↑20 paź 2019, 16:49ja bym bardzo chciała, żeby Kamil dziś wyleciał - atmosfera w domu od razu by się poprawiła bez głównego intryganta. ale wiem, że to niemożliwe, widać było po procentach w całym tygodniu, że dziś rozegra się eliminacja między Anią i Sarą. z tej dwójki wybieram Sarę, bo jakoś mnie nigdy do siebie nie przekonała a Anię lubię.
Użytkownicy przeglądający to forum: Spiderman0409 i 29 gości