[TVN7] Hotel Paradise
- Kryterium0
- VIP Expert
- x 24
- x 221
[TVN7] Hotel Paradise
W czasie deszczu dzieci się nudzą... I w czasie kwarantanny też...
W imię wydłużenia czasu emisji (z 8 do 12 tygodni, przy 4 a nie 5 odcinkach tygodniowo) całkowicie rozwalać schemat formatu...No takie rzeczy to już słabo wyglądają i już nawet Covid tego nie tłumaczy. Po entuzjazmie, jaki wzbudził Pan Lektor, Golden Media postanowiło tak montować odcinki, by nawet słabizny się tam znalazły - w myśl zasady: obraz słaby, komentarz napisany przez Łabęckiego zrekompensuje wszystko, widzowie nie zauważą...
W imię wydłużenia czasu emisji (z 8 do 12 tygodni, przy 4 a nie 5 odcinkach tygodniowo) całkowicie rozwalać schemat formatu...No takie rzeczy to już słabo wyglądają i już nawet Covid tego nie tłumaczy. Po entuzjazmie, jaki wzbudził Pan Lektor, Golden Media postanowiło tak montować odcinki, by nawet słabizny się tam znalazły - w myśl zasady: obraz słaby, komentarz napisany przez Łabęckiego zrekompensuje wszystko, widzowie nie zauważą...
[TVN7] Hotel Paradise
No ja też obstawiam, że może być cienko z materiałami dodatkowymi , skoro aż o 8 odcinków wydłużyli... Tak sądzę, że już nie będzie tych długich epów na Playerze.
[TVN7] Hotel Paradise
Pierwsza uczestniczka nowego sezonu:
https://www.pudelek.pl/tylko-na-pudelku ... 688418880a
[TVN7] Hotel Paradise
Ale... 
Lexi 2 dla mnie.

Lexi 2 dla mnie.
[TVN7] Hotel Paradise
Pierwsze skojarzenie: Lexi Domańska 100%ali_cia pisze: ↑13 sie 2020, 14:37 Pierwsza uczestniczka nowego sezonu:
Na Forum - tylko prywatne opinie.
[TVN7] Hotel Paradise
Co więcej - brała udział w drugiej edycji show TVP2 pt. "Bitwa na głosy", które również produkowało Golden Media Polska. 

Pozdrawiam, Trzeciak
[TVN7] Hotel Paradise
Znana jest już kolejna dwójka uczestników są to Dominika i Ivan.
https://www.tvn.pl/programy/hotel-parad ... 193,n.html
https://www.tvn.pl/programy/hotel-parad ... 193,n.html
- mateusz_71
- VIP Expert
- x 231
- x 101
- Kontakt:
[TVN7] Hotel Paradise
Z zapowiedzi programu wynika, że kolejnymi uczestnikami będą Sonia i Łukasz.
[TVN7] Hotel Paradise
Ivan taki Kenik raczej perfidny się zapowiada.
Dominika taka sobie.
No i jest przewidywany Łukasz z Take Me Out
Na razie ewidentnie najlepiej z fot wygląda Sonia.
Dominika taka sobie.
No i jest przewidywany Łukasz z Take Me Out

Na razie ewidentnie najlepiej z fot wygląda Sonia.
[TVN7] Hotel Paradise
Na stronie stacji pojawiła się już wzmianka o Łukaszu https://www.tvn.pl/programy/hotel-parad ... 166,n.html
Co więcej - Łukasz grał również w serialu "Gliniarze" Polsatu a włodarzom stacji był pewnie znany wcześniej, bo występował w programie "Pierwszy Raz za granicą" z siostrzanego TTV.
Co więcej - Łukasz grał również w serialu "Gliniarze" Polsatu a włodarzom stacji był pewnie znany wcześniej, bo występował w programie "Pierwszy Raz za granicą" z siostrzanego TTV.
Na Forum - tylko prywatne opinie.
[TVN7] Hotel Paradise
Dobrą decyzję podjął TVN na przełożenie drugiego sezonu na jesień. Co do pierwszych 4 uczestników (Sonia na razie nie ma swojego profilu):
*MAGDALENA - zgadzam się, że wygląda na Lexi Domańską 2.0, ale wydaje się sympatyczniejsza. Na razie neutralna - jej opis podobnie.
*DOMINIKA - cytat z profilu: "Często się wzrusza. Nie wierzy w siebie, szybko się poddaje i jest zbyt ufna." - po czymś takim jestem na nie - zbytnio przypomina mi to Oliwię M. z LI, a jej nie cierpiałem.
*IVAN - na razie mój faworyt xD Z Ukraińców, którzy występowali w ostatnich edycjach reality show to wygląda na najnormalniejszego i najlepiej wygląda póki co z facetów z obydwu edycji.
*ŁUKASZ - no jak @Jordi pisał - nie wygląda najlepiej xD W rywalizacji agentów nieruchomości to ten gorszy. "Take Me Out" nie oglądałem, jednak jeśli poziom tego programu jak i jego występu był podobny do tego co poniżej, to raczej jestem na nie.
*MAGDALENA - zgadzam się, że wygląda na Lexi Domańską 2.0, ale wydaje się sympatyczniejsza. Na razie neutralna - jej opis podobnie.
*DOMINIKA - cytat z profilu: "Często się wzrusza. Nie wierzy w siebie, szybko się poddaje i jest zbyt ufna." - po czymś takim jestem na nie - zbytnio przypomina mi to Oliwię M. z LI, a jej nie cierpiałem.
*IVAN - na razie mój faworyt xD Z Ukraińców, którzy występowali w ostatnich edycjach reality show to wygląda na najnormalniejszego i najlepiej wygląda póki co z facetów z obydwu edycji.
*ŁUKASZ - no jak @Jordi pisał - nie wygląda najlepiej xD W rywalizacji agentów nieruchomości to ten gorszy. "Take Me Out" nie oglądałem, jednak jeśli poziom tego programu jak i jego występu był podobny do tego co poniżej, to raczej jestem na nie.
[ Spoiler ]
WIDM 21 FAVES: LAKSHMI | MARIJE
- Kryterium0
- VIP Expert
- x 24
- x 221
[TVN7] Hotel Paradise
Wyspa Bali zamknięta do końca roku z powodu Covid-19. Bookowanie terminów w dotychczasowej lokacji już pewnie wyklucza emisję wiosenną dla Siódemki, inne stacje się rzuciły na styczeń-luty.
Zatem gdzie kolejny rajski hotel?
Zatem gdzie kolejny rajski hotel?

[TVN7] Hotel Paradise
Właśnie rozbudziłeś nadzieje wielu, że w Gołkowie 

[TVN7] Hotel Paradise
A to oni już czasem nie mają nakręconej trzeciej serii również?Kryterium0 pisze: ↑25 sie 2020, 9:47 Wyspa Bali zamknięta do końca roku z powodu Covid-19. Bookowanie terminów w dotychczasowej lokacji już pewnie wyklucza emisję wiosenną dla Siódemki, inne stacje się rzuciły na styczeń-luty.
Zatem gdzie kolejny rajski hotel?![]()
PLATFORMA CANAL+:
Extra+ z CANAL+ (10) CANAL+VOD CANAL+4K Ultra HD HBO HBO GO Fox Play Nat Geo Play Paramount Play Mistrzowska Piłka Multiroom Standard Ultrabox+ 4K CANAL+ Telewizja przez internet / nc+GO 100h 84,99zł
PLAYER:Pakiet Start+ 6M 30zł
Extra+ z CANAL+ (10) CANAL+VOD CANAL+4K Ultra HD HBO HBO GO Fox Play Nat Geo Play Paramount Play Mistrzowska Piłka Multiroom Standard Ultrabox+ 4K CANAL+ Telewizja przez internet / nc+GO 100h 84,99zł
PLAYER:Pakiet Start+ 6M 30zł
[TVN7] Hotel Paradise
Dlaczego niby? Pierwszą edycję zaczęli kręcić w styczniu.Kryterium0 pisze: ↑25 sie 2020, 9:47 Wyspa Bali zamknięta do końca roku z powodu Covid-19. Bookowanie terminów w dotychczasowej lokacji już pewnie wyklucza emisję wiosenną dla Siódemki, inne stacje się rzuciły na styczeń-luty.
Zatem gdzie kolejny rajski hotel?![]()
Plus jak stacja będzie chciała kontynuować ten program, to najwyżej znajdzie nową lokalizację, co dla programu będzie tylko na plus, w ramach powiewu świeżości. Nikt nie powiedział, że "Hotel Paradise" musi być wiecznie na Bali.