[TVN] Top Model
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2391
[TVN] Top Model
W TM zawsze produkcja stała na najwyższym poziomie, zawsze plan, wszystko przemyślane, decyzje bywały czasem z czapy czy protegowani ciągnięci do finału, w tym roku Weronika. Ale ta dogrywka choć przez wirus, coś nagłego śmierdzi mi jakąś fuszerką krótko przed finałem. Może jakieś pozwy wisiały w powietrzu, może jakieś afery i dramy ze strony tych co nie polecieli do Grecji. I dlatego tak beznadziejnie to zorganizowano i wepchnięto dwie osoby do finału, kosztem innych? A ze Grecja już nagrana to tamta trójka przepadła. Dziwne.
-
- Użytkownik
- x 18
- x 18
[TVN] Top Model
Danie drugiej szansy tamtym uczestnikom było dobrym rozwiązaniem, w końcu nie ich wina i powinni walczyć o finał, ale rozegranie tego w ten sposób, że do finału przechodzą 2 osoby z Grecji i 2 z Polski to lekki cyrk. Uczestnicy w Grecji mieli zdecydowanie trudniej i ten werdykt moim zdaniem nie jest sprawiedliwy. Powinny przejść 3 osoby z Grecji i 1 z Polski.
- Lupus28
- VIP Expert
- x 997
- x 420
[TVN] Top Model
Co do tej dogrywki mam jednak pewne wątpliwości, czy w ogóle powinna się odbyć. Były już przypadki, że uczestnicy musieli się wycofać z powodów zdrowotnych i nikomu wtedy nawet nie przeszło przez myśl, żeby dawać im szansę powrotu, a to też przecież nie było z ich winy. Sorry, takie życie.
Ale ok, gdyby rzeczywiście zostało to rozwiązane w formie 3+1, można by było jeszcze przymknąć na to oko.
Ale ok, gdyby rzeczywiście zostało to rozwiązane w formie 3+1, można by było jeszcze przymknąć na to oko.
[TVN] Top Model
A ja uwazam ze w zaistnialej sytuacji nie bylo dobrego wyjscia.
Albo sztywny regulamin albo z pandemicznym pierwiastkiem tolerancji, przewartosciowan itp. Obydwa krzywdzace.
Albo sztywny regulamin albo z pandemicznym pierwiastkiem tolerancji, przewartosciowan itp. Obydwa krzywdzace.
[TVN] Top Model
Jestem bardzo zadowolony z czwórki finałowej. Trzymałem kciuki, żeby do programu wrócili Dominic i Patrycja. Już nie mogę się doczekać finału, tylko że potem będę tęsknił za programem. Ta edycja jest kolejną z lepszych. Czekam na jubileuszową 10 edycję.
[TVN] Top Model
Dla mnie też zdecydowanie Mikołaj
- sebastiannn
- Activist
- x 419
- x 304
[TVN] Top Model
Wśród gości muzycznych finału Ralph Kaminski, Mery Spolsky, Ania Karwan i Baranovski.
3 lata na forum

[TVN] Top Model
W zapowiedzi pada, że finał na żywo, więc to na szczęście był błąd.Karinkabart pisze: ↑18 lis 2020, 8:06 W ramówce dla prasy, finałowy odcinek nie jest oznaczony „live”![]()
[TVN] Top Model
Internet zaczyna huczeć. Jestem totalnie w szoku 
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2391
[TVN] Top Model
A taki był kochany, amerykański. Piszczały za nim w necie.
[TVN] Top Model
Bardzo negatywne zaskoczenie, a podobno produkcja od dłuższego czasu o tym wiedziała... dziwny będzie trochę ten finał środowy 

Szczęśliwego Nowego Roku wam życzę.
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

- Lupus28
- VIP Expert
- x 997
- x 420
[TVN] Top Model
Przydałby się ten artykuł w rozdzielczości nadającej się do czytania i pełna wersja wycinka z drugiego screena.
[TVN] Top Model
Zaskoczona jestem. Naprawde dobrze mu z oczu patrzylo 
Jeszcze zauroczony byl Patrycja w taki sposob "dzentelmenski" a tu taki zonk.

Jeszcze zauroczony byl Patrycja w taki sposob "dzentelmenski" a tu taki zonk.
[TVN] Top Model
Jest spory dym. Dziś nie ma co jeszcze komentować zachowania producenta i stacji. Gdyby potwierdziło się ukrywanie, dla mnie to dyskwalifikacja dla wszystkich odpowiadających za program.