[TVN] Agent-Gwiazdy
[TVN] Agent-Gwiazdy
[TVN] Agent-Gwiazdy
-
- Użytkownik
[TVN] Agent-Gwiazdy
Tu ma decydowac wiedza a nie fart.
[TVN] Agent-Gwiazdy
Powód: Piszże bardziej dbalej, używaj znaków interpunkcyjnych.
[TVN] Agent-Gwiazdy
Powód: To samo, co post wyżej.
-
- Activist
[TVN] Agent-Gwiazdy
Ja już nie wiem, montaż ukrywa wszystko tak skutecznie, ze w finale zaś bedziemy zaskoczeni ile to ten Agent nawywijał
-
- Użytkownik
[TVN] Agent-Gwiazdy
Do tego dochodzi jego zachowanie gdy Kasia odwrocila jego tabliczke a juz na eliminacji to osiagnal apogeum strachu. Nie da sie tego az tak udawac nie jest aktorem.
Kasie sie nie nadaje bo jest niestabilna emocjonalnie. Mucha sie wszystkiego boi wiec to tez smierdzi na kilometr. Violki nie spalili ale za duzo zadan jest w ktorych odrazu mowi ze nie da rady i finalnie nie daje wiec tez odpada. Pozostaje Marysia ktorej montaz nie spalil.
W odroznieniu od Rafala ona umie grac i robi to bardzo przekonujaco. Czasami wydaje mi sie ze ona naprawde stara sie wykonac kazde zadanie. No moze z ta woda nic nie pomogla. A Jonkisz podal prawie dwa razy wieksza liczbe. Kompletnie od czapy.
Jesli nie zmienili taktyki co do obrazu agenta w odcinkach wzgledem poprzednich edycji
to Maria nie ma konkurencji. Licze ze jednak zmienili i ze bedzie to dzieki temu najlepsza edycja. Jesli na wszystkich cos pokazuja a na jedna nie to wbrew ich zamierzeniom latwo tego agenta wytypowac.
[TVN] Agent-Gwiazdy

Ktoś wie o jakie zdanie mi chodzi?

Re: [TVN] Agent-Gwiazdy
Obok stał też Jonkisz, który jest moim Agentem.annawoj1104 pisze:Viktor ewidentnie stawia na Marysie, w zeszłym tygodniu to oblewanie woda rozpoczał własnie od Marysi, innym też sie dostało,ale pierwszy zamach był skierowany na Marysie właśnie, i ona najwiecej została oblana.
Ja już nie wiem, montaż ukrywa wszystko tak skutecznie, ze w finale zaś bedziemy zaskoczeni ile to ten Agent nawywijał
Może na siłę widzę te oznaki na jego agenturę,ale mi się wydaje, że Wiktor tak machnął tą butelką, że pierwszy dostał właśnie Rafał.
To zagranie Wiktora z wymianą kopert, też było podejrzane. Według mnie nie miał skrupułów bo typuje Rafała.
Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
[TVN] Agent-Gwiazdy
Wczorajszy odcinek w jakimś sensie mial odwrócić od niej uwagę stad mi się wydaje wyjatkowo nieudolny montaż, czyli błędy w kadrach: Misiek jednoczesnie w wodzie i na brzegu, montaż kolejności odslaniania imion zmieniony - bylo wiadomo jakie imiona są odsłonięte. Porazka. Po co? Chyba nie aż tak rażące błędy przy drogiej produkcji.
PS. W AG2 w zadaniu gdzie w budynku umykali przed snajperami tez zmieniali kolejność w montażu zamazujac zegar odliczajacy czas. To zadanie bylo potem pokazane jako działanie agenta Odety.
Norbert tak cos bylo bo sobie pomyślałam "No proszę ...", ale nie pamiętam.
-
- Użytkownik
[TVN] Agent-Gwiazdy
1. Dwukrotnie podczas zadania znika Viola (pewnie była w tym czasie w budynku, ale ciekawe, że pokrywa się to z omawianiem taktyki przez innych uczestników)
Pierwszy raz 31:22
Drugi raz 32:42
2. Według chronologii odcinka w drugiej części zadania pierwszy do budynku wchodzi Michał i odsłania tabliczkę z imieniem Wioli, tymczasem w 33:18 widać, że tabliczka z imieniem Andrzeja była już odsłonięta, jest odwrócona.
3. Drugi wchodzi Wiktor i odsłania Michała, w okolicach 33:43 widać, że Andrzej jest już odwrócony, ale wcześniej w 33:41 był zasłonięty.
4. Trzecia wchodzi Wiola i w 34:04 jak podchodzi do tablicy przez sekundę widać, że tabliczka Andrzeja jest odsłonięta, a w następnie tuż przed odsłonięciem przez Wiolę tabliczki Damiana, tabliczka Andrzeja jest zasłonięta.
5. Na końcu wchodzi Andrzej i w 35:20 widać, że tabliczki Wioli, Damiana i Michała są zielone. Potem w 35:28 są czerwone.
6. Według montażu jak Andrzej jest w środku to Rafał mówi coś w stylu "Albo teraz odsłoni moje imię, albo się żegnamy", ale jak to mówi w 35:25 to Andrzej stoi razem z grupą, za to nie ma Wiktora (to sugeruje, że Wiktor najprawdopodobniej odsłaniał tablicę ostatni).
Zupełnie nie wiem jak to interpretować. I choć jestem bardzo sceptyczna w snuciu teorii spiskowych to wychodzi na to, że całe zadanie było ustawione pod to, żeby nikt nie odpadł w tym odcinku, a Andrzej napisał najgorzej test więc tabliczka z jego imieniem musiała zostać odsłonięta. Dodatkowo zbudowano dramaturgię na tym, że Andrzej sam odsłonił tabliczkę ze swoim imieniem.
[TVN] Agent-Gwiazdy
[TVN] Agent-Gwiazdy
[TVN] Agent-Gwiazdy
Zabrzmiało to tak, jakby żaliłą się, że ona żeby jakies zadanie zepsuć musi się nakombinować. Dość jednoznacznie to zabrzmiało i chyba montaż to przeoczył.
[TVN] Agent-Gwiazdy