[TVN] Agent-Gwiazdy
- sebastiannn
- Poster
[TVN] Agent-Gwiazdy
O nie, Wyspa Przetrwania za tydzień 

[TVN] Agent-Gwiazdy
Dobrze zaprezentowała się w programie. Odchodzi z podniesionym czołem. Niektórzy kłamie w żywe oczy żeby dojść do finału
[TVN] Agent-Gwiazdy
Za tydzień znów witamy Gruzję (samochód z meblami).
[TVN] Agent-Gwiazdy
Złoty joker w basenie
-
- Activist
[TVN] Agent-Gwiazdy
Donpedro pisze: ↑08 maja 2019, 22:31Chyba uczyliśmy się innego alfabetu w szkolesebastiannn pisze: ↑08 maja 2019, 22:25Nie doszukuj się tam niczego, bo uczestnicy są wypisani w kolejności alfabetycznej.![]()
Widocznie naprawde uczyłeś sie innego . Tam od 1 edycji zawsze są w kolejnosci alfabetycznej.
[TVN] Agent-Gwiazdy
To było do przewidzenia, że dziś poleci Angela
Generalnie bardzo przyjemnie się ją oglądało...

[TVN] Agent-Gwiazdy
Kordas i Violka są beznadziejni, on jest tak napalony na wygraną, że życzę mu wielkiego rozczarowania w finale, chociaż jakby wygrał, to może zainwestuje w logopedę? "Z mojom koleżankom". Z Kołakowskiej bije wielki fałsz, i nie jest to gra na potrzeby programu. Jeśli faktycznie Maria jest Agentem - Misiek, wygraj to.
-
- Activist
[TVN] Agent-Gwiazdy
Wiem ze to nierealne, ale jakby tym AGentem okazał sie jednak Misiek, to by była jazda i jak wszystkich by wykiwał
Nie mam złudzen, niestety Marysia.... Za tydzień poleci raczej Misiek...

Nie mam złudzen, niestety Marysia.... Za tydzień poleci raczej Misiek...
[TVN] Agent-Gwiazdy
Angela choc pewnie miala okazje jak Kinga wspomniala ze ja kilka osob chcialo wyprowadzic z rownowagi, nie weszla w zaden konflikt byla opanowana. Okazala sie dojrzalsza niz Viola i Kasia razem wziete. Nie sledze, nie znam jej YT dzialalnosci ale na tyle ile ja pokazuje TV to przyjemna mloda osoba.
[TVN] Agent-Gwiazdy
W
Ostatnio zmieniony 08 maja 2019, 22:51 przez Donpedro, łącznie zmieniany 1 raz.
[TVN] Agent-Gwiazdy
Kołakowska, Kordas, Koterski, (jeszcze Mucha), Sadowska - aktualni uczestnicy alfabetycznie, pozostali w kolejności odpadania.
[TVN] Agent-Gwiazdy
Prywatnie nigdy nie przepadałam za Angeliką, ale muszę przyznać, że ten program nastawił mnie pozytywniej do jej osoby. Widać, że się dziewczyna wyrobiła, podobnie zresztą jak Jonkisz.
Obecnie Misiek jest jedynym uczestnikiem, w którym zostały jakieś resztki człowieczeństwa (poza tym dzięki niemu coś się tam dzieje - "Little, wyglądam jak 9?"
- pozostałym utknął kij w tyłku) - oczywiście pomijam Marię, bo według mnie jest agentem. Kordas ma chyba już taką naturę irytującego człowieka, a Viola sprawia wrażenie kobiety, z którą nie chciałabym mieć do czynienia w życiu.
Obecnie Misiek jest jedynym uczestnikiem, w którym zostały jakieś resztki człowieczeństwa (poza tym dzięki niemu coś się tam dzieje - "Little, wyglądam jak 9?"