[TVN] Projekt Lady
[TVN] Projekt Lady
Podsumowując cały sezon to powiem szczerze, że był jednym z lepszych. Naprawdę te wszystkie nowe zadania, których jeszcze nie było. Super, że do takiego składu mentorskiego dołączył Qczaj, bo te zadania z nim to też dodały świeżości. Cieszy mnie też fakt, że damy w tej edycji nie jechały do dalekich krajów, tylko zostały w Polsce. Wydaję mi się też, ale nie jestem pewny, że w tej edycji dziewczyny same sobie wybierały sukienki na finał, ale nie jestem pewny czy w innych też tak było. Odnośnie pasma emisji to mi osobiście nie przeszkadzało i fajnie, że jesienią a nie latem to też jakaś nowość.Odnośnie uczestniczek z całego sezonu to też wszystkie były fajne. Ogromnie cieszę się, że to właśnie Dagmara wygrała. Kibicowałem jej od prawie samego początku. Szczerze mówiąc to czekam na kolejną edycję i mam nadzieję, że taka w ogóle powstanie.
[TVN] Projekt Lady
Piąty sezon Projekt Lady oglądało średnio 788 tys. widzów, TVN był liderem w grupie 4+ i 16-49. Dwa z trzech najchętniej oglądanych odcinków przekroczyło milion. Natomiast w porównaniu do poprzedniej serii, spadek jest wyraźny - o 500 tys. widzów, należy jednak pamiętać że była ona emitowana latem, o 21:30.
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/o ... ladalnosci
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/o ... ladalnosci
[TVN] Projekt Lady
Spadek jest, ale lider w 16-49 zachowany. Myślę, że kolejna edycja przed nami - pytanie, czy pozostanie już jesień, czy jednak przyszłe lato.
[TVN] Projekt Lady
Super edycja. Bardzo fajne dziewczyny.
I mega się cieszę, że wygrała Dagmara, pamiętam, że od 1 odcinka wpadła mi w oko, może wtedy przez pryzmat urody, ale z tygodnia na tydzień zaczęła być moją główną faworytką

Czekam na kolejną edycję
I mega się cieszę, że wygrała Dagmara, pamiętam, że od 1 odcinka wpadła mi w oko, może wtedy przez pryzmat urody, ale z tygodnia na tydzień zaczęła być moją główną faworytką
Czekam na kolejną edycję
[TVN] Projekt Lady
Prawda. Pod względem doboru uczestniczek to jedna z lepszych edycji. Żadna nie wzbudzała jakiegoś zażenowania, czy politowania. 
Zadania też wyszły super w tym sezonie, niby już były, a dalej chętnie się to oglądało. Było bardziej różnorodnie, zgodnie z zapowiedzią rzeczywiście dziewczyny częściej opuszczały pałac. Mocno psychologiczny sezon, maniery były gdzieś tam na deser.
Średnia oglądalność na pewno byłaby wyższa, gdyby program leciał o starej porze, wszak ludzie w social-mediach mówili, że ta pora jest trochę późna. Niemniej jednak tragedii nie ma, przynajmniej widownia jest większa niż przy „Usta usta”.
Trzymam kciuki za 6 sezon.

Zadania też wyszły super w tym sezonie, niby już były, a dalej chętnie się to oglądało. Było bardziej różnorodnie, zgodnie z zapowiedzią rzeczywiście dziewczyny częściej opuszczały pałac. Mocno psychologiczny sezon, maniery były gdzieś tam na deser.

Średnia oglądalność na pewno byłaby wyższa, gdyby program leciał o starej porze, wszak ludzie w social-mediach mówili, że ta pora jest trochę późna. Niemniej jednak tragedii nie ma, przynajmniej widownia jest większa niż przy „Usta usta”.

[TVN] Projekt Lady
Gdzieś niedawno na stronie "Projektu" przemknęło mi info, że oglądany jest głównie w "Internetach"... Szkoda że nie podali dokładnych danych, bo też mi się wydaje, że na Playerze sobie lepiej poradził, choćby przez tą porę z czapy.
I też uważam, że sezon jak najbardziej udany, gorszy niż 1. i 2., ale lepszy niż 3. i 4. Nowe zadania wprowadziły powiew świeżości. Skład serio dobry. Wygrana zasłużona
(w przeciwieństwie do (moim zdaniem) Roksany i Lubov, ja nie wiem to jakaś klątwa co drugiego sezonu?
Co do tej drugiej jeszcze, jej wejście na scenę to było jakieś nieporozumienie)
ALE... Już bez 6. edycji, teraz "Projekt Gentleman" bym (w końcu!!) poprosił.
I też uważam, że sezon jak najbardziej udany, gorszy niż 1. i 2., ale lepszy niż 3. i 4. Nowe zadania wprowadziły powiew świeżości. Skład serio dobry. Wygrana zasłużona

ALE... Już bez 6. edycji, teraz "Projekt Gentleman" bym (w końcu!!) poprosił.

[TVN] Projekt Lady
Mentorka Irena założyła kanał na YT pod nazwą (Nie)grzeczna Irenka. 
https://www.youtube.com/channel/UCIEyYB ... jhEIue7EUQ

https://www.youtube.com/channel/UCIEyYB ... jhEIue7EUQ