[TVN] Ameryka Express
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2390
Re: [TVN] Ameryka Express
W necie zdecydowana większość ma dość Oli i chcą by odpadła już od dwóch tygodni co najmniej.
Wysłane z mojego G3311 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego G3311 przy użyciu Tapatalka
[TVN] Ameryka Express
Nie rozumiem tej większości. Olka jest cudowna
Haha Olka batona gdzieś ukradła xD Przyznała się w domówce.
Olka "i Dawidek powiedział lektor. On mnie zabije"

Haha Olka batona gdzieś ukradła xD Przyznała się w domówce.
Olka "i Dawidek powiedział lektor. On mnie zabije"

[TVN] Ameryka Express
Nie ogarnąłem, że Filip i Pamela jedli świnkę morską. A Karolak i Dawidek na urodzinach 1,5 godziny spędzili.
Też nie rozumiem ludzi hejtujących Olę. Queen robi dramy, jest zabawna, jeszcze ma Dawidka. To same plusy.
Też nie rozumiem ludzi hejtujących Olę. Queen robi dramy, jest zabawna, jeszcze ma Dawidka. To same plusy.
WIDM 21 FAVES: LAKSHMI | MARIJE
[TVN] Ameryka Express
Żeby zrozumieć Olę trzeba oglądać domówkę, gdzie ona bardzo wiele wyjaśniła we wcześniejszych epach
A jakieś 10-15% widzów ją ogląda.
Fit jest zbędny nawet w domówce. Rży tylko jak szalony...
Największy polew oczywiście z naszej Królowej

Fit jest zbędny nawet w domówce. Rży tylko jak szalony...
Największy polew oczywiście z naszej Królowej

[TVN] Ameryka Express
Tymczasem podobnie jak rok temu nie wiemy komu Lara dała swoje 2 amulety. Choć można przypuszczać, że raczej Karolakom.
[TVN] Ameryka Express
Ten Bakalland to nie wiem czy dobra lokacja, bo leżą tam pozamykane i w ogóle tego nie jedzą.
Chajzer zapowiedział, że kolejny ep będzie mocny.
Chajzer zapowiedział, że kolejny ep będzie mocny.
[TVN] Ameryka Express
Akurat amulety w tej edycji grają drugorzędną rolę, a nie to co w pierwszej, a zwłaszcza w drugiej edycji, więc nie sądzę by one odegrały jakiś większy udział w grze. Jak będą to wyjaśniać to raczej w finale.
[ Spoiler ]
[TVN] Ameryka Express
Immunitety też dużej roli nie mają bo już 2 raz z rzędu ich posiadanie nic nie daje, bo zarówno w odcinku, gdzie Fity, jak i dzisiaj gdzie Musiałowski mieli immunitet, nic im on nie dał.
[TVN] Ameryka Express
Raczej chodziło mi o:
1.w jedynce je wprowadzono, więc musieli o nich cały czas mówić i pokazywać
2.w dwójce było zadanie związane z kradzieżą amuletów Kokosów (pomimo tego, że nie pokazano oddania amuletów Gardias - nie miały głównej roli w tym zadaniu) oraz musieli pokazać, że para mająca mniej pieniędzy w amuletach wygrała.
Z tego wynika, że w tej edycji żadnej manipulacji amuletami nie ma,.
Mogliby w 4 edycji wprowadzić Extra amulet, ale nie wiem, czy zechcą dokładać uczestnikom za uczestnictwo + zadania utraty amuletów.
1.w jedynce je wprowadzono, więc musieli o nich cały czas mówić i pokazywać
2.w dwójce było zadanie związane z kradzieżą amuletów Kokosów (pomimo tego, że nie pokazano oddania amuletów Gardias - nie miały głównej roli w tym zadaniu) oraz musieli pokazać, że para mająca mniej pieniędzy w amuletach wygrała.
Z tego wynika, że w tej edycji żadnej manipulacji amuletami nie ma,
[ Spoiler ]
Mogliby w 4 edycji wprowadzić Extra amulet, ale nie wiem, czy zechcą dokładać uczestnikom za uczestnictwo + zadania utraty amuletów.
-
- VIP Expert
- x 224
- x 775
[TVN] Ameryka Express
Macie jakieś typy kogo byście chcieli w 4 edycji?
Bo zakładam ze bedzie, nie ukrywam ze gdyby mi kazano wybierać czy Agent czy AE to zdecydowanie AE, to jest naprawde swietny program, chociaż 3 edycja Ageta też była ok, ale jakos AE bardziej mnie wciągneła ( po 2 duzo słabszej edycji ta jest świetna porównywalna do 1)
Myśle że Miszczak nie da Agnieszce zostać bez jej programu
Bo zakładam ze bedzie, nie ukrywam ze gdyby mi kazano wybierać czy Agent czy AE to zdecydowanie AE, to jest naprawde swietny program, chociaż 3 edycja Ageta też była ok, ale jakos AE bardziej mnie wciągneła ( po 2 duzo słabszej edycji ta jest świetna porównywalna do 1)
Myśle że Miszczak nie da Agnieszce zostać bez jej programu

- Christianus
- Junior
- x 347
- x 440
[TVN] Ameryka Express
Wirtualne Media pisały już o powrocie programu jesienią przyszłego roku
Zresztą przy tak dobrych wynikach, wzroście oglądalności i udziałów oraz pozytywnych komentarzach było pewne, że zobaczymy czwartą serię. Ciężko mówić o konkretnych nazwiskach, ale liczę na osoby, które pozytywnie zaskoczą, o co nikt nie podejrzewałby przed pierwszym odcinkiem. Casting w 1 i 3 edycji wypadł znakomicie, dlatego mam nadzieję, że nie jest to domena nieparzystych sezonów i za rok obejrzymy równie fajny skład jak obecnie.

[TVN] Ameryka Express
Z chęcią widziałbym Madzie Gessler i jej syna, ale wiem, że to w 100% nie realne. Może Boczarska z Banasiukiem się zgodzą; Gessler z Jamrołowicz? Oby nie Królikowski i Wieniawa (w ich związku zaistniał kryzys i to spory - oby to nie przetrwało bo obydwojga nie lubię) oraz Zdrójkowski z Gąsiewską (ją bym przebolał w TZG była fajna, ale chyba ją chciano wywalić, więc może jakaś druga szansa by jej się przydała; na niego mam alergię). Może Aga kogoś dokoptuje ze znajomków.
Jednak moim małym marzeniem by 4 edycja rozegrała się w Afryce (wymarzona trasa: Kenia, Tanzania, Malawi, Zambia i finisz pod Wodospadem Wiktorii). Plus wspomniane przeze mnie dodatkowe twisty, czyli extra-amulet (dodatkowe zadanie na trasie wyścigu jak zwykły amulet), utraty amuletów, a także coś w rodzaju Hazard!, Fast Forward, Intersection, czy Sidła. Za to mogliby sobie dać spokój
Co do Agenta 1=2>>>>3 (a do tego jest inny wątek na forum).
Jednak moim małym marzeniem by 4 edycja rozegrała się w Afryce (wymarzona trasa: Kenia, Tanzania, Malawi, Zambia i finisz pod Wodospadem Wiktorii). Plus wspomniane przeze mnie dodatkowe twisty, czyli extra-amulet (dodatkowe zadanie na trasie wyścigu jak zwykły amulet), utraty amuletów, a także coś w rodzaju Hazard!, Fast Forward, Intersection, czy Sidła. Za to mogliby sobie dać spokój
Co do Agenta 1=2>>>>3 (a do tego jest inny wątek na forum).
-
- VIP Expert
- x 224
- x 775
[TVN] Ameryka Express
A ja bym z checią widziała Miśka Koterskiego, albo Agnieszkę Dygant.
[TVN] Ameryka Express
Ja chętnie zobaczyłbym Ewę Farne
Raz wspominała w wywiadzie że lubi ten program i gdyby znalazła czas to by poważnie pomyślała o wzięciu udziału w tym programie 

[TVN] Ameryka Express
Zgadzam się. Dodatkowo o pozostanie w programie rywalizowały dwie pary tworzące wokół siebie najwięcej szumu i emocji, a w ten sposób siadła cała dramaturgia. Przez to uważam ten odcinek za najsłabszy w tej serii, nawet pomimo kapitalnego Karolaka który absolutnie skradł show.wiatriwoda pisze:Szczerze, produkcja zawaliła z tym spoilerem na początku.