[TVN] Ameryka Express
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2394
[TVN] Orient Express
To mi musiało umknąć 

[TVN] Orient Express
Format nadawany będzie pod nazwą "Azja Express". Pierwsze zdjęcia mają ruszyć już w tym miesiącu: http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/tv ... ja-express
Pozdrawiam, Trzeciak
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2394
Re: [TVN] Azja Express
Tamta nazwa była lepsza i jednak Szulim.
[TVN] Azja Express
Obawiano się, że w wynikach wyszukiwania ten format przepadnie 

[TVN] Azja Express
Można mieć przypuszczenia, że jeśli jesienią będzie też 2 edycja "Aplauz, aplauz" to tam dadzą kogoś innego za Szulim. Nie chce mi się wierzyć, że Miszczak jest w stanie dać 3 duże programy jednej osobie. Choć raz tak było, kiedy Prokop jednocześnie prowadził DDTVN, Mam Talent i Milion w minutę.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2394
[TVN] Azja Express
Kolejną gwiazdą Pascal Brodnicki , pisze Party. Dobry wybór:)
[TVN] Azja Express
Tytuł Azja Ekspress tak samo mi się podoba jak Projekt Lady
Może Orient był zastrzeżony ??? Brodnicki jak najbardziej, pewnie ustawiła się kolejka do pary z nim, bo z Pascalem z głodu się nie zginie, na pewno ma jakieś zjadliwe pomysły i na korzonki i na robaczki 

Drugi raz nie zrobisz pierwszego wrażenia.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2394
Widziałem fragmenty zagranicznych edycji i nawet fajnie to wyglądało,dużo znów będzie zależeć id zaangażowania gwiazd .
[TVN] Azja Express
Kurcze Miko Brodnicki Majdan -mogli z kolejnym agentem polecieć, no pewno z ciekawosci obejrze-a czas pokaze czy się wciągne jak w Agenta 

[TVN] Azja Express
Oj tam, jakoś Paulina S-J ma 2 duże formaty + prognoza pogody (nie ogarniam, że i w to ją angażują) i jakoś żyjeMorgan94 pisze:Można mieć przypuszczenia, że jeśli jesienią będzie też 2 edycja "Aplauz, aplauz" to tam dadzą kogoś innego za Szulim. Nie chce mi się wierzyć, że Miszczak jest w stanie dać 3 duże programy jednej osobie. Choć raz tak było, kiedy Prokop jednocześnie prowadził DDTVN, Mam Talent i Milion w minutę.

[TVN] Azja Express
Nie ukrywam, że by nie podołała, ale po prostu dla widza to może być za dużo
Szulim się nie dziwię - mając do wyboru podróż do Azji i AA chyba każdy wybrałby to pierwsze.
BTW - taki program daje przypuszczenia, że kolejna edycja Agenta może być ze zwykłymi ludźmi. Azja Express zapewne pojawi się we wtorek i będzie emitowana na przemiennie z Agentem. To byłoby dobre rozwiązanie - raz AE z gwiazdami, raz zwykły Agent.

BTW - taki program daje przypuszczenia, że kolejna edycja Agenta może być ze zwykłymi ludźmi. Azja Express zapewne pojawi się we wtorek i będzie emitowana na przemiennie z Agentem. To byłoby dobre rozwiązanie - raz AE z gwiazdami, raz zwykły Agent.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2016, 9:42 przez Captain_M, łącznie zmieniany 1 raz.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2394
Nie wierzę na dziś by była też w AA jeśli w ogóle AA będzie 

[TVN] Azja Express
Za taki masochizm i treści nieodpowiednie dla wszystkich użytkowników to ban by Ci się należał z miejsca 

- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2394
[TVN] Azja Express
To może być proroczeMedyk24 pisze:Nie będzie KPMS więc Jastrzębska jest wolna do AA