I proszę cię pomyśl: oprawa ta wcale nie została odrzucona tylko jest używana w innej kolorystyce. I dziwne by było gdyby dwie firmy nadesłały takie same prace. Co do obecnej oprawy Polsatu brakuje nowych fajnych filmików w trakcie.
Ja sobie wyobrazam. Dajmy na to logo Polsat'u News:Ice pisze:Wyobrażacie sobie logo Polsatu News czy Polsatu Play ze słoneczkiem?
A kto to może wiedzieć? Zresztą nikt nie powiedział, że nastąpią zmiany ID w Polsacie Sport.A jak by wyglądało zmienione logo Polsatu Sport?
Obecne logo nawiązuje do głównego kanału, co nie powinno dziwić - zarząd dawno zapowiadał, że nowe kanały będą posiadały logotypy na wzór z głównej anteny.Polsat Zdrowie i Uroda miał lepsze logo, niż obecnie Polsat Cafe`. Jego ident kojarzył mi się z losowaniem totolotka
Tak na pewno:D Oprawa graficzna na cmentarzu - co za poroniony pomysł zabawy kasztanami na nagrobkach! Dla mnie to żenująco brzmi i wygląda...TiM pisze:W tle widać dzieci przy grobach zmarłych. Są także dzieci bawiące się liśćmi i układające kasztany na grobie. Po małym zmodyfikowaniu ta oprawa pasowałaby na jesień
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości