[TVP2] Dance Dance Dance (2019-2020)
[TVP2] Dance Dance Dance
Sam skład gwiazdorsko trochę rzeczywiście ustępował temu z pierwszej edycji, jednak tanecznie, realizacyjnie było i tak dużo lepiej. Fakt, że gdyby w tym składzie byli np. Katerina Kowalczuk, Izabella Krzan, czy Roksana Węgiel, to obecna edycja spokojnie walczyłaby o 2 miliony widzów.
Pozdrawiam, Trzeciak
- Tele Rozrywka
- VIP Expert
- x 61
- x 220
- Kontakt:
[TVP2] Dance Dance Dance
Informacja z dziś: TVP nie wyklucza kolejnej edycji za rok 

[TVP2] Dance Dance Dance
Co więcej - w dzisiejszym wydaniu "Party" podano informację o tym, że TVP planuje na przyszły rok trzecią edycję "DDD". Według informacji tego czasopisma - jurorami bez zmian będą Ida Nowakowska i Robert Kupisz, a nie jest pewny los w fotelu jurorskim Anny Muchy. Co więcej - nagrania do nowej edycji mogą już ruszyć na przełomie grudnia tego i stycznia przyszłego roku, co zwiększy prawdopodobieństwo uniknięcia sytuacji z tegorocznej edycji.
:
https://party.pl/tv-show/dance-dance-da ... 126912-r1/

https://party.pl/tv-show/dance-dance-da ... 126912-r1/
Pozdrawiam, Trzeciak
[TVP2] Dance Dance Dance
Po prostu 
Poza tym Mucha niepewna po tym, jak ona ratowała jako jedyna tą edycję
Może Nowakowska nóżką tupnęła, że na drugi plan zeszła? Było widać momentami, że ciężko jej utrzymać uśmieszek i pogodny nastrój przy Muszce
A momentami żałośnie próbowała ją zdominować, co nie wyszło kompletnie...
Niemniej decyzja dziwna i jeśli to prawda, to mamy OGROMNĄ szansę dla TVN na odbudowę pasma sobotniego...

Poza tym Mucha niepewna po tym, jak ona ratowała jako jedyna tą edycję

Niemniej decyzja dziwna i jeśli to prawda, to mamy OGROMNĄ szansę dla TVN na odbudowę pasma sobotniego...
[TVP2] Dance Dance Dance
Mucha gra w objazdowym teatrze, gra w MjM, wchodzi za jakiś czas na plan Kogla 4, poza tym Anka z Idą pod koniec już nieźle się dogadywały.
[TVP2] Dance Dance Dance
Edycję to ratowali finaliści plus Kupisz, który był merytoryczny, nie atencyjny, spokojny.
[TVP2] Dance Dance Dance
Nie wiem czy szły na kawusie, ciasteczko i drineczka, ale w ostatnich odcinkach widać było już między nimi większy spokój. 

[TVP2] Dance Dance Dance
Przecież ten program to jedna wielka reżyseria. Mnie akurat Mucha irytuje swoim stylem bycia.
Moje ulubione stacje tv: Eurosport,Polsat Sport,Polsat News,Polsat,kanały TVP.
Moje ulubione stacje radiowe: PR1 i RMF FM
[TVP2] Dance Dance Dance
@wislok - wszędzie, gdzie mowa o produkcji telewizyjnej, w grę wchodzi reżyseria, nawet (a właściwie szczególnie) na Eurowizji.
Ja akurat Annie Musze nie mam za wiele do zarzucenia, była sobą i wiedziała w jakim jest w programie, w przeciwieństwie do jej poprzedniczki na fotelu jurorskim.

Pozdrawiam, Trzeciak
[TVP2] Dance Dance Dance
Chodzi mi o to,że celowo Mucha czy Nowakowska udają "niby konflikt" by nakręcać w mediach plotkarskich zainteresowanie programem. RTe filmiki, te kłótnie, emocje- to mi wygląda na kreację . Tego np. w "TzG" nie widzę. Wali mi to sztucznością i fałszem i jak widać program uznania masowej widowni nie ma. Być może to jeden z powodów.
Moje ulubione stacje tv: Eurosport,Polsat Sport,Polsat News,Polsat,kanały TVP.
[TVP2] Dance Dance Dance
Akurat ja nie widziałem między Muchą, a Nowakowską szczególnego konfliktu, a na pewno nie takiego jak niegdyś między śp. Korą a Adamem Sztabą w "MBTM", gdzie ich gusta muzyczne potrafiły się bardzo rozchodzić.
Pozdrawiam, Trzeciak
[TVP2] Dance Dance Dance
Niepewna Mucha to raczej kokieteria

Przełom grudnia i stycznia

Drugi raz nie zrobisz pierwszego wrażenia.
[TVP2] Dance Dance Dance
Na bank to są tylko śmierć i podatki. Trudno teraz powiedzieć to, czy podczas okresu Świąt Bożego Narodzenia będziemy przeżywać pandemię bis.
Pozdrawiam, Trzeciak
[TVP2] Dance Dance Dance
Z informacji które posiadam - druga edycja była ostatnią.