[TVN/POLSAT] Dancing with the Stars - Taniec z Gwiazdami
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2480
Akop profesjonalny, dopiero teraz zaczął obserwować TzG 

- [email protected]
- VIP Expert
- x 262
- x 444
- Kontakt:
Z Wieniawą jest ten problem, że dopóki się nie odezwie, to jeszcze jest w miarę ok. Gorzej, gdy już zacznie mówić. Sam jej głos jest dla mnie już wystarczająco irytujący.
Maserak coś ma pecha w Polsatowskich edycjach.
Maserak coś ma pecha w Polsatowskich edycjach.
Akop jak widać po komentarzach bedZue miał duże wsparcie
- sebastiannn
- Activist
- x 441
- x 311
Profil programu na Insta zaczął obserwować także Sylwię Szostak, może to ze względu na Akopa, a może druga para w edycji? 

3 lata na forum

- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2480
Re: [TVN/POLSAT] Dancing with the Stars - Taniec z Gwiazdami
Akopa nie znałem, ale ponad 300k na Insta i widać fani już na profilu TzG, robi wrażenie.
Wysłane z mojego G3311 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego G3311 przy użyciu Tapatalka
Wieniawa bez wątpienia podkręciła by skład, ale Polsat musi sobie zostawić jakieś atrakcyjniejsze nazwiska na kolejną edycję
, Kurdej-Szatan
załatwia dużo, tym bardziej, że w bonusie doszła "afera" z rozstaniem się Barbary z tivi publiczną. Poza tym chyba też zacznę obserwować co poniektóre instagramy

załatwia dużo, tym bardziej, że w bonusie doszła "afera" z rozstaniem się Barbary z tivi publiczną. Poza tym chyba też zacznę obserwować co poniektóre instagramy

Drugi raz nie zrobisz pierwszego wrażenia.
Nie wiem czy było, ale faktycznie udział Baśki miał warunek - zero lokowania Plusa i jego LTE
Ma nie być lokacji jako że jest gwiazdą reklam Play.
A skład wygląda na nieco lepszy niż rok temu, ale daleko do urwania tyłka prócz Szatanów i Reni.

A skład wygląda na nieco lepszy niż rok temu, ale daleko do urwania tyłka prócz Szatanów i Reni.
Rok temu jesienią to "TzG" nie było. 

Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
No to poprzednia edycja
Zapomniałem już, że skończyli 2 miechy temu taka pasjonująca była 

- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2480
Udział Wieniawy co raz bardziej prawdopodobny:
Ostatnio Marta Wieniawa, mama i menadżerka Julii, potwierdziła, że Julia odmówila Patrykowi Vedze i nie zagra w jego najnowszym filmie. Wszystko dlatego, że będzie pracowała nad bardzo czasochłonnymi projektami. Być może będzie to nowa edycja "Tańca z Gwiazdami".
https://teleshow.wp.pl/julia-wieniawa-w ... 705636993aPrawdopodobnie stacja będzie chciała bardzo promować nową produkcję, a udział Julii Wieniawy w tanecznym show może w tym pomóc.
- W jesiennej edycji pojawi się już jedno mocne nazwisko. Basia Kurdej-Szatan zgodziła się na udział w "Tańcu z Gwiazdami", ale produkcja zabiega o więcej tak dużych nazwisk. Julia Wieniawa byłaby strzałem w 10 - zdradza nam osoba związana z show.
Jeśli się to potwierdzi, to "Zaczarowane Pary" na Dwójce będą miały spory kłopot.
Nie jestem fanem jej "talentu", ale nie da się ukryć, że również to bardzo medialna postać. 

Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
Również nie jestem jej fanem ale jednak jest ona teraz gwiazdą i fajnie że może wystąpić w tym programie.
Zastanówmy się, czy ona ma jakikolwiek "talent", bo moim zdaniem aktorka z niej marna, piosenkarka nielepsza... Może taniec się okaże, że ma dryg?

Ale fakt faktem postać medialna "za nic", co u nas coraz częstsze niestety

-
- Junior
- x 719
- x 142
Wieniawa to kolejna postać jak Basia. Jedni ją lubią drudzy nienawidzą. Julka chyba wzbudza jeszcze bardziej negatywne emocje. Coś tak mi się wydaje, że żadna z tych Pań nie wygra. Mogą podzielić los Radwańskiej a show wygra dziewczyna/ chłopak "z sąsiedztwa". Co prawda niewiele nazwisk znamy ale póki co moją faworytką ze względu na samą osobowość jest Ola Kot.
- patryk.nowak
- Junior
- x 42
- x 156
Ja też widziałbym Olę Kot w finale, piękna, młoda, skromna, miejmy nadzieję, że utalentowana tanecznie
Niemniej jednak Kurdej i Wieniawa mają duże szanse na przynajmniej TOP5; wszystko zależy jeszcze od doboru tancerzy.
Z drugiej strony udział Radwanskiej nie wzbudził w ludziach takich emocji, jak Kurdej-Szatan, przynajmniej z tego co pamietam. Sportowcy płci męskiej zawsze mieli większe wsparcie niż kobiety (wyjątkiem jest Pyrek, chociaż gdyby nie talent taneczny, to odpadłaby już w drugim odcinku).

Z drugiej strony udział Radwanskiej nie wzbudził w ludziach takich emocji, jak Kurdej-Szatan, przynajmniej z tego co pamietam. Sportowcy płci męskiej zawsze mieli większe wsparcie niż kobiety (wyjątkiem jest Pyrek, chociaż gdyby nie talent taneczny, to odpadłaby już w drugim odcinku).