Jesteśmy dość ostrzy, ale sugeruję, żebyśmy najmniej dawali 1, bo 0 to tylko we włoskiej edycji, a to jest w ogóle antyprzykład tego formatu na świecie.
MEDIA BEZ WYBORU
Też mnie to dziwi... przecież to nie główny Polsat
Nie bez przyczyny wiadoma telefonia wybrała Baśkę na taką rozbuchaną kampanię, to musiał być ktoś wyrazisty, kto da radę, mimo, że aktorsko Baśka na pewno nie jest jakimś fajerwerkiemFankatvshow pisze: ↑20 wrz 2019, 22:17 Rafał Szatan tak naprawdę jedzie na plecach Basi jeśli chodzi o sławę, brak głosów za specjalnie mnie nie dziwi
Już po punktacji Rafała pewnie przeczuwała co się wydarzy. Wydaje mi się, że w tym jivie pokładali duże nadzieje, długo go ćwiczyli, liczyli na sporo więcej pkt.
Rozumiem, że wczorajszy werdykt zdecydowanie budzi negatywne emocje, ale mimo wszystko to program rozrywkowy, a nie egzamin, czy wybory. Trochę dystansu.ZielonyPaW pisze: ↑20 wrz 2019, 22:27 Czy wy ludzie tak na serio z tym głosowaniem???? Co tu sie wyprawia. Powtórka z Gimpera? Skandaliczne wyniki. Internet anonim znaczy wiecej niz umiejętności. To jest tragedia. Wstyd mi ze zyje w takim kraju/wieku. Kompletne dno.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości