Beata szykuję występ na zwycięstwo! Ola wydaję się być również dobra. Kacper raczej też, ale jakoś nie urzekł mnie w tym fragmencie. Krzyśka nie słychać prawie w ogóle w tym zwiastunie
A mnie właśnie Kacper po raz kolejny urzekł najbardziej Ola i Beata też całkiem fajnie się zapowiadają a co do Krzyśka to raczej trudno coś powiedzieć konkretnego ale w tym króciutkim fragmencie nie powala...
10 pkt. - Marcel Sabat (po dwóch jedynkach z rzędu przyszedł czas na rewelacyjny występ, jak dla mnie było niemal jeden do jednego z oryginałem, duży plus dla produkcji za sięgnięcie po Stromae)
7 pkt. - Kacper Kuszewski (idealnie sprawdza się w postaciach kobiecych, przeczuwałem że ta Diana będzie świetnie przedstawiona, i tak się właśnie stało)
6 pkt. - Kasia Moś (pomimo tego, że była to Alicia śpiewana głosem Kasi, wyraźnie było słychać ogromny ładunek emocjonalny i znakomitą technikę wokalną, a przy okazji spoiler się sprawdził i Kasia wreszcie wygrała odcinek)
5 pkt. - Mariusz Ostrowski (akurat tym razem został za nisko oceniony, Mariusz mocno się rozwija, choć dzisiejszy Iglesias niestety zapowiada się bardzo kiepsko)
4 pkt. - Ola Gintrowska (w przeciwieństwie do jurorów usłyszałem tam barwę Shaggy'ego, nadal nie jestem w stanie zrozumieć dlaczego Ola jest tak dyskryminowana)
3 pkt. - Anna Dereszowska (oczywiście znowu zjedzona w komentarzach, zaskoczył mnie wybór piosenki, choreograficznie bardzo fajnie, głosowo dosyć średnio)
2 pkt. - Beata Olga Kowalska (miałem nadzieję na kolejny progres, wydawało się, że Annie Lennox idealnie podpasuje Beacie, ale słyszałem tam tylko ją, poza tym świetnie, że przypomniano ten rewelacyjny utwór)
1 pkt. - Krzysztof Antkowiak (mam duży szacunek do Tracy i przykro mi, że już drugi raz w programie została wykonana w kiepski sposób, 100 % głosu i energii Krzyśka)