[POLSAT] Twoja Twarz Brzmi Znajomo
Krzysztof co nie zmodulował głosem, to znakomicie dograł, a Filip jest raczej miałką postacią. 

- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2389
Powiem tyle, zapowiada się świetny odcinek, problemy z wyborem najlepszych i punktacją. Filip zapowiada się bardzo dobrze, Janek też, ale pewnie znów nie wygra
, a Natalia może przegrać tylko przez brak podobieństwa, bo głos też wygląda na prawie identyczny do Sylwii 

-
- Użytkownik
@sebastiannn
Zgadzam się i co do Krzyśka i co do Filipa
Filip jak dla mnie zasługuje nie tylko na finał ale nawet na wygraną całej edycji, w czwórce widziałabym też Izę, Janka oraz Anię lub Rudą (szkoda że nie może wejść cała wspomniana piątka ale obstawiam w takim razie Anię troszkę bardziej )... Natomiast zupełnie nie widzę tam miejsca dla Krzyśka i nie rozumiem tych wszystkich zachwytów nad nim ale no cóż, ilu ludzi tyle opinii....
Zgadzam się i co do Krzyśka i co do Filipa

Moje zdanie jest takie, że Filip Lato jest idealnym uczestnikiem pod niezbyt wymagającą widownię - tą samą, która przed rokiem piała z zachwytów nad występami Kuby Świderskiego, ale Kuba przynajmniej nie był irytujący i w finałowym odcinku pokazał olbrzymie poczucie humoru. Krzysztof Szczepaniak jest bez dwóch zdań artystą, to kandydat pod dużo bardziej wymagających widzów.
- sebastiannn
- Activist
- x 418
- x 303
W sobotę z Andrzejem wystąpi http://party.pl/tv-show/malgorzata-pien ... -33478-r3/
3 lata na forum

-
- Użytkownik
@Havana
Ja np nie piałam z zachwytów nad Kubą Świderskim , lubiłam go co prawda ale nie przeczę że niektóre występy miał słabe lub mierne. Co do Filipa to tylko jako Sia wypadł moim zdaniem nieco gorzej ale w reszcie swoich metamorfoz był naprawdę świetny i umiał zmienić głos . Z kolei Krzysiek prawie za każdym razem brzmi jak Krzysiek i jest dla mnie bardziej takim odpowiednikiem Antkowiaka z poprzedniej edycji
Ja np nie piałam z zachwytów nad Kubą Świderskim , lubiłam go co prawda ale nie przeczę że niektóre występy miał słabe lub mierne. Co do Filipa to tylko jako Sia wypadł moim zdaniem nieco gorzej ale w reszcie swoich metamorfoz był naprawdę świetny i umiał zmienić głos . Z kolei Krzysiek prawie za każdym razem brzmi jak Krzysiek i jest dla mnie bardziej takim odpowiednikiem Antkowiaka z poprzedniej edycji

Ostatnio zmieniony 26 kwie 2018, 14:43 przez Severussoholiczka, łącznie zmieniany 2 razy.
Moja punktacja za 7 odcinek :
10 - Ania ( mimo , że ten występ nie był idealnym odwzorowaniem oryginału , to za moje zdziwienie , że Banaszak nie była jednorazowym wyskokiem Ani zasłużona 10 i oby tak dalej !
)
7 - Filip ( dawno nie było uczestnika , który tak dzielił forumowiczów
. Za super odwzorowaną choreografię i dobry głos 2 . miejsce się należy 
6 - Andrzej ( z pewnością był to najlepszy występ Andrzeja w tym programie . Szkoda , że jury dało tak mało punktów jak za Wołodyjowskiego . Liczę tak jak wszyscy , że będzie nam dane ujrzeć go w roli kobiety , jak nie w 9 odcinku to w finale w duecie
)
5 - Ruda ( kolejne zaskoczenie , najlepsza męska rola Rudej w tym programie )
4 - Natalia ( mi ten występ bardzo się podobał , ale więcej niż 4 dać nie mogę )
3 - Krzysztof ( występ dobry , klimat odwzorowany świetnie , ale czegoś mi zabrakło )
2 - Janek ( refreny super , w zwrotkach jego głos się przebijał , ale całościowo na ,,+'' )
1 - Iza ( niby było poprawnie , ale zabrakło jakiejś magii , którą ma ten utwór )
W mojej generalce ostatnie 2 odcinki dużo zmieniły . Duży postęp Ani i Rudej , a coraz słabsze występy Krzyśka i Izy . Na finał u jurorów szans raczej nie maja Andrzej i Natalia , a pewniakami są Janek i Ania
10 - Ania ( mimo , że ten występ nie był idealnym odwzorowaniem oryginału , to za moje zdziwienie , że Banaszak nie była jednorazowym wyskokiem Ani zasłużona 10 i oby tak dalej !

7 - Filip ( dawno nie było uczestnika , który tak dzielił forumowiczów

6 - Andrzej ( z pewnością był to najlepszy występ Andrzeja w tym programie . Szkoda , że jury dało tak mało punktów jak za Wołodyjowskiego . Liczę tak jak wszyscy , że będzie nam dane ujrzeć go w roli kobiety , jak nie w 9 odcinku to w finale w duecie

5 - Ruda ( kolejne zaskoczenie , najlepsza męska rola Rudej w tym programie )
4 - Natalia ( mi ten występ bardzo się podobał , ale więcej niż 4 dać nie mogę )
3 - Krzysztof ( występ dobry , klimat odwzorowany świetnie , ale czegoś mi zabrakło )
2 - Janek ( refreny super , w zwrotkach jego głos się przebijał , ale całościowo na ,,+'' )
1 - Iza ( niby było poprawnie , ale zabrakło jakiejś magii , którą ma ten utwór )
W mojej generalce ostatnie 2 odcinki dużo zmieniły . Duży postęp Ani i Rudej , a coraz słabsze występy Krzyśka i Izy . Na finał u jurorów szans raczej nie maja Andrzej i Natalia , a pewniakami są Janek i Ania

Ja mam dokładnie na odwrót - raz wyraźnie słyszałem Krzyśka, a Filip prócz Martina nonstop śpiewa swoim głosemSeverussoholiczka pisze:Co do Filipa to tylko jako Sia wypadł moim zdaniem nieco gorzej ale w reszcie swoich metamorfoz był naprawdę świetny i umiał zmienić głos . Z kolei Krzysiek prawie za każdym razem brzmi jak Krzysiek i jest dla mnie bardziej takim odpowiednikiem Antkowiaka z poprzedniej edycji

BOŻE, CO ONI ZROBILI FILIPKOWI W TYM ZWIASTUNIE, TOŻ TO NIEMOŻLIWE O.o
Jak on wszystko zaśpiewa tak, jak ten fragmencik w zwiastunie, to niech idzie do tego finału. No i - z całym szacunkiem, ale porównywanie Filipa Lato z Kubą Świderskim jest po prostu komizmem
Świderski był spisywany na straty przez większość (o ile nie wszystkich) użytkowników tutaj, bo o pesudoznawcach z Facebooka nie mówię. Lato dla niektórych jest murowanym kandydatem do finału, więc to chyba mówi samo za siebie.
A udowadnianie wyższości Kuby nad Filipem, bo ten pierwszy "nie był irytujący" jest komedią jak dla mnie XD To jeszcze "Twoja Twarz Brzmi Znajomo", czy już "Czuję do Ciebie Sympatię"?
Jak on wszystko zaśpiewa tak, jak ten fragmencik w zwiastunie, to niech idzie do tego finału. No i - z całym szacunkiem, ale porównywanie Filipa Lato z Kubą Świderskim jest po prostu komizmem

A udowadnianie wyższości Kuby nad Filipem, bo ten pierwszy "nie był irytujący" jest komedią jak dla mnie XD To jeszcze "Twoja Twarz Brzmi Znajomo", czy już "Czuję do Ciebie Sympatię"?

Wyraźnie napisałem, że moim zdaniem kreacje Kuby i Filipa są na tym samym poziomie, pod dosyć podobną publikę, z przewagą tego pierwszego - bo był chociaż sympatyczny i z poczuciem humoru, Filip zaś jest najbardziej irytującym uczestnikiem wszystkich edycji, co jeszcze pogarsza odbiór jego występów. I pohamuj proszę swoje emocje związane z wcieleniem Filipa w Michała Wiśniewskiego, wszyscy zrozumieliśmy za pierwszym razem, że towarzyszy Ci z tego powodu ekscytacja, na cóż pisać to dwudziestokrotnie.Osiula pisze:A udowadnianie wyższości Kuby nad Filipem, bo ten pierwszy "nie był irytujący" jest komedią jak dla mnie XD To jeszcze "Twoja Twarz Brzmi Znajomo", czy już "Czuję do Ciebie Sympatię"?
- sebastiannn
- Activist
- x 418
- x 303
W którym występie słyszałeś wyraźnie Krzyśka? Takich występów było conajmniej 4.Jordi pisze:Ja mam dokładnie na odwrót - raz wyraźnie słyszałem Krzyśka, a Filip prócz Martina nonstop śpiewa swoim głosemSeverussoholiczka pisze:Co do Filipa to tylko jako Sia wypadł moim zdaniem nieco gorzej ale w reszcie swoich metamorfoz był naprawdę świetny i umiał zmienić głos . Z kolei Krzysiek prawie za każdym razem brzmi jak Krzysiek i jest dla mnie bardziej takim odpowiednikiem Antkowiaka z poprzedniej edycji

W sobotę bardzo rodzinnie się zrobi w programie. Kacper, Andrzej i Małgosia.

3 lata na forum

-
- Użytkownik
@Osiula
Trafione w punkt
Porównywanie Filipa do Kuby to jak dla mnie równie wielkie nieporozumienie co porównywanie Krzyśka do Kacpra który bije go na głowę pod każdym względem 
Trafione w punkt

Rozumiem, że to zdanie tyczy się Filipa?sebastiannn pisze:Ma bardzo charakterystyczną barwę i niestety takie są rezultaty

Havana, moja "ekscytacja" z powodu tego występu była spowodowana tym, że nie wierzyłam w udany wykon i obstawiałam komedyjkę (tak, uważam, że Filip Lato potrafi spartaczyć występ, szok, co?
). To były jaja, ironia. Teraz zobaczyłam zwiastun i jestem w leciutkim szoku, że się mu udało, przynajmniej w tym krótkim fragmencie. Tak samo ja mam dość czytania, że z Krzysia genialny aktor, bo to wiem i się zgadzam.
No to skoro są na tym samym poziomie, to niech będą, nic do tego nie mam. Ale dywagowanie nad tym, który lepszy na podstawie skali irytacji, jaką w nas wywołuje, jest niesprawiedliwe.

No to skoro są na tym samym poziomie, to niech będą, nic do tego nie mam. Ale dywagowanie nad tym, który lepszy na podstawie skali irytacji, jaką w nas wywołuje, jest niesprawiedliwe.
- sebastiannn
- Activist
- x 418
- x 303
@Havana, nie. Napisałem o Krzysztofie. Fakt, Filip też ma charakterystyczną barwę, ale ją ukrywa gdy śpiewa, za to w większości występów Krzysztofa słyszałem tylko jego również charakterystyczny głos. Jako Shirley, Bajor i Meryl są wyjątkami moim zdaniem.
3 lata na forum