Jordi pisze: ↑17 lis 2019, 0:04
Gałuszewska na widowni
Na Instagramie widziałem jakieś nagranie, na którym mówi coś w stylu "Jestem pierwszy raz na scenie programu, ale nie występuję, jeszcze, być może". Może ma ochotę też tam wystąpić.
Pięknie, że Adam jest w finale, na wygraną nie liczę, ale on i tak pokazał już, na co go stać. Idealna czwórka, gdyby znalazła się tam mistrzyni języka angielskiego Ewelina Ruckgaber padłabym ze śmiechu.
Finałowa czwórka się nie zmienia od kilku odcinków, więc nie ma co podsumować.
Może garść statystyk Najwięcej 10ek dla Strycharczuka, dzisiaj numer 5 Lisowska i Emilia trzy razy 10ki dostały Co ciekawe, Emilia dostała również jedną jedynkę ale w środkowej części programu, jej występy do mnie nie trafiały... Jedną jedynkę dostał Zagrobelny, dwie jedynki dostał Koszucki, trzy jedynki Sikorski. Najwięcej jedynek bo cztery dostała Ruckgaber
Podsumowanie edycji? Była po prostu dobra. Spodziewałem się większych fajerwerków, a tymczasem w mojej ocenie była nieco słabsza od dwóch poprzednich. Finałowa czwórka na plus Wymieniłbym tylko przecenionego Łukasza na Kasię i już w ogóle byłoby miodzio;) Jak Zagrobelnego obsadziłbym na 4. miejscu, tak zwycięzca jest mi już kompletnie obojętny - i Ewelina, i Emilia i Adam pokazali na co ich stać i udowodnili nam, że zasłużenie awansowali do finałowej czwórki (co właściwie widać w moim 'ciasnym' rankingu generalnym). Trzymam kciuki za mocny finał bo już dawno uczestnicy nie zafundowali nam takiego.
A więc u mnie skład finału zgadza się w 75%. Jedynie Zagrobelny mi tam nie pasuje, który według mnie był zbyt przeceniany przez jury. Najbardziej trzymam kciuki za świetnego Adama i to głównie dla niego obejrzę finał. Chłopak jest rewelacyjny i pokazał ogromny talent. Kto by pomyślał ze facet od kebaba bedzie prezentował tak świetny poziom.
Jestem zadowolona z finałowej czwórki, każda z tych osób zasługuje na wygraną z pewnością o wiele bardziej niż Kazik Mazur , więc nie będzie takiej porażki, jak w poprzedniej edycji. Najbardziej liczę na Adama, dwa absolutnie rewelacyjne zwycięstwa i kilka innych świetnych wykonań, w dodatku te pogardliwe komentarze jurorów, ba, nawet prowadzących! - byłoby wspaniale, gdyby sięgnął po Złotą Twarz, choć to się pewnie nie stanie. Dodatkowy plus wędruje do Jeremiego Sikorskiego, mimo że na finał nie zasłużył to bardzo się otworzył, co widać i czuć.
Mazur jako juror to porażka. Ukrywanie swoich braków osobowościowych dziwnymi wygłupami i podnietami. Kuszewski, wróć.